Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dogo jakoś tak dziwnie mi się rozpłaszczyło na cały ekran :niewiem::evil_lol:

a Kiciuś mnie już dzisiaj zdążył podrapać jak mu dawałam jeść :roll:
standardowe zachowanie u niego, ja stawiam miskę a ten mi po łapach pazurami :angryy: ten kot jest dziwny :shake:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dogo jakoś tak dziwnie mi się rozpłaszczyło na cały ekran :niewiem::evil_lol:

a Kiciuś mnie już dzisiaj zdążył podrapać jak mu dawałam jeść :roll:
standardowe zachowanie u niego, ja stawiam miskę a ten mi po łapach pazurami :angryy: ten kot jest dziwny :shake:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no to nie tylko u ciebie... u mnie jest tak samo! :roll:
w sumie, to już się przyzwyczaiłam. ;)

a Kiciuś ma Kiciuś, czy jakoś inaczej? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Selkecik :calus:
Tobie również miłego dnia :loveu:

[COLOR=Black]Aga,[/COLOR] u mnie w domu nie wiem czemu ale kotów nie nazywamy :niewiem:
każdy jakoś po swojemu do niego mówi :)
najczęściej w domu słyszy się: Bandyta, Fałszywiec, Lucyfer, Lucek, Cichociemny, Drań, Wredziol itd. itp.
Wszystko wzięło się od jego charakteru :)
W zasadzie nie pozwala się w ogóle dotykać, czasami przyjdzie się połasić ale dotkniesz go dwa razy i przy trzeciej próbie ugryzie i podrapie więc ja tam wolę go nie dotykać :evil_lol:
Mojego kuzyna nie trawi, choć to on go przyniósł do domu z ulicy. Kiedy Bartek coś do niego powie to kot od razu "warczy", bez kitu nigdy wcześniej nie słyszałam żeby koty wydawały z siebie takie dźwięki :evil_lol::evil_lol: Kuzyn się śmieje że oni w ten sposób gadają.
Są jednak plusy takiego kota :) otóż to że mogę mieć Salsę...gdyby mój kot był taką "ciepłą kluską" to nie wiem czy Salsa by mu krzywdy nie zrobiła :niewiem: tego zaatakuje, obszczeka itd. a on ma to gdzieś...później jak Salsa śpi to się na nią rzuca w rewanżu :evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][COLOR=Black]Aga,[/COLOR] u mnie w domu nie wiem czemu ale kotów nie nazywamy :niewiem:
każdy jakoś po swojemu do niego mówi :)
najczęściej w domu słyszy się: Bandyta, Fałszywiec, Lucyfer, Lucek, Cichociemny, Drań, Wredziol itd. itp.
Wszystko wzięło się od jego charakteru :)
W zasadzie nie pozwala się w ogóle dotykać, czasami przyjdzie się połasić ale dotkniesz go dwa razy i przy trzeciej próbie ugryzie i podrapie więc ja tam wolę go nie dotykać :evil_lol:
Mojego kuzyna nie trawi, choć to on go przyniósł do domu z ulicy. Kiedy Bartek coś do niego powie to kot od razu "warczy", bez kitu nigdy wcześniej nie słyszałam żeby koty wydawały z siebie takie dźwięki :evil_lol::evil_lol: Kuzyn się śmieje że oni w ten sposób gadają.
Są jednak plusy takiego kota :) otóż to że mogę mieć Salsę...gdyby mój kot był taką "ciepłą kluską" to nie wiem czy Salsa by mu krzywdy nie zrobiła :niewiem: tego zaatakuje, obszczeka itd. a on ma to gdzieś...później jak Salsa śpi to się na nią rzuca w rewanżu :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

hahahahahaha :lol::lol: ale rewanż :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']hahahahahaha :lol::lol: ale rewanż :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oko za oko ... ;) :evil_lol:
z tym że ja wolę żeby to kot psa atakował bo Kiciuś ma padaczkę i na początku jak Salsa do niego tak skakała itd. to mu się ataki nasilały i po nich przez kilka dni dochodził do siebie, teraz znów ma bardzo rzadko ataki ale i tak staramy się żeby Salsa jak najmniej go drażniła.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]oko za oko ... ;) :evil_lol:
z tym że ja wolę żeby to kot psa atakował bo Kiciuś ma padaczkę i na początku jak Salsa do niego tak skakała itd. to mu się ataki nasilały i po nich przez kilka dni dochodził do siebie, teraz znów ma bardzo rzadko ataki ale i tak staramy się żeby Salsa jak najmniej go drażniła.[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No ale jak Salsa może go nie drażnić?... :evil_lol::evil_lol: przecież to on ją drażni :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']No ale jak Salsa może go nie drażnić?... :evil_lol::evil_lol: przecież to on ją drażni :evil_lol::evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
musiałabyś zobaczyć :)
są siebie warci tylko że mają różne taktyki...Salsa wpada jak poparzona i zaczyna kota ganiać, nadeptywać itd. a kot z kolei woli z przyczajki atakować kiedy przeciwnik jest słaby czyt. śpi :)

