Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostalam wiadomosc, ze w schronisku sa dwa, jednodniowe malenstwa z matka
pojechalam po nie

kociaki mialy trafic do mnie, ale jak je zobaczylam bezzwlocznie zawiozlam do kliniki
Stan Sniezki-kociej mamy, jest ciezki, ma potworny ropny wyciek z narzadow rodnych, zaczyna juz smierdziec psujacymi sie tkankami, ma goraczke i jest slaba
bedzie miala usg czy urodzila wszystkie kocieta, bedzie czyszczona ewentualnie ciachana od razu

dwa male kotki, bialutki i czarno-bialy w ogolnej dobrej kondycji, sa dosc silne i domagaja sie cycka
mam ich zdjecia, wkleje wieczorem

kciuki za Sniezke i jej dzieciaki prosze

prosze rowniez o pomoc w oragnizacji bazarkow by zdobyc fundusze na leczenie kotow, dziekuje

Posted

Jola_K napisał(a):
dostalam wiadomosc, ze w schronisku sa dwa, jednodniowe malenstwa z matka
pojechalam po nie

kociaki mialy trafic do mnie, ale jak je zobaczylam bezzwlocznie zawiozlam do kliniki
Stan Sniezki-kociej mamy, jest ciezki, ma potworny ropny wyciek z narzadow rodnych, zaczyna juz smierdziec psujacymi sie tkankami, ma goraczke i jest slaba
bedzie miala usg czy urodzila wszystkie kocieta, bedzie czyszczona ewentualnie ciachana od razu

dwa male kotki, bialutki i czarno-bialy w ogolnej dobrej kondycji, sa dosc silne i domagaja sie cycka
mam ich zdjecia, wkleje wieczorem

kciuki za Sniezke i jej dzieciaki prosze

prosze rowniez o pomoc w oragnizacji bazarkow by zdobyc fundusze na leczenie kotow, dziekuje

kciuki trzymamy, oby wszystko dobrze się skończyło!

Posted

wandul 66 napisał(a):
A ja dzisiaj poszłem do nowego domku w Mikołowie - domek obiecał zrobic wpłate na AFN , na inne kocie sieroty

wandul 66, super wiesci! :)

w sprawie Sniezki dwukrotnie dzwonilam do kliniki ale nie udalo mi sie porozmawiac z wetem, ciagle ma pacjentow, mam dzwonic o 21:45

Posted

wandul 66 napisał(a):
kurcze , żeby Śniezce nic sie nie stało - trudno wykarmic takie maluchy!!!

niestety, mamy doswiadczenia, przykre :(

zmniejszam zdjecia, zaraz je wkleje...

Posted

niestety nie udalo mi sie nawiazac kontaktu z klinika, teraz juz skonczyli prace i zglasza sie automatyczna sekretarka, wczesniej byli zajeci...
mam nadzieje ze nie byli tak bardzo zajeci od chwili przywiezienia kotki i tak jak mi powiedziano, miala przeprowadzone usg w celu stwierdzenia ewentualnych plodow oraz podany antybiotyk i inne leki ktore sa niezbedne
wyrazilam tez zgode na ewentualny zabieg pod narkoza

jutro od rana bede sie dowiadywala o ich stan

musze przyznac, ze jestem zawiedziona trudnoscia w kontakcie, nie moglam uzyskac informacji o stanie kotow, pomimo umowy ze mam dzwonic wieczorem

Posted

strasznie sie o nie martwie.. :shake:

przypomne linki do naszych aukcji:

aukcje na dogomanii

Cos na stol. Serwis, kubki, flakon i swiecznik. TUTAJ

aukcje TOREBEK, do wyboru do koloru, kazda inna, niepotarzalna...
Esprit, Mexx, Warner Bros, Cypr i Wielka Brytania
TUTAJ

Spodnie Jeansowe TUTAJ ZNAJDZIESZ

skoro nadal wiosna nie chce przyjsc :roll:
zapraszam na zakupy sweterkow
WLASNIE TUTAJ

aukcje na miau:

Piekna filizanka i kobiety w bikini WLASNIE TUTAJ

druga to: We francuskim stylu-zestaw do serow TUTAJ

ZAPRASZAM :p

Posted

jutro mam wazny wyjazd i bede dopiero wieczorem, rano zadzwonie do kliniki i jeszcze rano postaram sie wam napisac jakie sa wiesci
jesli nie zdaze lub znowu nic sie nie dowiem :roll: to dopiero wieczorem cos skrobne

podbijacie moje aukcje, linki macie powyzej!

dobej nocy

Posted

dzisiaj, zaraz rano zadzwonilam do kliniki

Sniezka jest po zabiegu usuniecia macicy wraz z martwym plodem, plod byl w stanie rozkladu, stad potworny odor i ropne wycieki
na wczoraj rokowania byly bardzo ostrozne, dzisiaj jest poprawa, kicia jest spokojna, maluchy ja pija
wiecej bede wiedziala wieczorem po powrocie z podrozy

kciuki nadal potrzebne za Sniezynkowa rodzinke :kciuki:

Posted

Ja również trzymam kciuki za kicię. Miałam podobną sytuację z sunią z naszego skierniewickiego schroniska, która nie urodziła żadnego. Kluski-płody jej gniły. Wszystko dobrze się skończyło, choć sukę na siłę zabierałyśmy do wetki, bo kierownik nie chciał dać. Mam nadzieję, że tu też będzie happy end ;)