Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie pisalam chyba, ze w czwartek odwiedzilam kocurka, ktory poszedl do adopcji 16 wrzesnia ub roku
to byla moja pierwsza wizyta w tym domu od tamtej pory
kotek dostal imie Miaulek (plakal przez pierwsze dni i takie imie do niego przylgnelo), pochodzi z grupy Salmy, jest czarny jak wegielek, bardzo wyrosl, po Salmie ma niepewnosc..
jest piekny, duzy, blyszczacy, ma fajny domek

poprosilam o zdjecia, dostalam ichcale mnosto (ponad 40 mega!)
wkleje w wolnej chwili

odwiedziny u Miaulka zbiegly sie z informacja o innym czarnulku, ktory poszedl do adopcji w tym samym czasie, mieszka w Krakowie, ma przyjaciolke Wykalaczke - on rowniez trafil swietnie, mam staly kontakt z jego opiekunka, ktora cyklicznie pomaga mi wysylajac paczke z karma i zwirkiem :)

Posted

zapraszam na nowe aukcje na dogomani

[B]Cos dla domu, dla kolekcjonerow i nie tylko[/B] [url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-domu-dla-kolekcjonerow-nie-tylko-cz-ii-na-dlug-sterylki-do-12-04-19-12-a-135033/?highlight=][B][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]KLIKNIJ TUTAJ[/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

[B]Kubki i dzbanuszek[/B] [url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/kubki-dzbanuszek-na-dlug-sterylki-135047/?highlight=][B][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]KLIKNIJ TUTAJ[/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

oraz na miau

[B]Kot i tabliczka ostrzegawcza do kompletu[/B] [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91443&highlight=][B][SIZE="3"][COLOR="DarkRed"]KLIKNIJ TUTAJ[/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

zapraszam do pomocy

Posted

[quote name='monika083']zapisuje sie na watku..
Jola ,masz kogos ,kto jezdzi do wroclawia... moglabym przekazac zwirek i jedzenie -wysylac sie chyba nie oplaci bo ciezkie..[/QUOTE]

witam :)
bezposrednio do wroclawia nikt z moich znajomych nie jezdzi
jesli jednak znalazlby sie transport z wrocka na slask to juz fajnie, bo tam z kolei zawsze ktos jedzie to odbierze paczke

jak tylko bede wiedziala o jakis kursie to sie odezwae :)

dzieki

Posted

[quote name='Herspri']Ja jeżdżę co jakiś czas do Wrocławia ;) Więc mogłabym coś zabrać dla Joli ale nie za wiele bo ja jako pasażer autobusu kursuję :eviltong:[/QUOTE]

pisalysmy rownoczesnie? czy znowu posty przeskakuja?

super byloby gdybys dala rade odebrac paczke :)

a kiedy jedziesz znowu?

Posted

[quote name='Herspri']Ja jeżdżę co jakiś czas do Wrocławia ;) Więc mogłabym coś zabrać dla Joli ale nie za wiele bo ja jako pasażer autobusu kursuję :eviltong:[/quote]

ja bede w polsce w piatek to zosatawie u mojej mamy we wroclawiu jakies rzeczy dla kotow.Tutaj sa duzo tansze niz w polsce ,Jolu co lepiej ,sucha karma czy puszki?

po swietach zrobie bazarek dla Ciebie,moze uda mi sie jeszcze przed swietami ..