cześć dziewczęta :multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:niewiem: zdjęć Salsy nadal nie mam...
dzisiaj była do dupy pogoda i nie poszłyśmy na spacer :roll:

teraz 3 dni będę w pracy więc wątpliwa sprawa że będzie czas na pstrykanie fotek ale potem 4 dni wolne więc coś na pewno będzie :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6439/emoty071.gif[/IMG][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6439/emoty071.gif[/IMG][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/6439/emoty071.gif[/IMG]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:niewiem: zdjęć Salsy nadal nie mam...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dzisiaj była do dupy pogoda i nie poszłyśmy na spacer :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]teraz 3 dni będę w pracy więc wątpliwa sprawa że będzie czas na pstrykanie fotek ale potem 4 dni wolne więc coś na pewno będzie :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czyli, że co:-o jeszcze 3 dni bez Salsy :placz:
Licze na to, żę porządnie nam to wynagrodzisz:diabloti::loveu::loveu:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:multi::multi: witam

wyszłam z pracy dzisiaj po 16 :cool3:
zanim doszłam do domu to nie było na mnie suchej nitki a z pracy do domu mam około 5 minut drogi piechotą i co lepsze miałam ze sobą parasolkę, którą prawie mi wiatr połamał :evil_lol:
od rana się chmurzyło a przed samą 16 ciemno się zrobiło, wiatr się taki zerwał że ludzie się do sklepu chowali :)
no i grad zaczął walić a później deszcz :) i ja w ten największy deszcz wracałam bo mi się nie chciało czekać aż przestanie :evil_lol::evil_lol:

teraz słońce świeci :)
głupia pogoda :roll:

mam jedno Salsowe zdjęcie robione przed chwilą więc jeszcze ciepłe ;)
całkiem normalny pies, całkiem normalnie leży :)
a mi nogi zdrętwiały
[IMG]http://images38.fotosik.pl/136/f905106952c504fb.jpg[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']Pisalas kiedys w jakim sklepie pracujesz?[/quote]
tak pisałam kiedyś ;)
sklep firmowy Kopernika, więc zajmuję się 8 godzin dziennie pierniczeniem :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]tak pisałam kiedyś ;)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]sklep firmowy Kopernika, więc zajmuję się 8 godzin dziennie pierniczeniem :) :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Kopernik - to to bióro podróży? :loveu:
Ehh... Hauza beach - Sharm El :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Justy$ka']Kopernik - to to bióro podróży? :loveu:
Ehh... Hauza beach - Sharm El :loveu::loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie, nie biuro podróży ;)
tylko toruńskie piernik :eviltong:

a Tobie od razu egipt w głowie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']o zesz ty pierniczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam w szafce pierniczki ktore dostalam w pracy w paczce na swieta wielkanocy do tej pory nie ma komu ich zjesc (zreszta jak pozostalych slodyczy) takie z nas lasuchy :eviltong: ale za to postawcie mi karkówke i browarka przed nosem a nawet prosic nie bedzie trzeba sama wzsystko zszamam :cool3::cool3::cool3:

mam dobrego humora bo mam urlopa :grins:[/quote]
cioteczka wstrętna :mad:
przyszła mi tu smaka na piwo robić...od dłuższego czasu za mną chodzi i boję się zaczynać bo źle się pewnie to skończy dla mnie :evil_lol::evil_lol:
z tym dobrym humorem dołączę do Ciebie w środę po godzinie 16 :) [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
tak pisałam kiedyś ;)
sklep firmowy Kopernika, więc zajmuję się 8 godzin dziennie pierniczeniem :) :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

o zesz ty pierniczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja mam w szafce pierniczki ktore dostalam w pracy w paczce na swieta wielkanocy do tej pory nie ma komu ich zjesc (zreszta jak pozostalych slodyczy) takie z nas lasuchy :eviltong: ale za to postawcie mi karkówke i browarka przed nosem a nawet prosic nie bedzie trzeba sama wzsystko zszamam :cool3::cool3::cool3:

mam dobrego humora bo mam urlopa :grins: