yewcia1 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='paros']Pchełka w necie :lol: eoferty.pl 4lapy.pl ale.gratka.pl forum.gazeta.pl kupiepsa.pl bono-polska.pl gumtree.pl ogloszenia.24polska.pl psy.pl :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Paros :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jesteś wielka:loveu: Quote
paros Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 yewcia1 napisał(a):Paros :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jesteś wielka:loveu: Skąd, tylko 170 cm ;) Quote
berbeluszek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 I my także przyłączamy się do najserdeczniejszych podziękowań. Quote
yewcia1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Malutka nie spać. Tu instrukcaja do wstawiania fot dla berbeluszka ( bo widzę, ze się nie udało) Pora na wstawianie zdjęć a więc tak , stronę dodaj sobie do ulubionych http://www.imageshack.us/ bo z niej korzystamy przy wstawianiu zdjęć Na stronie zaznacz upload - kropeczka , przy resize image zaznacz ptaszka i wybierz rozmiar 320*240 , potem dajesz przeglądaj i wybierasz zdjęcie z kompa i dajsz otworz potem klikasz host it ( i czekasz az strona przemieli czsami się strona wywala więc trzeba powtórzyć), jak juz strona się otworzy i widzisz fotkę , zjeżdzasz na dół strony i masz w ramce link - ten Direct link to image , kopiujesz go , teraz wracamy na stronę dogomani tam gdzie pisałeś i chcesz wstawić zdjęcie, na górze masz rozmiary czcionek i inne rzeczy , style pisma. Masz coś takiego jak wstaw obrazek - ikonka obrazek, zólte gory i słoneczko piąta ikona od lewej w dolnym rzędzie , klikasz na to i otwiera ci się okienko z adresem http// kasujesz to http i wklejasz tam swój link i dajsz oki i już masz Fotkę jak juz masz wszystko napisane i wstawione wszystkie foty, dajesz zatwierdz nowy wątek. Quote
paros Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 To może ja spróbuję :lol: (ten adres trzeba wklejać jako link do strony a nie jako zdjęcie) Galeria zdjęć Pchełki Quote
ania.hero Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Bardzo piękne zdjęcia....Pchełka jest prześliczna.... Quote
berbeluszek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Mam nadzieje, że teraz dobrze wyjdzie zdjęcie:oops: Quote
Izabela124. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jaka ona cudna! Ktoś wogle się odyzwa w sprawie jej adopcji? Quote
zdrojka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Podobno był jakiś jeden mail, nie wiem, czy coś więcej. Dorota! Gdzie jesteś? Trzeba wątek podnosić, coś czasem napisać o małej ciekawego. Odzywał się ktoś? Quote
berbeluszek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Owszem, był niestety tylko jeden mail, ale mam nadzieje że to się szybko zmieni i zainteresowanie będzie znacznie większe. Quote
berbeluszek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jak widać Pchełka lubi okazywać dużo czułości. Jest taka kochana...:eviltong: Quote
Izabela124. Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ale mam nadzieje że to się szybko zmieni i zainteresowanie będzie znacznie większe. Też mam taką nadzieję Quote
zdrojka Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Znajdzie domek szybciutko, tylko właściwy jeszcze się nie trafił... Quote
_beatka_ Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ja jak wystawialam ide z psiego losu to przez 3 miesiące nikt nie pisal, a potem byl jeden mail i idunia teraz mieszka w super fajnym domku w którym jest kochana i to jest najważniejsze, więc ilość nie przedklada się na jakość:razz: Quote
desdemona Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 oby jak najszybciej znalazla nowy i kochajacy dom:) Quote
Recommended Posts