yewcia1 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A moze jest jakaś taka lokalna gazaeta gdzie mozna ogłosić psiaka za free? Quote
zdrojka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Ja już nie pamiętam, ale czy ktoś wystawiał na pozostałych portalach, oprócz allegro? Jest tego mnóstwo, a ja nie umiem i nie mam tam kont :oops: Quote
zdrojka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 No i masz, allegro się już skończyło: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=213107589 Pomocy! Ja nie wiem, jak... Quote
_beatka_ Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 zdrojka jak to się skończylo?:-o przecież jest do środy:cool3: tu jest link: http://www.allegro.pl/item216300710__mala_sunia_pilnie_szuka_domu_.html nadal pchelkę obserwuje jedna osoba;) Quote
berbeluszek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='paros']Pchełka w necie :lol: eoferty.pl 4lapy.pl ale.gratka.pl forum.gazeta.pl kupiepsa.pl bono-polska.pl gumtree.pl ogloszenia.24polska.pl psy.pl :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Pchełka została wystawiona na tych stronach jakiś czas temu przez Paros Quote
zdrojka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Tak mi się wydawało, że ktoś wystawiał, ale nie mogłam znaleźć postu. A w międzyczasie hop do góry! Quote
zdrojka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Malutka, co tam narozrabiałaś, co zrobiłaś dobrego, jaka fajna dziś byłąś? Prosimy o wieści :p Quote
_beatka_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dorotko dostalam takiego maila "Witam, bardzo podoba mi sie ta sunia. Gdzie i kiedy można ją zobaczyć?" [email protected] to mail tej osoby piszcie do niej, może coś z tego wyjdzie i pchelka pojedzie do wlasnego domku nareszcie:multi: Quote
berbeluszek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dzwoniła dziś do mnie kobieta i była zainteresowana Pchełką, umówiłam się z nią na jutro na spotkanie, Mam nadzieje że Pchełka się Jej spodoba. Quote
_beatka_ Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 no to super:multi: bo pchelkę na allegro już 2 osoby obserwują:cool3:ona jest taka śliczna, że nawet moja siostra się w niej zakochala:loveu: jak bedziesz coś wiedziala to pisz od razu:razz: i pamiętaj zapytać w jakich warunkach bedzie żyla pchelka, czy Pani stać na weterynarza jak zacghoruje i czy zgadza się na podpisanie umowy adopcyjnej:cool3: Quote
zdrojka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 No właśnie, Dorota, jak tam mała i zainteresowane osoby? Quote
_beatka_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 no wlasnie i jak sprawa nowego domku?:cool3: Quote
berbeluszek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :lol: Przepraszam, że tak długo nie pisałam - cały dzień byliśmy u Pchełki. Była jedna osoba zainteresowana Pchełką i bardzo Jej się spodobała. Są szanse, że jutro Pchełka będzie miała już nowy dom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
_beatka_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a jaka jest ta osoba? odpowiedzialna? mówilaś o kosztach utrzymania psa, o wydatklach w razie choroby? no i wreszcie gdzie bedzie mieszkac? mam nadzieję ze w lóżeczku:cool3: Quote
zdrojka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Z tego, co się dowiedziałam, to dwie ulice od Dorotki, więc będą mieli oko na nowy domek. Wysłałam im umowę adopcyjną do podpisania, pani jest za sterylką. Ale miała się odezwać dziś wieczorem i ani widu, ani słychu. Źle to wróży, ale nie bądźmy pesymistami. Nigdy nie robiłam wizyty przed a nawet poadopcyjnej, poradźcie, o co pytać, na co zwracać uwagę. A może ktoś by mógł podjechać do nowego domku na Jelonki (chyba), oczywiście po uprzedzeniu przyszłych właścicieli...? Quote
_beatka_ Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 zdrojka ja wyjeżdżam więc odpadam ale pytaj czy mkieli już psa, czy stać ich na koszty weterynaryjne, i generalnie podpytuj jaki maja stosunek do bezdomnosci i zwierzat, czy są zacofani i uwazaja ze pies najlepiej leczy się sam:mad:czy wiedza jak się zachować gdyby pojawila się jakaś choroba:razz: jak chca ja karmic, ze nie mozna dawac resztek ze stolu itp to juz chyba mówić nie musze. No i oczywiście ile pies ma zostawać sam, czy maja czas na regularne spacerki Quote
zdrojka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Dorotka, nie wiem, czy jeszcze jesteś, ale beatka dobrze radzi, więc czytaj i potem pytaj sąsiadów. Quote
zdrojka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Z tego, co się jeszcze dowiedziałam, to obie panie przypadły sobie do gustu, spotkanie przebiegło nadzwyczaj dobrze. Quote
Recommended Posts