Pinesk@ Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Szkoda, że nie mogłam, strasznie Wam zazdroszczę tych spotkań, my niestety odpadamy chyba na całą metę- kłopoty z dojazdem. I jak było? Quote
Kana Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 No wiesz.. bylo fajnie.. dla raptem 5 osób ;) Szkoda że nie zjawili się Ci którzy deklarowali swoją obecność na 100 %. Quote
Litterka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wiem, że miałam być... [B]Przepraszam[/B], że nie uprzedziłam, ale Mikra nadwerężyła sobie łapkę i ograniczyłam jej ruch. Na szczęście, jest już dobrze, więc to jednorazowa sprawa, mam nadzieję. Quote
M&T Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 No ja miałam niestety nieprzewidzianą sytuację, mam nadzieję, że za tydzien będę mogła przyjść :roll: Quote
WestieAgility Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Czekajcie, bo nie ogarnęłam. To spotkanie szkoleniowe, taak? W orłowie? Kiedy? Może będę jak mama stwierdzi, że nic mi się nie stanie :D No dzieckiem już nie jestem! Quote
Onomato-Peja Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Ja uprzedziłam, że jednak się nie zjawię... Niestety... Rodzice... Quote
WestieAgility Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='WestieAgility']Czekajcie, bo nie ogarnęłam. To spotkanie szkoleniowe, taak? W orłowie? Kiedy?[/QUOTE] Ponawiam. Już się odbyło? :,( Quote
M&T Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='WestieAgility']Ponawiam. Już się odbyło? :,([/QUOTE] Tak, juz było, ale spokojnie! Chcemy, żeby to było cykliczne ;) Quote
Kora- Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Nie do końca. Okazało się, że nie ma polanki ( blok budują na jej miejscu) więc poćwiczyliśmy trochę gdzie indziej a potem poszliśmy na spacer. :) Trzeba będzie znaleźć inne miejsce. Quote
M&T Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Budują tam blok?!?! :O no niieeee, wszystko zepsują :[ Quote
Habibi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 oooo bloki za Klifem, niezle. W takim razie gdzie kolejne spotkanie, moze w parku po drugiej stronie ulicy od Klifu. Ja mam suczke buldoga francuskiego 12 miesieczna, w domu strasznie rozbrykana z innymi piekami szaleje, a na wystawie doopa, wystaraszona i sliniąca zaczyna się robic. Musze z nia poćwiczyć bieganie po ringu z innymi pieskami, ktos chetny? Quote
Kora- Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Chodzi Ci o park kolibki? Mi pasuje, ale tam są konie, musicie mieć psy pod kontrolą. ;) Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Cholerka konie...? No to my sobie chyba na razie odpuścimy jednak i poćwiczymy nie wpadanie w trans na widok koni. Albo pójdziemy i je trochę postraszymy... Quote
Habibi Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Faktycznie sa tam stajnie, ale nigdy konia w parku ani tam przy plazy nie widzialam. Quote
Kora- Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Ja widziałam, nawet w tą sobotę ćwiczyłam z Florą akceptowanie koni. :) Konie są tylko przy samym początku parku, na tyłach parku koni nie ma. Dodam, że konie nie boją się psów. Flora biegała za patykiem obok nich to tylko zaciekawione podchodziły. Quote
Kora- Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Spotykamy się jutro, czy spotykacie się w sobotę?:) Quote
gosiaja Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 w ten weekend w parku kolibki jest Ogród 2010 [B] 8 i 9 maja 2010[/B] [B]codziennie w godz. 10.00 - 19.00[/B] Park Kolibki Gdynia - Orłowo, al. Niepodległości 291 vis a vis Centrum Handlowego Klif bilety wstępu: normalny – 5 zł; dzieci do lat 7 – wstęp wolny więc chyba trzeba zmienić miejsce Quote
Recommended Posts