berbeluszek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witam, witam bardzo serdecznie. Mala trzyma sie dzielnie, caly czas chce sie bawic. Quote
_beatka_ Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 pchelka na allegro wybacza zdrojka ale zmienilam tekst na bardziej dramatyczny;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213107589 Quote
zdrojka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Ja się wcale nie gniewam, Twój o niebo lepszy :p Bardzo dziękuję za pomoc i jak wszyscy mam wielka nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży :roll: Quote
zdrojka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Nowe zdjęcia. Ona jest taka słodka, uszatek kochany :loveu: Quote
ania.hero Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ale piękna sunia....mam nadzieję, że szybko znajdzie dom... Quote
_beatka_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 pchelka juz jest w wersji bogatszej w zdjecia na allegro jest przepiękna i jestem pewna, że jeszcze bedą się o nią bić;) Quote
przyjaciel_koni Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Prosimy o pomoc w wyszukaniu domu dla ślicznej i niewielkiej dziewczynki !!!!! Sprawdzi się wszędzie !!!!!!! Lubi się bawić !!!!! Quote
zdrojka Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Przyjacielu koni, wielkie dzięki, że jesteś :loveu: A suńka już zaznała pościeli :cool3: Quote
zdrojka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Halo, gdzie jest Warszawa? Piękna grzeczna sunia musi znaleźć domek, jest tylko na tymczasie... Quote
yewcia1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Pchełka do góry po domek. Zdrojka a gdzie mała poogłaszana? Quote
zdrojka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Na razie beatka wstawiła chyba tylko na allegro z bardzo fajnym tekstem, chyba się nie obrazi, jeśli wykorzystamy go na innych portalach. Tylko ja nie mam tam założonych kont, może ktoś pomóc? Quote
_beatka_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ja wystawilam ją na allegro, na innych prtalach też nie mam zalożonych kont, dlatego zaoferowalam allegro:roll: tekst jest oczywiście do ogólnego użytku, kopiujcie ile chcecie:cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Poprosimy Paros o inne jeszcze ogłoszenia. Tylko Paros dzisiaj baluje...... Ogłoszenia pewnie będą jutro. I mała sunieczka przypomina, że potrzebny domek !!!!! Gabarytami pasuje wszędzie !!!!! Quote
zdrojka Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 To udanej imprezy! Ale potem poprosimy o pomoc :p Quote
_beatka_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 powiem wam, że nie weim czy to wy nabojacie tyle wejść pchelce ale w przeciągu niecalych 24 godzin widzialo ją już 120 osób:-o to bardzo dużo, biorąc pod uwagę, że czasem taki wynik osiągany byl przy 10dniowym wystawianiu innych psiaków Quote
yewcia1 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 _beatka_ napisał(a):powiem wam, że nie weim czy to wy nabojacie tyle wejść pchelce ale w przeciągu niecalych 24 godzin widzialo ją już 120 osób:-o to bardzo dużo, biorąc pod uwagę, że czasem taki wynik osiągany byl przy 10dniowym wystawianiu innych psiaków Oby pchełka miała odwiedziny od niezapsionych dobrych domków na allegro. Quote
berbeluszek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja również mam nadzieję, że wśród osób, które oglągały Ją na allegro jest Jej przyszły, kochający właściciel. Quote
zdrojka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Jak się pojawi na pozostałych forach, szanse będą większe. Nie spadaj malutka tak nisko, na górę! Quote
paros Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pchełka w necie :lol: eoferty.pl 4lapy.pl ale.gratka.pl forum.gazeta.pl kupiepsa.pl bono-polska.pl gumtree.pl ogloszenia.24polska.pl psy.pl :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts