Jola_K Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 psiama napisał(a):Jolu, dopiero dziś znalazłam ten wątek gigant. Z grubsza przebrnęłam :roll:. Robisz wspaniałą robotę :multi:. Wszystkie ciotki tutaj z reszta sa the best :razz:. Za parę dni jak wypłata skapnie postaram się wspomóc, choć tyle ... . Proszę o namiary na PW - daj znac jaka forma dla Ciebie najlepsza (kasa czy zamówić karme czy jakieś immunostymulatory z netu ..). witaj jakakolwiek forma pomocy jest mile widziana :) i karma i leki czy immunostymulatory oraz finansowa kontakt do mnie zaraz wysylam na pw dziekuje :Rose: Quote
Jola_K Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 bylam dzisiaj u staruszki zobaczyc czy mala kicia, ktora wczoraj miala sterylke, dobrze sie czuje jutro wyjezdzam na 4dni i chcialam sie upewnic ze jest dobrze kicia wypoczywala, troszke jej poprzeszkadzalam i na rekach swojej opiekunki Magdy (Magda cala w kocim tatoo...) Quote
Jola_K Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 ja od jutra bede poza dostepem do internetu wroce do was w srode Quote
psiama Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ale ładnie ciach-ciach dziewczynka ma :loveu:. WET esteta chyba był .... :cool3: To taka gdzies półroczna niunia chyba ... Spokojnej podróży ! :loveu: Quote
peate Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 na prośbę Joli informuję, że wyniki "kociego obżarciucha" są całkiem w porządku :multi: i widać to tylko ten jego wieeeeelki apetyt sprawił, że kociak wygląda tak, a nie inaczej :cool3: Quote
psiama Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Jolu, daj znac czy wszystko dotarło jak trzeba :roll:. Paczuszka to pewnie dopiero za kilka dni ... Są pluszadła do wzięcia, bazarek z mojego podpisu. Quote
peate Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 ja tak trochę z innej beczki ... ale też żywieckiej, więc chyba się liczy ;) w żywieckim schronie na adopcje czekają obecnie takie słodkie kociaki :loveu: dwa rude kocurki 3 biało-czarne ten bidok to kocur - cały podrapany :shake: no i czarny śpioszek Bonifacy, który jest do wzięcia ale tylko w komplecie z najlepszą przyjaciółką Filemonką :cool3: Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 peate ... słodziaczki :cool3:. Życze im prawdziwego domku :p. Quote
Jola_K Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 psiama napisał(a):Ale ładnie ciach-ciach dziewczynka ma :loveu:. WET esteta chyba był .... :cool3: To taka gdzies półroczna niunia chyba ... Spokojnej podróży ! :loveu: szew ma ladny :) oni zwykle robia takie wlasnie ciecia, male, szybko gojace sie cicia ma ok 7 miesiecy jest drobna zyje w domu z dwoma plodnymi kocurami, musialam zdazyc przed ciaza dziekuje za wsparcie finansowe :Rose: karma jeszcze nie dotarla, poinformuje jak tylko ja odstane, dzieki Quote
Jola_K Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Jola_K']zapraszam wszystkich do obejrzenia zdjec dwoch super kotow, w wlasciwie kotki i kocurka. Pana Niani i Czarrrnej Maskrrrrryyy :loveu: ponizej wspolne zdjecie u Wandy :) kociaki znalazly swoje domy, ale mozna powiedziec ze naleza do tej samej rodziny, bo adoptujacy to Mama i Corka :multi: Zaczniemy od Pani.... Ona, to czarna jak smola kocica, niesamowity miziak, jak sie przylepila do mojej lydki to nie moglam jej nie zabrac ze schronu. Z grzybica, charakterystyczna plamka na czole. Oto kicia w schronie: A tutaj juz w nowym domu, po podleczeniu, slady po chorobie zniknely :) Wiecej zdjec czarnej Masakry i jej towarzyszy, Zouzy i Miska, w osobnym albumie: TU ALBUM :loveu: ******************************************************* oraz zdjecia Pana Niani, ktory zlamal kilka niewiescich, forumowych serc. Kocurek jakich malo, od nianczenia maluszkow nadano mu przydomek Pan Niania :p kocur do ranu przyloz, ktory jak mi powiedziano "rozdaje caluski nawet u weta" :loveu: tu w schronie tu u Wandy a tutaj juz w nowym domu jego towarzyszka Elfik: Pan Niania i Elfik maja swoj osobny album, zapraszam: TU ALBUM :loveu: Pozdrawiamy nowe domki kociakow :multi: zacytowalam post z marca ubieglego roku byl radosny, pelen nadziei, uczucia sukcesu jednak.... dzisiaj Pan Niania odszedl za teczowy most ['] jego stan byl coraz powazniejszy szpik mial uszkodzony, produkcja krwinek byla uposledzona dlugo walczono o jego zdrowie i zycie dostal najlepsza opieke pod sloncem dziekuje Majce i jej mamie, za pelna poswiecen walke za to ze dali mu dom, cieplo i milosc nie odszedl samotny nasz Pan Niania, Pan Kot ['] Quote
