irysek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ja skorzystalam i mam w podpisie Lenusię kochaną bidulkę :) Quote
irysek Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 nie wiem tylko jak to zrobic zeby byly dwa obok siebie moja bercia i lenka!? Quote
oktawia6 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Isiak'] Tak, ale podpis wstawiałam na kompie w pracy. Poza tym pisać mogę z domu też, tylko emotów mi nie wstawia. Tak jakby nieaktywne były. Umiem tylko z klawiatury usmieszki napisać, aż dwa rodzaje: taki :-) i taki :-( Dobrze, że chociaż pisać na dogo mogę, bo inaczej nici z bazarku by były... ale komp:comp26: faktycznie. Isiak. Pamiętaj Green-nie ma lepszego specjalisty z zakresu okulistyki jak dr Garncarz-w jego zakres wchodzi również kriochirurgia-naciskaj na konsultacje u niego-tylko i wyłącznie-jeśłi ona oczywiście poczuje się lepiej i będzie mogła pojechac autem do jego świetnie wyposażonej w sprzęt kliniki. P.S.Green są jakieś środki na koncie Lenki? sprawdziłam ten banerek-dziewczyny zamieńcie go na ten: tamten ma lepszą szatę graficzną-bardziej widoczny ale jest martwy-bo klikając na niego nie ma jej wątku-także kiepski-ja go nie robiłam a odnośnika nie potrafię "doczepic" Quote
Diana S Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 podnosze...........:-( biedna sunia.. brak mis słów na ta podłość...:-( Quote
GreenEvil Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 O Garncarzu pamietam ;) , jednak teraz nie ma nawet co o nim myslec - nie zaryzykuje wozenia psa w tym stanie (nawet jesli sie zmiesci do kontenera) samochodem w taki upal :shake: Lenka ma srodki na koncie, ale napewno nie wystarcza na jej leczenie... pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='GreenEvil'] O Garncarzu pamietam ;) , jednak teraz nie ma nawet co o nim myslec - nie zaryzykuje wozenia psa w tym stanie (nawet jesli sie zmiesci do kontenera) samochodem w taki upal :shake: Lenka ma srodki na koncie, ale napewno nie wystarcza na jej leczenie... pzdr GreenEvil WIEM GREEN napisałam do Mojego Psa z prośbą o publikację-z prośbą o sponsorów itd. Quote
GreenEvil Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='oktawia6'] napisałam do Mojego Psa z prośbą o publikację-z prośbą o sponsorów itd. dzieki Ci o dobra kobieto :loveu: pzdr GreenEvil Quote
Aasiaa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ale problem z konsultacja u garncarza jest taki ze nie mozna jej wogole przewiesc w jej stanie czy dlatego ze jest goraco?? Jesli chodzi o temperature to mam klime w samochodzie i nie ma problemu zebym podjechala i ja przewiozla. Quote
Hakita Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Biedna Sunia, oby wszystko dobrze się zakończyło, oby jak najszybciej wyzdrowiała...i już więcej nie cierpiała... Quote
betinka24 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 GreenEvil napisał(a):O Garncarzu pamietam ;) , jednak teraz nie ma nawet co o nim myslec - nie zaryzykuje wozenia psa w tym stanie (nawet jesli sie zmiesci do kontenera) samochodem w taki upal :shake: Lenka ma srodki na koncie, ale napewno nie wystarcza na jej leczenie... pzdr GreenEvil ja dzis wplace pare groszy na leczenie dla Lenki, oby szybko wyzdrowiala i znalazla dom gdzie nikt juz nie skrzywdzi Quote
Szooogun Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja też bardzo bym chciała wiedzieć coś o Lence. Mój syn mi o niej opowiadał. Widziała ją, kiedy był na SGGW z naszym psem i był bardzo wstrząśnięty. Pozdrawiam Szooogun Quote
GreenEvil Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Za kilka dni bedziemy wiedziec, czy jest potrzeban operacja glowy, bedzie robione powtorne przeswietlenie. W jednym z oczek oprocz krwiakow jest... cholera zapomnialam co dokladnie :oops: (jakas kaszana), generalnie narazie nie sa w stanie powiedziec na dzien dzisiejszy, czy niunia bedzie na nie widziala. W przyszlym tygodniu bedzie powtorna konsultacja okulistyczna. pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Malutka zdrowiej jak najszybciej zapomnij o tym koszmarze ktory cie spotkal i niech ktos zapewni ci milosc i spokojny domek gdzie bedziesz mogla wreszczie cieszyc sie swoim zyciem i nikt jej juz nie skrzywdzi Quote
Hakita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wszyscy tu o Tobie Psinko myślimy i z całych sił trzymamy kciuki... Quote
xxxx52 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 czy ktoras z wolontariuszek odwiedzila lenke,i moze przekazac o stanie jej zdrowia? Quote
asiak Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Lenko zdrowiej kochana psinko... wszyscy modlimy się o Twój szybki powrót do zdrowia... a temu gnojkowi (to zbyt łagodne określenie) życzę aby zło które wyrządził tej bezbronnej psince wróciło z potęzną mocą... Quote
betinka24 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Lenka do góry niech kazdy cie widzi kochana psinko Quote
Recommended Posts