Rudzia-Bianca Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) Amber - okrutny los znów chce ją posłać do schronu ... W lipcu 2010r . na jednym z osiedli w Wieliczce , znalezione zostały 4 maleńkie szczeniaczki . Udało się je ocalić przed wywiezieniem do schroniska , po jakimś czasie znalazły domy , Amber też . Była kochana , rozpieszczana beztrosko minęły jej 4 lata życia ale niestety los bywa dla niektórych okrutny, umarła pani Amber i wszystko się zawaliło . Amber nie potrafi sobie poradzić z tym , że musiała zamieszkać w domu córki Pani , ucieka do swojego starego domu , który jest niedaleko . Niestety rodzina nie jest w stanie zapewnić Amber bezpieczeństwa i czasu , który ona potrzebuje żeby pogodzić się ze stratą swojej pani . Po 4 latach Amber znowu szuka domu ... Amber jest sunią średniej wielkości, waży 19,5 kg, wielkości do kolana . Jest zdrowa, zaszczepiona , wysterylizowana . Obecnie przebywa w Katowicach . Prosimy o pomoc żeby i tym razem udało się ocalić Amber od losu schroniskowego psa . telefon w sprawie adopcji -602 709 383 mail [email protected] I jeszcze jedna moja prośba nie oceniajmy rodziny Pani Amber, ich historia jest naprawdę bardzo ciężka i starają się jak mogą żeby Amber trafiła do najlepszego domu. Są to prywatne i smutne bardzo sprawy więc nie opisuję ich tu , ale uwierzcie mi ( a wiecie że jeśli chodzi o psy to jestem raczej nieugięta w ocenianiu ludzi , że sytuacja jest wyjątkowa :( ) Amber była moją tymczasowiczką , bardzo zależy mi na jej losie i ogromnie Was proszę o pomoc . Tu jest wątek Amber i jej rodzeństwa gdy byli szczeniakamihttp://www.dogomania.pl/forum/threads/188673-Kraków-Szczeniaczki-ze-smietnika-mają-domy-dziękuję-Amidze-Agacie-i-Rudzi-Biance! dzięki https://www.facebook.com/pages/Alicja-Nowak-Fotografia/214247038748140 mamy piękne zdjęcia Amber Edited November 15, 2014 by Rudzia-Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 (edited) Rozliczenie Amber wpłaty dziękuję ogromnie :loveu: :calus: 100 zł właścicielka Amber ( p. Magda ) 500 zł jkp 300 zł jkp 40 zł p. Magda wydatki 100 zł hotelik 24.08-31.08 + odrobaczenie 300 zł hotelik 01.09 30.09.2014r. 10 zł - bazarek ogłoszeniowy 310 zł hotelik 01.10-31.10 saldo + 220 zł Edited November 4, 2014 by Rudzia-Bianca Quote
AMIGA Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) Ależ ona jest śliczna. Zupełnie inna niż jej rodzeństwo - Kropek i Dalia Edited July 2, 2014 by AMIGA Quote
paula_t Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 zapisuję się u malutkiej, jutro ją ogłoszę. Zdjęcia cudne, o niebo lepsze od tych wcześniejszych, cieszę się, że udało się przeprowadzić tę sesję:) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Jo37 napisał(a):Trafiłam tutaj po imieniu suni. Ja też mam Amber. Amber - imię miało przynieść jej szczęście :( dzięki Jo że jesteś :loveu: AMIGA napisał(a):Czy z ogłoszeń nie było żadnego telefonu? Amiga nawet pół telefonu nie było :( może z nowymi zdjęciami będzie lepiej . paula_t napisał(a):zapisuję się u malutkiej, jutro ją ogłoszę. Zdjęcia cudne, o niebo lepsze od tych wcześniejszych, cieszę się, że udało się przeprowadzić tę sesję:) Paula Aniele :multi::loveu: Quote
AMIGA Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a): Amiga nawet pół telefonu nie było :( może z nowymi zdjęciami będzie lepiej . Te zdjecia są super! Wzrok Amber mówi - pokochaj mnie, weź mnie :-) Quote
paula_t Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):... Amiga nawet pół telefonu nie było :( może z nowymi zdjęciami będzie lepiej . ... Gosiu, a te zdjęcia są zrobione przez dziewczynę z tej strony, o której pisałyśmy? Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 paula_t napisał(a):Gosiu, a te zdjęcia są zrobione przez dziewczynę z tej strony, o której pisałyśmy? Tak :) super, że ją znalazłaś :) Quote
