Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapłaciłam za lipcowy hotel Miłki - 350 zł. Miłka dostała też 100 zł z bazarku Alli i 50 od mojej kuzynki Magdy K. - wielkie dzięki :D
Doszły też deklaracje stałe od Alli (50 zł), Andrzeja (40 zł) i Magolek (20 zł) - dziękuję :D

• 2 weeks later...
Posted

Wreszcie mogę przynieść wieści, na które chyba wszyscy sympatycy Miłeczki czekali od dawna: MIŁKA MA DOM!!!! :D
Zamieszka w Piasecznie w domu z ogrodem i mam nadzieję, że zarówno ona, jak i jej Ludzie, będą razem szczęśliwi :)
Powodzenia, Miłeczko :)

• Upvote 2
Posted

Nette, a kto wiezie Miłkę do Piaseczna?. Cudowna wiadomość! Doczekała się sunieczka.

Zachary, nowa rodzina przyjeżdża po Miłkę w piątek :)

Posted

Miłka jest już w domu :) W podróży zachowywała się bardzo grzecznie, w domu najpierw zwiedziła wszystko i obwąchała, a najbardziej przypadło jej do gustu własne odbicie w dużym lustrze.

Pożegnanie z Gretą
62d7abf712fc.jpg

A któż to, a któż? :)
026e9c4f8775.jpg

• Upvote 1
Posted

Po cichu zdradzę, że Miłka trafiła do mojej bliskiej rodziny i jestem zupełnie spokojna o jej los :) Na pewno udam się niedługo na wizytę poadopcyjną :)

• Upvote 1
Posted

Zobaczcie, jakie fantastyczne zdjęcia Miłki otrzymałam :)
Nie sądziłam, że będzie się umiała bawić zabawkami, a tu proszę - sama przynosi pluszaka, tylko jeszcze nie oddaje ;) Ale edukacja w toku. Czeka na swoją Pania przy furtce, razem chodzą na spacerki, na razie po najbliższej okolicy. Pomaga jej w każdej pracy, np. zbieraniu pomidorów. Uwielbia sąsiadów, do których psa chodzi w odwiedziny (głównie po to, by sprawdzić, czy mu coś z obiadu nie zostało ;))
Bardzo się cieszę szczęściem Miłki - o takim domu dla niej marzyłam :D

bf64cb588cc8.jpg

85c7420b47c9.jpg

984950822455.jpg

f8f6028d6692.jpg

8e5211149bb2.jpg

• Upvote 3
Posted

Wczoraj zrobiłam przelew za ostatnie 21 dni hotelowania Miłki w sierpniu (231 zł). Na jej koncie zostało 860,93 gr. Przenoszę te pieniądze na konto Biety, ale z zastrzeżeniem, że jest to tzw. fundusz awaryjny, czyli gdyby pojawiła się nagle jakaś bida potrzebująca szybkiego wsparcia, chciałabym mieć możliwość skorzystania z tych pieniędzy. Na razie niech leżą sobie na koncie Biety - niewykluczone, że jej też się mogą przydać.

Dziękuję za wszystkim, którzy przez ponad rok wspierali Miłkę pieniędzy, dobrym słowem i ciepłymi myślami :)

• Upvote 1