Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]trzymam nadal i trzymam:kciuki: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']nie płakaj ino sie ogarnij :diabloti: i jak i jak??:cool3:[/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]trzymam nadal i trzymam:kciuki: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Olive][B]Dziękuje Wam za kciuki ale niestety znów się nie udało :shake: Rękaw ślicznie, górka za drugim razem ale najważniejsze że wyszło. Wyjechałam ślicznie na miasto i jechałam ładnie sobie aż znalazłam się na ulicy przedzielonej pasem zieleni, kazał mi skręcić na niej w lewo i musiałam przejechać przez ten pas zieleni takim połączeniem. No i tam sobie stanęłam żeby przepuścić jadących z prawej i był wysoki krawężnik...gdy mogłam jechać i ruszyłam to mi felga szurnęła o ten krawężnik :placz: to był koniec egzaminu...taka bzdura :placz: Następny 23 listopada...idzie się wkur*** :roll: Jeszcze mi powiedział gościu że czuł się taki zrelaksowany w trakcie kiedy jechałam bo ładnie mi szło i kompletnie się nie spodziewał...ehhh, to już mógł przymknąć oko ;) Dziewczyna, która czekała ze mną powiedziała mi później że ona najechała całym kołem na krawężnik i nic...to trzeba mieć pecha [/B][/COLOR][COLOR=Olive][B]:roll:[/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ja to sie czasami zatsnawiam ktory z tych dupkow jeżdzi idealnie:roll: nastepnym razem si euda :) Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Dziękuje Wam za kciuki ale niestety znów się nie udało :shake: Rękaw ślicznie, górka za drugim razem ale najważniejsze że wyszło. Wyjechałam ślicznie na miasto i jechałam ładnie sobie aż znalazłam się na ulicy przedzielonej pasem zieleni, kazał mi skręcić na niej w lewo i musiałam przejechać przez ten pas zieleni takim połączeniem. No i tam sobie stanęłam żeby przepuścić jadących z prawej i był wysoki krawężnik...gdy mogłam jechać i ruszyłam to mi felga szurnęła o ten krawężnik :placz: to był koniec egzaminu...taka bzdura :placz: Następny 23 listopada...idzie się wkur*** :roll: Jeszcze mi powiedział gościu że czuł się taki zrelaksowany w trakcie kiedy jechałam bo ładnie mi szło i kompletnie się nie spodziewał...ehhh, to już mógł przymknąć oko ;) Dziewczyna, która czekała ze mną powiedziała mi później że ona najechała całym kołem na krawężnik i nic...to trzeba mieć pecha [/B][/COLOR][COLOR=Olive][B]:roll:[/B][/COLOR][/quote] :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:angryy::angryy:masakra .........[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']ja to sie czasami zatsnawiam ktory z tych dupkow jeżdzi idealnie:roll: nastepnym razem si euda :)[/quote] [COLOR=Olive][B]ja też się nad tym zastanawiam :) no nie ma innej opcji, musi się udać :evil_lol::evil_lol: ponoć do 3 razy sztuka ;) [/B][/COLOR] [COLOR=Olive][B]Są tez pozytywy :) Koleżanka przyjechała po mnie, wróciłyśmy do głównego autobusem a później nie chciało nam się czekać na kolejny busik więc zrobiłyśmy sobie około godzinny spacer do domów :) Słoneczko ślicznie świeciło, szłyśmy przez park...posiedziałyśmy na ławce w parku i było miło. Taką jesień to ja lubię...złote drzewka, słońce i lekki mrozik :) Kilka fotek...robionych z telefonu więc jakość pozostawia wiele do życzenia :) [IMG]http://img204.imageshack.us/img204/3464/dsc02578ef9.jpg[/IMG] [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/1957/dsc02575sj2.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] [COLOR=Olive][B]Ta reklama mi się podoba :evil_lol: [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/3617/dsc02579dr7.jpg[/IMG] [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/6614/dsc02583ut2.jpg[/IMG] No i coś dla miłośników Małpich Gai :evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/2653/dsc02585it4.jpg[/IMG] [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]ja też się nad tym zastanawiam :) no nie ma innej opcji, musi się udać :evil_lol::evil_lol: ponoć do 3 razy sztuka ;)[/B][/COLOR][/quote] a potem koperta:grin: Quote
jonQuilla Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']a potem koperta:grin:[/quote] [COLOR=Olive][B]niee...ponoć 13 raz jest za free więc może się załapie na gratisa :grin: dopiero później będzie koperta ;) [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]niee...ponoć 13 raz jest za free więc może się załapie na gratisa :grin: dopiero później będzie koperta ;) [/B][/COLOR][/quote] a no tak :evil_lol: ach ten 13 raz:evil_lol::evil_lol:błehehehe Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no o gratiskach myślą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdasz .;).....a swoja drogą to matoł pewnie nie wiedzial do czego się czepić a musial wykonać plan oblanych :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie no o gratiskach myślą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdasz .;).....a swoja drogą to matoł pewnie nie wiedzial do czego się czepić a musial wykonać plan oblanych :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Olive][B]no co, pocieszający jest ten 13 raz :evil_lol::evil_lol: z kim bym nie rozmawiała to każdy mówi że się czepił o byle co :eviltong: pewnie zauważył że tak świetnie jeżdżę i bał się że większego błędu nie popełnię :evil_lol::evil_lol: nie ma to jak skromność :) :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Paula Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witanko :multi: Cieszkam, że szczurcie lepiej :loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B]Dziewczyna, która czekała ze mną powiedziała mi później że ona najechała całym kołem na krawężnik i nic...to