Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]witam wszystkich :multi::loveu:

dzisiaj rano pojechałam z siostrą i Zuzią do parku Oliwskiego, później dołączył także szwagier :)
napstrykałam trochę zdjęć :eviltong:
więc Salsy ni ma ale będą za to inne zwierzaki :)

na samym wstępie natknęłyśmy się na szczura :)
ludzie łazili a on sobie siedział tam, dopiero jak dziecko jakieś podbiegło za blisko z krzykiem to się spłoszył i uciekł :roll:

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Łooo ... jakie piękniste foty :crazyeye::loveu::grins:[/FONT]
[FONT=Georgia]Też tam byłam kiedyś - ale dawno :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia] Ty masz przynajmniej blisko ...[/FONT] :grins::grins:

Te róże wyszły ci suuuper ...

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Łooo ... jakie piękniste foty :crazyeye::loveu::grins:[/FONT]
[FONT=Georgia]Też tam byłam kiedyś - ale dawno :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia] Ty masz przynajmniej blisko ...[/FONT] :grins::grins:

Te róże wyszły ci suuuper ...

[FONT=Georgia]a no mam z pewnością bliżej niż Ty ale może z 5 razy w życiu byłam tak żeby pochodzić :mdleje: a ogólnie może z 10 :roll:[/FONT]

[FONT=Georgia]i to koniec zdjęć z dzisiejszego spaceru :)[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Widzę dalszy ciąg cudnych fotek ... :multi:

Ale widziałam dopiero u deer twój avatarek i zastanawiałam się, czy to aby napewno Salsa ...
Wygląda tak jakoś inaczej ... i smuuutna ... :niewiem:
[/FONT]

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Widzę dalszy ciąg cudnych fotek ... :multi:

Ale widziałam dopiero u deer twój avatarek i zastanawiałam się, czy to aby napewno Salsa ...
Wygląda tak jakoś inaczej ... i smuuutna ... :niewiem:
[/FONT]

[FONT=Georgia]
hmm z tym avatarkiem to nie wiem jak jest, dawno go zmieniłam...
ja go w zasadzie cały czas widziałam, czasami nikł i wrzucałam jeszcze raz...dopiero dzisiaj sprawdziłam że za duży ma rozmiar więc przez cały czas nie był widoczny dla innych tylko dla mnie? :hmmmm:
tak czy siak, muszę nowy skleić bo ten przez zmniejszenie rozmiaru się rozciapciał :mad:

zmienione, tylko teraz pytanie czy widać mój avatar?
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Oooo ... teraz jest fajnisty ten avatarek :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT]
[FONT=Georgia]A przedtem - niestety nie widziałam żadnego avatarka u ciebie :shake:
A jest widoczny mój ? Bo wgrałam go wczoraj ... :lol:[/FONT]

Posted

ja tylko dodam mala uwage do slicznych foteczek ze czasem jest korzystniej jak fotka jest pstrykana z poziomu fotografowanego obiektu ;) moj TZ mnie zawsze tego uczyl zeby nie pstrykac fotek z gory tylko z poziomu obiektu :oops:

kfiatuszki i alejki sliczniaste :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Oooo ... teraz jest fajnisty ten avatarek :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT]
[FONT=Georgia]A przedtem - niestety nie widziałam żadnego avatarka u ciebie :shake:
A jest widoczny mój ? Bo wgrałam go wczoraj ... :lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]widać dindającego Dindka ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']ja tylko dodam mala uwage do slicznych foteczek ze czasem jest korzystniej jak fotka jest pstrykana z poziomu fotografowanego obiektu ;) moj TZ mnie zawsze tego uczyl zeby nie pstrykac fotek z gory tylko z poziomu obiektu :oops:

kfiatuszki i alejki sliczniaste :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]no niestety kaczek np. nie miałam jak z poziomu obiektu fotografować bo w tym miejscu gdzie jest ich najwięcej staw nie ma brzegów tylko jest obudowany murkiem do kolan od strony alejki i po drugiej stronie do wody jest gdzieś z pół metra :roll:[/FONT]

[quote name='Tengusia']post znowu przeszkoczyl ... :-?

[FONT=Georgia]ale zanalazłam go :)
[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Inne fotki tez fajne!

Zastanawiam sie tylko czemu one tak pod sepia wygladaja?
[FONT=Georgia]
moje niedopatrzenie niestety :)
coś źle ustawiłam i zobaczyłam dopiero jak zgrałam w domu na pc bo na wyświetlaczu w aparacie ciężko było coś zobaczyć
[/FONT]