Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie tak dawno był "trójpak" teraz "dwupak" - super :multi:
kociaki są ze sobą zżyte, więc strasznie się cieszę, że ktoś zdecydował się pokochać dwa miziaki na raz :multi:
na pewno nie będzie żałować :evil_lol:

za całą resztę też ściskam kciuki z całych sił :thumbs:
mam nadzieję, że ten domek wychodzący to w jakiejś bezpiecznej okolicy :roll:
najwyżej zaproponuj Pani największych domatorów jakich masz ;)
żeby nie było obaw, że będą się za nadto oddalać od domu, chociaż z kotami to nigdy nie wiadomo :roll:

a jak tam Sally? oczko już lepsze?

Posted

WŁAŚNIE DOSTAŁAM WIADOMOŚĆ OD WISENNY Z PROŚBĄ O POMOC W WIZYCIE PRZED ADOPCYJNEJ W SZCZYRKU ALE NIESTETY NIE DOCZYTAŁAM:oops: O CO CHODZI...MYŚLAŁAM, ŻE TO DOTYCZY ADOPCJI ŚLIMACZKA,NIESTETY MĄŻ POSTAWIŁ VETO:-(... WISENNA WYBACZ, ALE NIE MOGĘ POMÓC ,POWALIŁO MNIE WŚCIEKŁE GRYPSKO;MAM GORĄCZKĘ , LEDWIE ZIPIĘ, PODRAŻNIONE SPOJÓWKI I HAFTUJĘ JAK "MŁODY KOT":placz: NIE UBLIŻAJĄC KITUSIOM...MOŻE JEST KTOŚ JESZCZE ZE SZCZYRKU KTO MÓGŁBY POMÓC? PROOOOSZĘ...

Posted

[quote name='xmartix']proszę o rozliczenie cegiełek, kto wpłacił od 06.02.2009 r.

zaraz napisze do Tweety
poprosze ja, by tutaj wpisala jakie byly wplywy z aukcji

Posted

MOJA KICIA OD WCZORAJ MA AUTENTYCZNĄ RUJKĘ:roll:TAKA SMARKULA (6 MIESIĘCY):crazyeye:MOŻNA PRZY NIEJ OSZALEĆ ,DRZE PYSZCZYSKO 24 GODZ./DOBĘ I KUPER NADSTAWIA:cool3: CAŁE SZCZĘŚCIE, ŻE JUTRO RANO IDZIE NA STERYLKĘ ,BO MI MĄŻ ZAGROZIŁ ,ŻE JAK KICIA SIĘ NIE USPOKOI TO NAS OBIE WSTAWI DO GARAŻU:angryy: CZY KTOŚ MI MOŻE POWIEDZIEĆ, CZY W WIECZÓR PRZED ZABIEGIEM KOT MOŻE JEŚĆ I PIĆ?

Posted

z tego co ja wiem to pacjentka powinna być na czczo,
więc jeść nie może chyba na 12 godzin przed zabiegiem,
natomiast wodę może pić bez ograniczeń

Posted

DZIĘKUJĘ PEATE;) IDĘ ZABRAĆ JEJ MICHĘ . PEWNIE NAWET NIE ZAUWAŻY BO OD WCZORAJ NIE JE:crazyeye: TYLKO PIJE...AŻ DZIWNE ,BO TO STRASZNY GŁODOMOR - CHYBA TA RUJKA TAK NA NIĄ DZIAŁA ,NIE MA CZASU NA JEDZENIE...BOROCZKA:roll:

CHCIAŁAM JESZCZE O JEDNO ZAPYTAĆ; GDZIE MOŻNA KUPIĆ "STRONGHOLD"? WET NIBY JUŻ 3 RAZY DAWAŁ KICI JAKIŚ LEKI NA ŚWIERZBA ALE SĄ DO D...:angryy: BO BIEDNA MALUTKA NADAL MA "KOPALNIĘ" ZWŁASZCZA W LEWYM USZKU, NAJPIERW WYDAJE SIĘ ,ŻE ROBAL UKATRUPIONY ,A ZA CHWILĘ WRACA Z PODWÓJNĄ SIŁĄ:placz: JA MOŻE JESTEM PRZEWRAŻLIWIONA NA JEJ PUNKCIE ,ALE NIE MOGĘ SPOKOJNIE PATRZEĆ JAK JĄ BOLI(KOPIE W USZKACH) I CHYBA TUŻ PRZY NICH LEKKO ŁYSIEJe:placz::placz::placz::placz:

Posted

KICIA JUŻ PO STERYLCE...NARKOZĘ ZNIOSŁA DOBRZE, WYBUDZIŁA SIĘ ,TYLKO CHODZI A WŁAŚCIWIE ZATACZA SIĘ JAK "RASOWY"MENELEK :p ...DOSTAŁA PRZECIWBÓLOWCA NA 2 DNI I W MIEJSCU "ZACEROWANIA"JEST POMALOWANA JAKIMŚ TAKIM SREBRNYM MAZIDŁEM...WYGLĄDA JAKBY MIAŁA "HAMMERAID"NA BRZUSIU:evil_lol: OGÓLNIE CZUJE SIĘ NIENAJGORZEJ TYLKO JĄ ZNOSI NA PRAWO I LEWO:roll: WET STWIERDZIŁ,ŻE KICIA ŚWIERZBA NIE POSIADA ALE W LEWYM USZKU MIAŁA JESZCZE JAKIEGOŚ INNEGO "ROBALA"- UCHOLEK UMYTY,ZATRUTY;MAM NADZIEJĘ,ŻE ROBAL KAPUT...OBY ,BO SIĘ SPŁUKAŁAM:shake:...

Posted

[quote name='korek221']
CHCIAŁAM JESZCZE O JEDNO ZAPYTAĆ; GDZIE MOŻNA KUPIĆ "STRONGHOLD"? [/QUOTE]

u weterynarza mozna kupic
zapytaj czy ma
jesli nie, daj znac to pomoge zalatwic
mamy czas, bo teraz podac tego nie mozesz, za jakis czas dopiero

trzymam kciuki by kicia szybko doszla do siebie

ten srebrny opatrunek juz wkrotce zniknie, jak tylko kocica odzyska sily, to go doszczetnie wylize ;)
jesli nie ma ubranka na brzuszek lub kolnierza, to pilnuj by nie ciagnela za szwy, im to przeszkadza, wiec bedzie chciala sie pozbyc nitek
jesli chcesz podesle instrukcje jak uszyc taki kubraczek dla kotki po sterylce

jak duze ma ciecie, ile szwow?

Posted

[quote name='Jola_K']u weterynarza mozna kupic
zapytaj czy ma
jesli nie, daj znac to pomoge zalatwic
mamy czas, bo teraz podac tego nie mozesz, za jakis czas dopiero

trzymam kciuki by kicia szybko doszla do siebie

ten srebrny opatrunek juz wkrotce zniknie, jak tylko kocica odzyska sily, to go doszczetnie wylize ;)
jesli nie ma ubranka na brzuszek lub kolnierza, to pilnuj by nie ciagnela za szwy, im to przeszkadza, wiec bedzie chciala sie pozbyc nitek
jesli chcesz podesle instrukcje jak uszyc taki kubraczek dla kotki po sterylce

jak duze ma ciecie, ile szwow?[/quote]

WET NIE MIAŁ STRONGHOLDA .DAŁ KICI COŚ INNEGO,ALE JEŚLI MOGŁABYŚ MI ZAŁATWIĆ TEN LEK TO BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA, TYLKO DAJ ZNAĆ O CENIE; NIESTETY W SKLEPIE ZOOLOGICZNYM TEGO NIE MAJĄ:roll: KICIA MA JAK NA MOJE OKO DUŻĄ RANĘ; 10 SZWÓW:crazyeye: JEŚLI MOŻESZ TO PODEŚLIJ MI INSTRUKCJĘ JAK USZYĆ KUBRACZEK POSTERYLKOWY:modla:CO PRAWDA NIE MAM MASZYNY ALE OD CZEGO IGŁA Z NITKĄ:lol:?

Posted

TEŻ SIĘ ZDZIWIŁAM...I WKURZYŁAM:angryy:WET ODDAŁ MI MALUTKĄ NIE CAŁKIEM WYBUDZONĄ,:crazyeye: A JAKBY COŚ Z NIĄ BYŁO NIE TAK?RANA NA PÓŁ BRZUSZKA, ZERO KOŁNIERZA, KAFTANIKA, NIC! TO ZA CO JA ZABULIŁAM TAKĄ KASĘ? JESZCZE MUSIAŁAM DOPŁACIĆ 2 DYCHY ZA UMYCIE I ZATRUCIE USZKA:shake: CHYBA CZAS POSZUKAĆ INNEGO WETA, MNIEJ NASTAWIONEGO NA ROBIENIE KASY KOSZTEM ZWIERZAKÓW...KICIA DZIŚ JUŻ LEPIEJ SIĘ CZUJE, PRZYSZŁA DO MNIE RANO DO ŁÓŻKA NA MIZIANKO:crazyeye:,ZJADŁA TROSZKĘ MIĘSKA. NA RAZIE SZWY JĄ NIE OBCHODZĄ ALE NA WSZELKI WYPADEK CIACHNĘ JAKIŚ REKAW NA KUBRACZEK-PRZESZUKAM SZAFĘ MĘŻA:evil_lol:

Posted

My Rudą na zabieg odstawiliśmy z kaftanikiem w bagażu podręcznym ;) Także po zabiegu była już ubrana przez Panią wet. :) ma kilka kolorowych na zmianę - wygląda bombowo:diabloti: - mama sama szyła z bawełnianych koszulek. Wystarczy z odp wielkości kwadratu wyciąć 4 dziurki na łapki i porobić troczki do zawiązania na grzbiecie. Rozmiar musi być dostosowany do wielkości kici, żeby mogła spokojnie się wypróżnić. Jutro ściągamy szwy :)

Posted

Seaside napisał(a):
My Rudą na zabieg odstawiliśmy z kaftanikiem w bagażu podręcznym ;) Także po zabiegu była już ubrana przez Panią wet. :) ma kilka kolorowych na zmianę - wygląda bombowo :diabloti: Jutro ściągamy szwy :)

ciesze się, że wszystko w porządku, Jolu ja czekam jeszez wciąż na jedną wpłatę:roll:ale jak nie będzie do popołudnia to podeslę to co mam, a najwyżej tamtą późneij jak dojdzie

Posted

[quote name='Jola_K']Ewa, wiekszosc tak robi, cena wszedzie jest podobna, trudno taniej znalezc
o ile cenowo sa podobni, to jakoscia uslug roznia sie miedzy soba znacznie

polece Ci dobrego weta w Bielsku
oni lecza moj osobisty zwierzyniec i tymczasowy
ich adres --> Pogotowie weterynaryjne, pomoc weterynaryjna, klinika weterynaryjna

JOLU DZIĘKUJĘ ZA NAMIARY NA WETA .TO JUŻ NIE TYLE CHDZI O CENĘ ILE WŁAŚNIE O JAKOŚĆ USŁUG... KICIA WŁAŚNIE SIĘ POŁAPAŁA ,ŻE COŚ DZIWNEGO MA NA BRZUSIU I JUŻ SIĘ ROZPRAWIŁA ZE SREBERKIEM OPATRUNKOWYM:evil_lol: I CIĄGNĘŁA ZA NITKI ...ZROBIŁAM JEJ KUBRACZEK Z RĘKAWA ; NA RAZIE SIĘ NIE BUNTUJE...:p

Posted

Jolu miałam ofertę na bazaraku z krawatami spoza dogo, dlatego podałam numer konta AFN-jakoś tak nei mam zaufania czy to nie jakiś urząd;) mam prośbę, czy będziesz mogła w miare szybko zlokalizować tę wpłatę, bo ja wtedy wyślę przesyłke od siebie, w tytule będą koty żywieckie jak podawałaś kilka stron wczesniej i "krawat"

Posted

[quote name='magda z.']Jolu miałam ofertę na bazaraku z krawatami spoza dogo, dlatego podałam numer konta AFN-jakoś tak nei mam zaufania czy to nie jakiś urząd;) mam prośbę, czy będziesz mogła w miare szybko zlokalizować tę wpłatę, bo ja wtedy wyślę przesyłke od siebie, w tytule będą koty żywieckie jak podawałaś kilka stron wczesniej i "krawat"

konto afn jest ok
poprosze Tweety o podanie wplywow z ostatnich dni

nowa aukcja

Kosmetyczek wybor wielki [SIZE="3"]TUTAJ

zapraszam