Posted

[quote name='Jola_K']pisalysmy rownoczesnie? czy znowu posty przeskakuja?

super byloby gdybys dala rade odebrac paczke :)

a kiedy jedziesz znowu?[/quote]

Dogo miesza posty ;)
Jadę w ten piątek do wrocławia a będę wracała prawdopodobnie we wtorek tj. 14.04 w razie czego jakby coś i w ogóle to daję swój numer telefonu bo ostatnio z obecnością na dogo u mnie kiepsko
tel. 501 239 110

Posted

[quote name='Herspri']Dogo miesza posty ;)
Jadę w ten piątek do wrocławia a będę wracała prawdopodobnie we wtorek tj. 14.04 w razie czego jakby coś i w ogóle to daję swój numer telefonu bo ostatnio z obecnością na dogo u mnie kiepsko
tel. 501 239 110[/quote]

to swietnie,
ja bede tylko w piatek wieczorem u mamy we wrocku i jedziemy dalej do opola,ale zostawie u mamy te rzeczy-beda do odebrania, numer do mamy -0692/643488 ,do mnie : +49/1778945871, postaram sie wyslac z polski troche lzejszych smakolykow

Posted

kupilam 10 opakowan po 100g-mokrej karmy ,2 kg suchej karmy i kocie smakolyki,

Herspri ,a Ty gdzie bedziesz we wrocku ? na jakiej ulicy ? bo nie wiem czy sie oplaca ,zebys po to do mojej mamy jechala jak bedzie daleko, najwyzej wysle to do Joli poczta,

Posted

[quote name='monika083']kupilam 10 opakowan po 100g-mokrej karmy ,2 kg suchej karmy i kocie smakolyki,

Herspri ,a Ty gdzie bedziesz we wrocku ? na jakiej ulicy ? bo nie wiem czy sie oplaca ,zebys po to do mojej mamy jechala jak bedzie daleko, najwyzej wysle to do Joli poczta,[/QUOTE]

:) dziekuje :Rose:

Posted

[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=DarkOliveGreen]Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,[/COLOR][/SIZE][/B]
[B] [SIZE=3][COLOR=DarkOliveGreen] pełnych wiary, nadziei i miłości.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B] [SIZE=3][COLOR=DarkOliveGreen] Radosnego, wiosennego nastroju,[/COLOR][/SIZE][/B]
[B] [SIZE=3][COLOR=DarkOliveGreen] serdecznych spotkań w gronie rodziny[/COLOR][/SIZE][/B]
[B] [SIZE=3][COLOR=DarkOliveGreen] i wśród przyjaciół[/COLOR][/SIZE][/B]
[B] [SIZE=3][COLOR=DarkOliveGreen] oraz wesołego "Alleluja" :smile:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

[quote name='BUDRYSEK'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f486/kotka-odrzucila-malenstwo-135276/[/URL][/QUOTE]

sliczny balwanek :loveu:
trzymam kciuki !

Posted

[quote name='Kamila_s']Jola...odnowilam dzis allegro dla Twoich kociaczkow;)
dostalam odrazu maila,ktoego wysylam Ci na priv;)[/QUOTE]

dziekuje :)

tylko ze ja nie mam maluszkow, bede ludzi przekierowywala do Budryska :)

Posted

[quote name='Jola_K']dziekuje :)

tylko ze ja nie mam maluszkow, bede ludzi przekierowywala do Budryska :)[/quote]

Jola,ale ta Pani nie sprecyzowala jakiego kotka szuka;)
ja na allegro mam napisane male i dorosle kotki do adopcji;)
mysle wiec,ze mozesz wyslac jej swoje;)

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-bizuteria-na-dluzyne-kociaki-jola_k-kasie-bez-lapy-24-04-22-00-a-135681/#post12137100[/URL]
25% funduszy z tego bazaru przeleję dla Joli-mamy pustki w naszej skarpecie dłużyńskiej po nieudanej adopcji spaniela i nie ma jak więcej wykombinować

Posted

znajoma Asia znalazla kotka na poboczu, zyje, wije sie z bolu, probuje wstac
zawiadomila mnie, wiezie go do kliniki w ktorej lecze swoje koty
sa juz uprzedzeni o ich przyjezdzie

trzymajcie kciuki, by nic powaznego mu nie bylo
by to tylko poturbowany byl

rany, martwie sie
wiecej bede wiedziala pozniej

pozniej tez zaloze mu watek