trzeba mieć pecha [/B][/COLOR][COLOR=Olive][B]:roll:[/B][/COLOR][/quote] A to frajer :angryy: Mój znajomy, który jeździ chyba najlepiej ze wszystkich, których znam, zdawał 7 razy :-o Koleś jeździł z rok bez prawka, na jazdy i egzaminy przyjeżdżał autem :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: witaj córeczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Paula_']Witanko :multi: Cieszkam, że szczurcie lepiej :loveu: A to frajer :angryy: Mój znajomy, który jeździ chyba najlepiej ze wszystkich, których znam, zdawał 7 razy :-o Koleś jeździł z rok bez prawka, na jazdy i egzaminy przyjeżdżał autem :evil_lol:[/quote] [COLOR=Olive][B]Cześć :multi: Też znam takie przypadki..mój kolega jeździł samochodem od 12 roku życia, ojciec go wsadzał w samochód i miał się uczyć. Później jak był starszy to wyjeżdżał na miasto itd, ale oczywiście zdał za 3 razem albo 4. W Polsce wyczuli zarobek i dlatego tak się dzieje...przecież w realnym życiu jak się źle zaparkuje to kręci się aż się uda dobrze stanąć, jak zgaśnie samochód to też nic nikomu się nie stanie...ale nie bo oni oczekują perfekcyjnej jazdy od ludzi którzy mają za sobą 30 godz. spędzonych w aucie, którzy muszą 2 miesiące czekać po skończeniu kursu na egzamin :roll: dla mnie to troszkę zajeżdża paranoją :eviltong: Gdyby wszyscy kierowcy mieli takie problemy jak np. otarcie felgą o krawężnik to sądzę że świat byłby idealny a samochód stałby się najbezpieczniejszym środkiem transportu. [/B][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: witaj córeczko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Olive][B]Cześć Mamuniu :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [B][COLOR=Purple]witanko poranne :multi: całusy od Zuzki :loveu:[/COLOR][/B] Quote
BeaC Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [COLOR=DarkRed][B]witka! to ja musze się chyba pochwalić:cool3::cool3::cool3:.że zdałam prawko za 1 razem...........ale to ja w siebie nie wierzyłam..egzaminator mówił mi: wiśta wio co na pogrzeb jedziemy????:angryy: i takie tam.............:lol: to było 7 lat temu.............czyli chyba nie tak dawno:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witankooo ;-) ........ja tez zdalam za pierwszym razem ale co nerwow stracilam to moje ;-) z tzw luku wyjezdzalam zygzakiem ehheheh ale wyjechalam ;-) to bylo ile??? 1o lat temu ....matko jak ten czas leci ;-) masz racje Zonkilku ze to oblewanie to po prostu latwy zarobek ;-)moja sister na egzamin pryszla ze swja linijka a dupek examinator mierzyl odleglosci przy wjazdach do tzw garazy ...przeca z takiek klitki nikt nie wyjdzie chyba ze ma szyberdach heeee buzioleeeeeeeee Quote
diabelkowa Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 fajne fotki :) nie martw sie egzaminem:) ja jestem ciekawa za ktorym ja bym zdala... Quote
jonQuilla Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]witanko poranne :multi: całusy od Zuzki :loveu:[/COLOR][/B][/quote] [quote name='mia_mia']witam z rana :p[/quote] [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]witka! [/B][/COLOR][/quote] [quote name='zuzolandia']Witankooo ;-) [/quote] [quote name='evaxon']hejkaaaa:multi::multi::multi::multi:[/quote] [COLOR=Olive][B]Cześć Wszystkim :multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR] [COLOR=Olive][B]Właśnie skończyłam oglądać "Ostatni król Szkocji", jeśli ktoś ma dostęp do tego filmu to polecam. Ogólnie film jakoś nie zaciekawił mnie od początku...ale po oglądnięciu jestem zszokowana, niektóre sceny strasznie okrutne i rzeczywiste. Film na faktach więc tym bardziej szokuje. [/B][/COLOR] Quote
Paula Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witanko :multi: Pozdrawiamy kwiatuszkowe dziewczynki :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Paula_']Witanko :multi: Pozdrawiamy kwiatuszkowe dziewczynki :loveu:[/quote] [COLOR=Olive][B]Witam :multi::multi: Hmm...ja normalnie jestem dobra :evil_lol: Chwilkę po 7 poszłam z psem na dwór i zapomniałam kluczy oraz telefonu z domu wziąć. U mnie zazwyczaj ktoś jest w domu bo mieszkamy sobie licznie ale dzisiaj rodzina cała w pracy i jest tylko dziadek, który śpi a do tego jest przygłuchy i nie usłyszy dzwonka do drzwi. Po chwili namysłu poszłam do sąsiadki i dobrze że pierwsze drzwi u mnie można każdym najprostszym kluczem od chociażby szafy ;) otworzyć bo bym siedziała jak taki debil na schodach [/B][/COLOR][COLOR=Olive][B]:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] [COLOR=Olive][B] Jeszcze troszkę i głowy zapomnę...bo to nie pierwszy raz i zawsze jak zapominam kluczy to akurat sam dziadek jest w domu :diabloti: :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :multi::loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:Doberek moja zapominalska córeczko:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to wczoraj widać był taki zapominalski dzień;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']:multi::loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:Doberek moja zapominalska córeczko:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to wczoraj widać był taki zapominalski dzień;) [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Olive][B]ja jestem opóźniona, dzisiaj dopiero syndrom alzheimera mi się włączył :evil_lol:[/B][/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: ;) [COLOR=Olive]Cześć mamuniu :) [/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]:multi:[FONT=Arial][/FONT] Quote
BeaC Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [B][COLOR=DarkRed]powitanko poranno-południowe:cool3:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts