berbeluszek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 No to jestem. Beatka, pomyslslam, ze Ty masz w tym wieksze doswiadczenie <w sensie w szukania domu dla psiakow> wiec moze Ty odpisz na tego maila i poprowadz sprawe dalej? Co do pytan to: -wielkosc znasz -nie miala wiekszego kontaktu z kotami - jak widzi kota to go goni, moze ze wzgledu na chec zabawy... -szukamy przede wszystkim DOBREGO domu, to czy ma ogrod to sprawa drugorzedna -zadnych przejsc, sterylizacja wskazana. Jesli chcesz zebysmy to zajeli sie tym, to przeslij nam maila. Quote
zdrojka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Dom z ogródkiem oczywiście byłby najlepszy, bo Pchełka uwielbia trawkę, co widać na zdjęciach, ale najważniejsze, żeby to był kochający dom. Dom oczywiście trzeba będzie sprawdzić, o to już trzeba będzie poprosić dziewczyny z Wa-wy lub miejscowości, do której mała pojedzie, ja tego nigdy jeszcze nie robiłam, a trzeba do tego intuicji i zajomości ludzi, ich zachowań. Niestety, ale trzeba zawsze dmuchać na zimne. Czekamy teraz na beatkę i maila, którego dostałą. Quote
_beatka_ Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 tak tez odpisalam sama:cool3: berbeluszek ja we wtorek bede ostatni raz na necie przed wyjazdem wiec jak sie skonczy allegro pchelkowe to skopiujcie tekst i ja wystawcie tak zeby non stop byla widoczna dobrze?:cool3: Quote
berbeluszek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Pewnie, że wystawie aukcje ponownie jak tylko ta sie skończy. Oby jednak nie było takiej potrzeby i Pchełka była do tego czasu już w nowym domku... :multi: Quote
berbeluszek Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tak na dobranoc jeszcze raz do góry... :multi: Quote
zdrojka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 To zdjęcie z jęzorkiem mnie rozbraja :loveu: Quote
berbeluszek Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Takie fajne jest to zdjęcie, że postanowiłam dodać je jeszcze raz... Quote
zdrojka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Nie zostawiajmy tylko szukania domku na ostatnią chwilę, czas u babci Doroty też się skończy... Quote
yewcia1 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Zdrojka ja nie doczytałam ale Pchełka jest gdzieś koło Wawy u cioci? Bo tak sobię myślę może w warszawskich serwisach czyli www. oglosic jak znacie takie i nie wiem ale we wrocławskim dodatku GW są ogłoszenia bezdomniaków może ktoś ma dojścia do W-skiej? Quote
zdrojka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Można, choćby SMSem za 2 złote, ale to do 140 znaków max i bez zdjęcia. Ale wiesz, że to nie jest zły pomysł, zaraz poszukam numeru. Quote
berbeluszek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Dziś niestety nie udało się nam odwiedzić Pchełki, w związku z tym nie dodamy nowych fotek, co obiecujemy nadrobić jutro. Quote
zdrojka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 I żeby mi to było ostatni raz! :mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts