Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Niom popieram sloneczka troche jet
Oooo ... wstałaś ... :evil_lol: Jak na ciebie - to późno :crazyeye::evil_lol: No, ale fajnie, że macie słoneczko nareszcie ... :multi:

Ja już szybko się myję, ubieram i do parku ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]niedziela a tu wstawać przed 6 albo 7...złamka dziewczyny :mdleje:
bierzcie jakieś proszki nasenne :evil_lol::evil_lol:

u mnie też słońcę, muszę się troszkę ogarnąć i lecę na spacer :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Ja juz po pierwszym spacerze. tz spi po pracy nocnej a potem moze gdzie sie ruszymy autkiem
[FONT=Georgia]
u mnie pierwszy spacer w takie dni jak dzisiaj jest około 10/11 :evil_lol:
dzisiaj wyjątkowo wcześnie się obudziłam :niewiem:
[/FONT]

Posted

A ja się budzę codziennie o 5. rano i zaraz robię kawkę ... :multi:
Do parku wychodzimy o 6:30 - 7:00.
Ale zimą jest trochę inaczej - śpię trochę dłużej ...

Posted

[FONT=Georgia]:crazyeye: masakra, nie wstałabym z własnej woli o 5 rano...szacunek :evil_lol:

czy tylko nasze spacery w 90% kończą się kąpaniem psa? :roll:
Salsa się znów wytarzała :mdleje:smród był niemiłosierny....taki sam jak kiedyś co mi się w zdechłej, wysuszonej na słońcu żabie wysmarowała :mad: oblecha :roll:
no ale już wykąpana i nie śmierdząca, odpoczywa w swoim koszyku a ja zaraz zgram zdjęcia, zmniejszę i wkrótce wrzucę tu ;)

spacer był fajny, poszłyśmy do parku ze stawami i nikogo nie było, żadnej żywej duszy więc chciałam sprawdzić czy Salsa popłynie za patykiem :diabloti: ale gdzie tam, stanęła na brzegu i zaczęła ujadać do tego patyka :evil_lol: później wchodziła do wody ale też przy brzegu tylko spacerowała :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:crazyeye: masakra, nie wstałabym z własnej woli o 5 rano...szacunek :evil_lol:

czy tylko nasze spacery w 90% kończą się kąpaniem psa? :roll:
Salsa się znów wytarzała :mdleje:smród był niemiłosierny....taki sam jak kiedyś co mi się w zdechłej, wysuszonej na słońcu żabie wysmarowała :mad: oblecha :roll:
no ale już wykąpana i nie śmierdząca, odpoczywa w swoim koszyku a ja zaraz zgram zdjęcia, zmniejszę i wkrótce wrzucę tu ;)

spacer był fajny, poszłyśmy do parku ze stawami i nikogo nie było, żadnej żywej duszy więc chciałam sprawdzić czy Salsa popłynie za patykiem :diabloti: ale gdzie tam, stanęła na brzegu i zaczęła ujadać do tego patyka :evil_lol: później wchodziła do wody ale też przy brzegu tylko spacerowała :)
[/FONT]
[FONT=Georgia]Tak się budzę i ... już ... [/FONT]:evil_lol::evil_lol:
[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawe - może akurat tam bała się wejść :crazyeye:
Dino lubi się pluskać, ale też nie wszędzie wejdzie ... :shake:
[/FONT]
[quote name='deer_1987']No to czekam na fotki! Tz dalej spi wiec nie wiem czy bedzie cos z naszej wycieczki :P
[FONT=Georgia]Ja też czekam ...
Twój TZ prześpi tą piękną (nareszcie) niedzielną pogodę ... :diabloti:
Budź dalej :multi::multi:
[/FONT]

Posted

czesc smierdziuszki :loveu:

Tigra dawno sie w niczym nei wytarzała i mam nadzieje ze nie zrobi tego :roll: bo wiem jak uciążliwe bywa prowadzenie na smyczy psa smierdzacego padliną :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']No to czekam na fotki! Tz dalej spi wiec nie wiem czy bedzie cos z naszej wycieczki :P

[FONT=Georgia]hmm...nie ma to jak długi, mocny sen :)[/FONT]

[quote name='halgre58']
[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawe - może akurat tam bała się wejść :crazyeye:
Dino lubi się pluskać, ale też nie wszędzie wejdzie ... :shake:
[/FONT][FONT=Georgia][/FONT]
[FONT=Georgia]
Salsa to cykor...nigdy nie pływała od kiedy jest u mnie. Pewnie gdybym ja wlazła do wody i ją zawołała to by przypłynęła do mnie ale tak sama z siebie to nie...nawet za patykiem :roll: a szkoda bo na stawy dobrze by jej zrobiło gdyby trochę popływała
[/FONT]

[quote name='evaxon']czesc smierdziuszki :loveu:

Tigra dawno sie w niczym nei wytarzała i mam nadzieje ze nie zrobi tego :roll: bo wiem jak uciążliwe bywa prowadzenie na smyczy psa smierdzacego padliną :lol:
[FONT=Georgia]
ooo jak Ty ślicznie do nas mówisz :loveu::loveu:

na całe szczęście nie musiałyśmy iść żadną ruchliwą ulicą :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: u Salsy nie zawsze to znaczy coś śmierdzącego, często się tarza w czystej trawie albo piasku :)[/FONT]

oo! złoty pies! :evil_lol::cool3:

http://images48.fotosik.pl/144/3b8b24818281ea08.jpg
buahahaha :evil_lol::evil_lol::loveu:

http://images47.fotosik.pl/144/c0787bf44ee9d22f.jpg
jupika ja jej! :evil_lol:

http://images47.fotosik.pl/144/346ee5c734e26872.jpg
spostrzegawcza kobita! :evil_lol::diabloti:

http://images45.fotosik.pl/144/72a38c1396e56892.jpg
oo jak fajnie! :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']oo! złoty pies! :evil_lol::cool3:
[FONT=Georgia]
złoty niczym tombak :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='akira']Jaka ona śliczna jest :)

[FONT=Georgia]nie mów głośno co usłyszy i jej woda sodowa uderzy do głowy :)

witamy w naszej galerii:multi:

kolejne fotki :)

[/FONT]
[FONT=Georgia]

[/FONT]
[FONT=Georgia][/FONT]