halbina Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :cool2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :cunao: :laola: Quote
dariaopole Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 i ja przyłączam sie do tej zbiorowej radości :multi::multi::multi: Quote
xxxx52 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 to sie udalo kruszynce:loveu: ,tak szybciutko otrzymal nowy domek:multi: :multi: :multi: mysle ,ze nowi opiekunowie przesla zdjecia z pobytu pieska w nowym domu. Quote
Madziek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Wczoraj dzwoniłam dowiedzieć się co u Eroska, jak mu mijają pierwsze dni i jest super! Ma apetyt, ma humor i już się aklimatyzuje w nowym miejscu :) a dziś dostałam zjdęcia - postaram się wstawić jeszcze dziś Quote
powszechna Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Strasznie sie ciesze ze Erosek dobrze czuje sie w nowym domku:multi::):multi: I niecierpliwie czekam na zdjecia ;) Quote
dariaopole Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 cieszę się że u Erosa wielgosa wszystko ok :loveu: Quote
Franca81 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Widać, że Erosik nie jest zestresowany. Więc musi się dobrze czuć w nowym domku. :loveu::loveu::multi: Quote
Madziek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ciotka Franca wróciła :mdrmed: Eros przysparza pani Madzi i panu Grzegorzowi wiele radości. Mają wspaniały ubaw gdy Eros śpi i się przeciąga - oczywiście wolą taką rozrwykę niż telewizję ;-) Eros gdy tylko nikt nie widzi wkrada się na tapczan i wcale ale to wcale nie ma ochoty go opuszczać :eviltong: Jest wesoły, lubi się bawić, już mniej się boi i jest kochany Quote
dariaopole Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 hahaahha wywala się na tapczan jak nikt nie widzi i pewnie myśli że i tak go nikt nie zauważy !!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts