Jola_K Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='centauri22']Jolu zerknij proszę na konie tego wątku, jest tam informacja, że ktos szuka kici do adopcji -> http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89471&page=13 a nóż się uda :) Pozdrawiam Ania dziekuje centauri22 za pamiec :) wczoraj irysek byla juz na naszym watku, powyzej wklejalam jej zdjecia kotuchow Quote
Jola_K Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 zapraszam na nowa aukcje :razz: Cos na stol. Serwis, kubki, flakon i swiecznik. TUTAJ Quote
Jola_K Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 POZEGNANIE WLODKA ['] Czlowiek o Wielkim Sercu odeszedl od nas tej nocy lacze sie w bolu z Jego bliskimi Quote
Jola_K Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 jest wplata na kwote 25zl od jo37 z 4.04 dziekuje :Rose: saldo: -1323,58zl Quote
baffi2 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Jola_K']POZEGNANIE WLODKA ['] Czlowiek o Wielkim Sercu odeszedl od nas tej nocy lacze sie w bolu z Jego bliskimi :-( ....... Quote
Jola_K Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 dostalam wiadomosc, ze w schronisku sa dwa, jednodniowe malenstwa z matka pojechalam po nie kociaki mialy trafic do mnie, ale jak je zobaczylam bezzwlocznie zawiozlam do kliniki Stan Sniezki-kociej mamy, jest ciezki, ma potworny ropny wyciek z narzadow rodnych, zaczyna juz smierdziec psujacymi sie tkankami, ma goraczke i jest slaba bedzie miala usg czy urodzila wszystkie kocieta, bedzie czyszczona ewentualnie ciachana od razu dwa male kotki, bialutki i czarno-bialy w ogolnej dobrej kondycji, sa dosc silne i domagaja sie cycka mam ich zdjecia, wkleje wieczorem kciuki za Sniezke i jej dzieciaki prosze prosze rowniez o pomoc w oragnizacji bazarkow by zdobyc fundusze na leczenie kotow, dziekuje Quote
Tweety Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jola_K napisał(a):dostalam wiadomosc, ze w schronisku sa dwa, jednodniowe malenstwa z matka pojechalam po nie kociaki mialy trafic do mnie, ale jak je zobaczylam bezzwlocznie zawiozlam do kliniki Stan Sniezki-kociej mamy, jest ciezki, ma potworny ropny wyciek z narzadow rodnych, zaczyna juz smierdziec psujacymi sie tkankami, ma goraczke i jest slaba bedzie miala usg czy urodzila wszystkie kocieta, bedzie czyszczona ewentualnie ciachana od razu dwa male kotki, bialutki i czarno-bialy w ogolnej dobrej kondycji, sa dosc silne i domagaja sie cycka mam ich zdjecia, wkleje wieczorem kciuki za Sniezke i jej dzieciaki prosze prosze rowniez o pomoc w oragnizacji bazarkow by zdobyc fundusze na leczenie kotow, dziekuje kciuki trzymamy, oby wszystko dobrze się skończyło! Quote
wandul 66 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A ja dzisiaj poszłem do nowego domku w Mikołowie - domek obiecał zrobic wpłate na AFN , na inne kocie sieroty Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wandul gratuluję :loveu: Biedna Snieżka :-( Trzymam kciuki za rodzinkę . Quote
Jola_K Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 wandul 66 napisał(a):A ja dzisiaj poszłem do nowego domku w Mikołowie - domek obiecał zrobic wpłate na AFN , na inne kocie sieroty wandul 66, super wiesci! :) ______________________________________________________ w sprawie Sniezki dwukrotnie dzwonilam do kliniki ale nie udalo mi sie porozmawiac z wetem, ciagle ma pacjentow, mam dzwonic o 21:45 Quote
Jola_K Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 nowe wplaty: 6.04 lxxx (aukcja magda z.) 19,5o 7.04 przyjaciel koni (trufle) 30,00 7.04 Olena84 30,00 SALDO -1244,08 dziekuje za pomoc :Rose: Quote
wandul 66 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 kurcze , żeby Śniezce nic sie nie stało - trudno wykarmic takie maluchy!!! Quote
Jola_K Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 wandul 66 napisał(a):kurcze , żeby Śniezce nic sie nie stało - trudno wykarmic takie maluchy!!! niestety, mamy doswiadczenia, przykre :( zmniejszam zdjecia, zaraz je wkleje... Quote
Jola_K Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Sniezka i dwa male misie: polarny i koala, w klinice za sekunde dzwonie by zapytac o jej stan... Quote
Jola_K Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 niestety nie udalo mi sie nawiazac kontaktu z klinika, teraz juz skonczyli prace i zglasza sie automatyczna sekretarka, wczesniej byli zajeci... mam nadzieje ze nie byli tak bardzo zajeci od chwili przywiezienia kotki i tak jak mi powiedziano, miala przeprowadzone usg w celu stwierdzenia ewentualnych plodow oraz podany antybiotyk i inne leki ktore sa niezbedne wyrazilam tez zgode na ewentualny zabieg pod narkoza jutro od rana bede sie dowiadywala o ich stan musze przyznac, ze jestem zawiedziona trudnoscia w kontakcie, nie moglam uzyskac informacji o stanie kotow, pomimo umowy ze mam dzwonic wieczorem Quote
halbina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Będziemy zaciskać kciuki za zdrowie śnieżynki i maluchy! Quote
Jola_K Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 strasznie sie o nie martwie.. :shake: przypomne linki do naszych aukcji: aukcje na dogomanii Cos na stol. Serwis, kubki, flakon i swiecznik. TUTAJ aukcje TOREBEK, do wyboru do koloru, kazda inna, niepotarzalna... Esprit, Mexx, Warner Bros, Cypr i Wielka Brytania TUTAJ Spodnie Jeansowe TUTAJ ZNAJDZIESZ skoro nadal wiosna nie chce przyjsc :roll: zapraszam na zakupy sweterkow WLASNIE TUTAJ aukcje na miau: Piekna filizanka i kobiety w bikini WLASNIE TUTAJ druga to: We francuskim stylu-zestaw do serow TUTAJ ZAPRASZAM :p Quote
Jola_K Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 jutro mam wazny wyjazd i bede dopiero wieczorem, rano zadzwonie do kliniki i jeszcze rano postaram sie wam napisac jakie sa wiesci jesli nie zdaze lub znowu nic sie nie dowiem :roll: to dopiero wieczorem cos skrobne podbijacie moje aukcje, linki macie powyzej! dobej nocy Quote
Jola_K Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dzisiaj, zaraz rano zadzwonilam do kliniki Sniezka jest po zabiegu usuniecia macicy wraz z martwym plodem, plod byl w stanie rozkladu, stad potworny odor i ropne wycieki na wczoraj rokowania byly bardzo ostrozne, dzisiaj jest poprawa, kicia jest spokojna, maluchy ja pija wiecej bede wiedziala wieczorem po powrocie z podrozy kciuki nadal potrzebne za Sniezynkowa rodzinke :kciuki: Quote
Tweety Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 kociuchy, trzymać się!!!! (bałam się tu zajrzeć :shake:) Quote
zasadzkas Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja również trzymam kciuki za kicię. Miałam podobną sytuację z sunią z naszego skierniewickiego schroniska, która nie urodziła żadnego. Kluski-płody jej gniły. Wszystko dobrze się skończyło, choć sukę na siłę zabierałyśmy do wetki, bo kierownik nie chciał dać. Mam nadzieję, że tu też będzie happy end ;) Quote
Recommended Posts