ULKA12 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Wiem o co pytasz ale naprawdę nie wiem, jeszcze parę dni temu powiedziałabym, że chyba nie. Dopóki jadła wszystko było dobrze. Wet w rozmowie ze mną określił opiekę nad Tolą jako paliatywną. Zastrzyki mam na tydzień, myślę, że jak nie będzie radykalnej poprawy to nie będzie na co czekać i trzeba będzie podjąć ostateczną decyzję. Nie myślę, żeby ją coś bolało, ona bardzo długo śpi, dzisiaj na spacerze nawet próbowała coś tam wąchać, ale spacer wygląda tak, że ja ją wystawiam na trawkę i pilnuję, żeby sobie krzywdy nie zrobiła a ona drepcze w kółko, czasami jej się nogi trzęsą i wtedy przystaję a ja ją zabieram do domu. BYła konsultowana u trzech lekarzy i każdy z nich mówił, że raczej z tego nie wyjdzie, ale przecież trzeba spróbować dać jej szansę. Wiem, że dziewczyny ustaliły, że dajemy jej jeszcze tydzień, ale jak nie będzie chciała jeść to nie wiem co zrobić. [URL]http://[/URL][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images51.fotosik.pl/415/3bbadf0af684e7a2.jpg[/IMG][/URL] Quote
mala_czarna Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Mętlik mam we łbie, nie wiem już co mam o tym myśleć, naprawdę :( Po prostu martwi mnie, że w zasadzie jej stan się nie poprawia, że nie chce jeść, i tylko troszkę pije. Ja rozumiem, że ona ma wolę walki, ale.... Quote
yolanovi Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Z tą ostateczną decyzją zawsze jest dylemat i nigdy bez wątpliwości. Tola na tej focie powyżej bardzo marnie wygląda, słabiutka, smutna, wymęczona. Może jednak dać jej jeszcze czas, może bedzie lepiej....? Trudno też radzić tak na odległość, ale póki życia, póty nadziei.... Quote
mala_czarna Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 A jeszcze podrążę ten temat nosówki, bo na FB wet jakiś zapytał, czy miała robione pod tym kątem badania :( Quote
mala_czarna Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Może te cholerne robale tak ją przytruły, a do tego jeszcze tasiemiec Quote
muka1 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Wetem niestety nie jestem ,ale oglądając jej zdj i ten zielony glut to tylko jedno cisnęło się do głowy : nosówka - powikłania. Obym nie miała nawet odrobiny racji. Kciuki trzymam za biedę. Quote
mala_czarna Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 [quote name='muka1']Wetem niestety nie jestem ,ale oglądając jej zdj i ten zielony glut to tylko jedno cisnęło się do głowy : nosówka - powikłania. Obym nie miała nawet odrobiny racji. Kciuki trzymam za biedę.[/QUOTE] A czy jeśli są to powikłania po nosówce, to jest jakaś szansa, że z tego wyjdzie? Kompletnie nie miałam nigdy z tym świństwem do czynienia. Quote
Poker Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 yolanowi mnie tu przygoniła od mojej Toli. Z opisu objawów wynika ,że są zaburzenia w pracy mózgu bez względu na przyczynę.Niestety może być to też guz. Biedna sunia i tyle. Quote
Norel Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Zaglądam do suni .yyy-tak mi się w oczy rzuciło.. opisie weta jest napisane...samiec terier walijski-wet płci nie rozróżnił? ;) Quote
yolanovi Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 [quote name='Norel']Zaglądam do suni .yyy-tak mi się w oczy rzuciło.. opisie weta jest napisane...samiec terier walijski-wet płci nie rozróżnił? ;)[/QUOTE] Też to zauważyłam, ale nie chciałam sie już czepiać ;) Quote
mala_czarna Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Pali licho z rubryką, żeby tylko do siebie doszła :) Quote
BozenaB Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Przyszłam do suni na zaproszenie Yolanovi. Proszę o numer konta Quote
rita60 Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 [quote name='BozenaB']Przyszłam do suni na zaproszenie Yolanovi. Proszę o numer konta[/QUOTE] Witam,dziękuje w imieniu Toli. Quote
BozenaB Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Trzymajcie się dziewczyny. Jutro znowu odwiedzę Tolę. Quote
Jagoda1 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Zaglądam i tutaj i na fb z nadzieją na dobre wieści.... Quote
rita60 Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Wczoraj nie chciała jeść,dzisiaj trochę zjadła,na spacerku na moment zainteresowała się innym psiakiem,ale nadal bez widocznych oznak polepszenia. Quote
yolanovi Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 [quote name='BozenaB']Przyszłam do suni na zaproszenie Yolanovi. Proszę o numer konta[/QUOTE] Dziękuje Ci bardzo, że jestes u Toli :loveu: Quote
Mela Jakimiuk Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Ja tez proszę o nr konta, chociaż wpłacę na leczenie. Quote
rita60 Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 [quote name='Mela Jakimiuk']Ja tez proszę o nr konta, chociaż wpłacę na leczenie.[/QUOTE] Dziękuję Mela. [quote name='BozenaB']Zaglądam o poranku i czekam na wieści[/QUOTE] Bożenko dzwonię codziennie wieczorkiem,chyba,że nie daj Bosze coś się niedobrego dzieje,to DT daje znać. Miejmy nadzieję,że będzie lepiej. Quote
BozenaB Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Wierzę, że jednak się uda. Trzymam kciuki.:thumbs: Quote
Recommended Posts