Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to super:multi:
bo pchelkę na allegro już 2 osoby obserwują:cool3:ona jest taka śliczna, że nawet moja siostra się w niej zakochala:loveu:
jak bedziesz coś wiedziala to pisz od razu:razz:
i pamiętaj zapytać w jakich warunkach bedzie żyla pchelka, czy Pani stać na weterynarza jak zacghoruje i czy zgadza się na podpisanie umowy adopcyjnej:cool3:

Posted

:lol: Przepraszam, że tak długo nie pisałam - cały dzień byliśmy u Pchełki. Była jedna osoba zainteresowana Pchełką i bardzo Jej się spodobała.
Są szanse, że jutro Pchełka będzie miała już nowy dom. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

a jaka jest ta osoba?
odpowiedzialna?
mówilaś o kosztach utrzymania psa, o wydatklach w razie choroby?
no i wreszcie gdzie bedzie mieszkac?
mam nadzieję ze w lóżeczku:cool3:

Posted

Z tego, co się dowiedziałam, to dwie ulice od Dorotki, więc będą mieli oko na nowy domek. Wysłałam im umowę adopcyjną do podpisania, pani jest za sterylką. Ale miała się odezwać dziś wieczorem i ani widu, ani słychu. Źle to wróży, ale nie bądźmy pesymistami.
Nigdy nie robiłam wizyty przed a nawet poadopcyjnej, poradźcie, o co pytać, na co zwracać uwagę. A może ktoś by mógł podjechać do nowego domku na Jelonki (chyba), oczywiście po uprzedzeniu przyszłych właścicieli...?

Posted

zdrojka ja wyjeżdżam więc odpadam ale pytaj czy mkieli już psa, czy stać ich na koszty weterynaryjne, i generalnie podpytuj jaki maja stosunek do bezdomnosci i zwierzat, czy są zacofani i uwazaja ze pies najlepiej leczy się sam:mad:czy wiedza jak się zachować gdyby pojawila się jakaś choroba:razz:
jak chca ja karmic, ze nie mozna dawac resztek ze stolu itp to juz chyba mówić nie musze. No i oczywiście ile pies ma zostawać sam, czy maja czas na regularne spacerki