Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
cioteczka wstrętna :mad:
przyszła mi tu smaka na piwo robić...od dłuższego czasu za mną chodzi i boję się zaczynać bo źle się pewnie to skończy dla mnie :evil_lol::evil_lol:
z tym dobrym humorem dołączę do Ciebie w środę po godzinie 16 :)
[/FONT]

no wlasnie z tym pifkiem to jest tak ze w lodowce brak, a do sklepu nie chce mi sie isc i co poczac :evil_lol: poczekam wieczorem pojde z psami to se kupie :eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987']Wow no to chyba piernikow nie ma u Ciebie w domu? bo juz nie dajesz rady jesc ani widziec? :P
[FONT=Georgia]
a no nie daję rady :)
nie sądziłam że pierniki są w stanie mi obrzydnąć... myliłam się :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Tengusia']no wlasnie z tym pifkiem to jest tak ze w lodowce brak, a do sklepu nie chce mi sie isc i co poczac :evil_lol: poczekam wieczorem pojde z psami to se kupie :eviltong:

[FONT=Georgia]:hmmmm: może to nie głupi pomysł i ja z niego skorzystam [/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]hej hej hej :multi::loveu:

ale mam świetny humor...
ta świadomość że dzisiaj pracuję do 16 a później 4 dni wolne mnie uszczęśliwia :loveu:
już nie mogę się doczekać konca pracy :evil_lol:
pogoda póki co ładna i może jeśli się taka utrzyma to wybierzemy się z Salsą na spacer .... ale ostatnio jest tak zmiennie że nie zdziwiłabym się jakby po południu lało :angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']u nas tez ladnie ale ze spaceru nici bo jak ja bym psy wolala jak wogole dzwiekow prawie nie wydaje :evil_lol: a co dopiero przywolac psa hihihi :eviltong:

[FONT=Georgia]gwizdka kup :) i na gwizdka przywołuj te swoje bestialskie bestie :razz:[/FONT]

Posted

Dzień dobry! :multi:

U nas też pogoda strasznie zmienna :shake:
Ale troche sobie Laruch ostatnio pochodził, jak złapałam i zatzrymałam słonko ;)

Mam nadzieję, że i Tobie sie to uda i niedługo wstawisz foteczki swojej Salsy :loveu: Czekamy, czekamy. !!!

[quote name='halgre58'] http://images38.fotosik.pl/136/f905106952c504fb.jpg
My to znamy ... :evil_lol: dokładnie ...:evil_lol:

Ojjj... My też :diabloti:
Dzisiaj w nocy Lara uznała, że jej legowisko :loveu:
Jest strasznie niewygodne i że lepiej pospac na moim łoozu :diabloti:

Tak więc co troche miałam pobudkę i "zrzucanie" psa na podłogę...
Ale mój mały spryciaz wymyslił, ze przeciez moze mi sie w nogach połozyc - a ja nie poczujeę i nie zepchnę... I tak przespał całą noc na moim łóżku z piękną wonią moich stoop. :diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko żonkilku mój:loveu:

[FONT=Georgia]cześć :loveu::multi:[/FONT]

[quote name='Justy$ka']Dzień dobry! :multi:

U nas też pogoda strasznie zmienna :shake:
Ale troche sobie Laruch ostatnio pochodził, jak złapałam i zatzrymałam słonko ;)

Mam nadzieję, że i Tobie sie to uda i niedługo wstawisz foteczki swojej Salsy :loveu: Czekamy, czekamy. !!!

Ojjj... My też :diabloti:
Dzisiaj w nocy Lara uznała, że jej legowisko :loveu:
Jest strasznie niewygodne i że lepiej pospac na moim łoozu :diabloti:

Tak więc co troche miałam pobudkę i "zrzucanie" psa na podłogę...
Ale mój mały spryciaz wymyslił, ze przeciez moze mi sie w nogach połozyc - a ja nie poczujeę i nie zepchnę... I tak przespał całą noc na moim łóżku z piękną wonią moich stoop. :diabloti::loveu:
[FONT=Georgia]

rano słońce świeciło i było ciepło, wychodziłam z pracy to już było duszno i kwestią czasu było kiedy zacznie grzmieć i padać :)
no i teraz już jest burza...walą pioruny, grzmi i leje :roll:

noc w legowisku? :crazyeye:
o czym Ty mówisz...w życiu Salsa nie przespała nocy na swoim posłaniu :)
zawsze śpi ze mną, na początku ją zrzucałam i spała na kanapie obok ale w nocy się budziła, siadała przy moim łóżku i piszczała trącając mnie nosem żebym ją pod kołdrę wpuściła :)
już przywykłam że śpi ze mną...przeważnie też w nogach się kładzie, cała pod kołdrą, nawet nosa nie wystawia

zdarza się że w nocy czasami się budzi i idzie spać na kanapę ale pośpi pare godzin tam i wraca do mnie do łóżka ;)
[/FONT]

Posted

Dino robi dokładnie to samo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A nieraz położy mi się na nogi ... jestem cierpliwa do czasu, aż mi ścierpną ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie TZ też sie zapytowywuje po co kupiłam legowisko jak pies śpi z nami albo na kanapie

cze Córeńka :loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]witajcie dziewczęta ;) :multi::multi::loveu:

znów u Nas burza była :roll:
a rano takie piekne słońce :placz: mam dość tej pogody
[/FONT]
[quote name='evaxon']czemu po tak długiej mej nie obecnosci nie przywitałas mnie chlebem i sola??:roll::roll::roll:
[FONT=Georgia]
jak nie jak tak ;)
wiesz ile się namachałam robiąc ten wypiek? :eviltong:
[/FONT]

[quote name='halgre58']Pooglądałam sobie teraz pierwsze strony - jak Salsa u ciebie nastała ...:evil_lol::loveu::evil_lol:
Ślicznotka :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]
:diabloti: z ciekawości też spojrzałam na początek i stwierdzam że strasznie tu nagadane :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
jak nie jak tak ;)
wiesz ile się namachałam robiąc ten wypiek? :eviltong:
[/FONT]

[FONT=Georgia][/FONT]
jeszcze kielicha brakuje :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']jeszcze kielicha brakuje :diabloti:
[FONT=Georgia]
Ty tylko o kielichach myślisz ;) :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='Kaya93']I my sie witamy:loveu:
[FONT=Georgia]
witamy również :loveu::multi:
[/FONT]

[quote name='deer_1987']Ej napraw pogode! od wielu dni pada i bedzie padac przez wiele dni!

[FONT=Georgia]swojej nie umiem naprawić będąc na miejscu a co dopiero Twoją na odległość :roll:
dzisiaj jeszcze nie padało ale od rana na zmianę słońce i chmury...tylko czekać aż lunie :mad:
[/FONT]

[quote name='halgre58']Witam się ... :multi::multi::multi:
A u nas ... słoneczko świeci ... :multi::multi::multi:

[FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:
oddawaj! :) :eviltong:
[/FONT]

[quote name='Aga&Ganja']http://farm3.static.flickr.com/2163/2042818328_87e00ccaaa.jpg?v=0
a to jadalne, nie? :evil_lol::cool3:

[FONT=Georgia]ja tylko robiłam... Effy spytaj czy jadalne :diabloti:[/FONT]

[quote name='AngelsDream']Witam się, próbując znów złapać dogomaniowy wiatr w żagle.
[FONT=Georgia]
łap, łap wiater :) :cool3:
[/FONT]