Seaside Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :placz::placz: Biedny Pan Niania :placz: Ale na szczęście spotkało go wiele dobego w życiu :-( ['][']['] Quote
Jola_K Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Peate, dziekuje za zdjecia kociakow ze schronu strasznie sa biedne, oczka chore, ciekawe jak ich zdrowie ogolne chcialabym pomoc Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Jola_K napisał(a):karma jeszcze nie dotarla, poinformuje jak tylko ja odstane, dzieki Rozne duperelki tam Ci krakvet podstawi, cos dla kocicialka i dla kocirozrywki :cool3:. Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Nie poznalam osobiscie Pana Niani, ....... Zaluje bardzo, bo widze, ze KOT to byl przez wielkie K :-(. Chlopaku, wiem, ze zajmiesz sie tam za teczowa granica maluchami, ktore do Ciebie dolaczyly .... :p. To zdjecie zawsze pozostanie w mojej pamieci .... Quote
Jola_K Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 dziekuje Wam za wsparcie duchowe w trudnych chwilach :-( oraz za pomoc materialna udalo nam sie nadrobic troche dlugu dzieki ostatnim wplatom dzisiaj zaplacilam trzy zalegle faktury dziekuje za pomoc Fundacji Agnar za zaplate rachunkow z kliniki na laczna kwote 820zl :multi: Przyjacielowi Koni, za kolejna "stowke" przeslana kociakom i ostatnia wplata od Psiamy, 50zl zastrzyk na kocie potrzeby + zakupy na krakvecie trudno mi was wszystkich wymienic, osoby ktore pomagaja regularnie, te ktore biora udzial w aukcjach pomocowych, ktore zamawiaja dla nas karme, transportuja kociaki, oglaszaja je.....itp to spora grupa naszych przyjaciol dziekuje :loveu: akltualne SALDO -1528,13 Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 W kupie damy rade :cool3:. Jolu, Ty robisz wspaniala robote, bo jestes i pomagasz zwierzolkom. Dziekujemy !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
kaja555 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pana Nianię znał chyba każdy kociarz na dogo - jego historia była strasznie smutna, bardzo mi przykro, że już odszedł. Cieszę się, że przez ten rok poznał co to prawdziwy dom :-( Quote
kaja555 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dawno nie dzwoniłam do Wandy - czy u niej są jakieś kociaki? Jeżeli tak, to wznowię jej allegro. Quote
korek221 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 PAN NIANIA:placz::placz::placz::candle::candle::candle:ŻEGNAJ WIELKI KOCIE, ZAOPIEKUJ SIĘ MALUSZKAMI... Quote
malicja Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 to zdjecia pana Niani z kociakami mnie rozbroilo :loveu: to musial byc niezwykly kot... [*] Quote
peate Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 przykro mi strasznie z powodu Pana Niani :-( to był taki słodki kocurek :placz: szkoda, że dostał od życia tak niewiele tych lepszych dni :-( ale widać za TM któryś maluszek bardziej go potrzebował ... pewnie opiekuje się tam teraz innymi kociakami .. i na pewno zaopiekuje się każdym maleństwem, które trafi za TM poza tym jeszcze kiedyś na pewno się z nim spotkamy ... :candle: Quote
halbina Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 kaja555 napisał(a):Pana Nianię znał chyba każdy kociarz na dogo - jego historia była strasznie smutna, bardzo mi przykro, że już odszedł. Cieszę się, że przez ten rok poznał co to prawdziwy dom :-( To był wyjatkowy kot... [^] Quote
Tweety Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pan Niania nie żyje??:placz: To następny forumowy kultowy kot, który ostatnio odszedł:-( Kociuszku, tyle maluszków tak wiele ci zawdzięcza['][']['] Quote
Recommended Posts