AMIGA Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Kurcze, to może by mojej Nurii też takie zdjęcia zrobić. Bo już równo rok temu Nusia u mnie nastała jako tymczasowiczka i mimo wielu ogłoszeń też nie było ani jednego,ani nawet pół tel. o nią :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [quote name='AMIGA']Kurcze, to może by mojej Nurii też takie zdjęcia zrobić. Bo już równo rok temu Nusia u mnie nastała jako tymczasowiczka i mimo wielu ogłoszeń też nie było ani jednego,ani nawet pół tel. o nią :-( Amiga zobacz tu http://psiewedrowki.pl/znajdz-fotografa/ a jak dałybyście radę przyjechać do Myślenic, to może nie tak profesjonalne ale chyba tez niezłe zdjęcia mogę spróbować zrobić tylko musiałybyśmy się zgrać z terminem . Quote
AMIGA Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Amiga zobacz tu http://psiewedrowki.pl/znajdz-fotografa/ a jak dałybyście radę przyjechać do Myślenic, to może nie tak profesjonalne ale chyba tez niezłe zdjęcia mogę spróbować zrobić tylko musiałybyśmy się zgrać z terminem . My będziemy przez prawie cały lipiec na działce w Dobczycach, a to już rzut beretem do Myślenic :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 AMIGA napisał(a):My będziemy przez prawie cały lipiec na działce w Dobczycach, a to już rzut beretem do Myślenic :-) No to jak nie znajdziesz nikogo z tej listy to się jakoś zgadamy ;) Quote
erka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Bardzo ładna sunia:). Ale wygląda na mniejszą niż 19,5 kg. Trzymam kciuki za domek, bo przecież do schronu nie może trafić za nic. Quote
Rudzia-Bianca Posted July 3, 2014 Author Posted July 3, 2014 (edited) Paula dziękuję za ogłoszenia :loveu: erka napisał(a):Bardzo ładna sunia:). Ale wygląda na mniejszą niż 19,5 kg. Trzymam kciuki za domek, bo przecież do schronu nie może trafić za nic. No niektórzy tak mają że im psy na zdjęciach na mniejsze wyglądają ;) u mnie wszystkie powiększone ;) Amber właściwie podobno nawet 20 kg waży . Do schronu nie pozwolę jej oddać :( w razie czego hotelik będę załatwiać :( Pani Magda daje sobie czas do sierpnia , potem kolejne zmiany u nich :( Edited July 3, 2014 by Rudzia-Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted July 4, 2014 Author Posted July 4, 2014 AMIGA napisał(a):Kurcze, a tu taki zastój w adopcjach :-( Katastrofalny, tak źle to nie pamiętam żeby było :( Quote
paula_t Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Paula dziękuję za ogłoszenia :loveu: No niektórzy tak mają że im psy na zdjęciach na mniejsze wyglądają ;) u mnie wszystkie powiększone ;) Amber właściwie podobno nawet 20 kg waży . Do schronu nie pozwolę jej oddać :( w razie czego hotelik będę załatwiać :( Pani Magda daje sobie czas do sierpnia , potem kolejne zmiany u nich :( Nie ma za co Gosiu, jak będziesz chciała ponowić to pisz :) Zrobiłam jej ten pakiet, który zawsze robię. Nie wiem czy jest jeszcze ta promocja na olx, ale może warto jej wyróżnić ogłoszenie....?:roll: Mam nadzieję, że to nie będzie konieczne, bo mamy jeszcze troszkę czasu, ale jeśli nie uda się do sierpnia, to raczej nie będzie wyboru :( Quote
Rudzia-Bianca Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 Ani jednego telefonu, maila zapytania nic :( a czas ucieka :( Quote
asiuniab Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Ani jednego telefonu, maila zapytania nic :( a czas ucieka :( nie wierzę, że do sierpnia ta psia księżniczka nie znajdzie domu; Quote
Rudzia-Bianca Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 asiuniab napisał(a):nie wierzę, że do sierpnia ta psia księżniczka nie znajdzie domu; Asiuniab oby , bo na razie cisza :( muszę jej wyróżnić ogłoszenie . Quote
paula_t Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Asiuniab oby , bo na razie cisza :( muszę jej wyróżnić ogłoszenie . Koniecznie! Quote
asiuniab Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Rudzia-Bianca napisał(a):Asiuniab oby , bo na razie cisza :( muszę jej wyróżnić ogłoszenie . wyróżnisz i kolejka musi się ustawić:) Quote
Recommended Posts