Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Sobota 15 maja spotkajmy się przy polance Arki o godzinie 18. :)
[/B]Zabierzcie ze sobą smakołyki, linkę i jakąś zabawkę dla psa.
W razie co jak ktoś nie wie jak tam dojechać to mogę się umówić z tą osobą wcześniej przy skm "Wzgórze św. Maksymiliana"

Posted

Witam wszystkich :D

Jestem co prawda z Gdańska, ale zawsze można gdzieś podjechać :D
Mam psa, prawie 2lata, springer.
Może jakaś plaża, jakiaś polana?

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[QUOTE] jesli chodzi teraz o spacery to ja raczej ograniczona do Gdanska jestem i to raczej na pograniczu Sopotu. [/QUOTE]

to może spacer po parku krajobrazowym? ;) obok tropsa, na przeciwko AWFu jest wejście do parku ;) tam można spokojnie zostawić samochód i iść na spacerek :)
ja mam cały piątek wolny, więc jak coś dajcie znać na PM :) najchętniej koło 11-12.

Posted

[quote name='sachma']to może spacer po parku krajobrazowym? ;) obok tropsa, na przeciwko AWFu jest wejście do parku ;) tam można spokojnie zostawić samochód i iść na spacerek :)
ja mam cały piątek wolny, więc jak coś dajcie znać na PM :) najchętniej koło 11-12.[/QUOTE]
Ja chętnie pójdę :) Wysyłam PM.

[quote name='natalia_aa']E tam gadasz, my w Gdyni mamy umawiane spacery często, tylko same TTB i mieszańce TTB na nich są ;)[/QUOTE]
Niestety, ale my TTB dziękujemy...

Posted

no to już jesteśmy we dwie, ktoś jeszcze się na piątek pisze? :)

wiem że są delikatne TTB, ale mój pudels ma 7kg więc bałabym się że w zabawie ktoś go zgniecie :P