Erykowa Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 Majoka ale Ci zazdroszczę tych ferii ;) To stary przyklasztorny mur.Ciągnie się kilka km a od czasu do czasy są w nim takie bramy.Oczywiście wszystko w ruinie.Tzn Klasztor cały i funkcjonuje do dziś.W Czernej.Wieś obok nas. Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 fajny, lubię takie rzeczy- zresztą u nas podobne tereny :) Quote
jolkablaszczyk Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 śliczna sceneria :) super klimat Quote
Erykowa Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Dzięki dziewczyny ! Mam dosyć juz tej szarugi ale pojawił się kalendarz zawodów i jakoś dodało mi to "skrzydeł" ;)Nie wiem czy uda nam się wybrać na te konkretne ale juz motywacja jest ;) Quote
agutka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 witamy się :) Zuziu widzę że załapałaś bakcyla w dog trekingu ;) Quote
jolkablaszczyk Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 oh fajnie wam, że możecie sobie podogtrekkingować :) mnie tylko pozostaje tęsknie wzdychać i oglądać galerie z fotorelacji ... eh... życie ... Quote
mar....ka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Zuzia, a powiedz mi czy może się orientujesz, jak mogę znaleźć jakieś grupy dt w mojej okolicy???? Quote
jolkablaszczyk Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 No to nie masz jakoś daleko na gorny i małopolskę.... także spokojnie mogę ci polecić ten dogtrekking.com.pl.... ja startowałam tam przez pełne 4 sezony i naprawdę polecam. organizacja super. jak polkniesz bakcyla to potem już tylko od zawodow do zawodow :) zawsze jedna edycja odbywa się w Złotym Stoku, w tym roku to akurat tam będzie zakończenie sezonu. Zawsze byly tam mistrzostwa polski w maju. Quote
angineuuka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 W moim miescie (Zabrze) bedzie w kwietniu dogtrekking charytatywny :-) Quote
Erykowa Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 Hej Najpierw się wyżalę,że wkurza mnie teraz to forum jak nie wiem.Jakoś zaraz po zmianach wchodziłam w moją "aktywność" i miałam tematy w których brałam udział.Teraz nie działa i muszę każdego osobno szukać :( I jeszcze ten kilometrowy regulamin,który muszę przewinąć za każdym razem :( Aż mi się nie chce tu wchodzić... O 6.02.2016o09:48, agutka napisał: witamy się :) Zuziu widzę że załapałaś bakcyla w dog trekingu ;) Hej No po zeszłym roku już nie mogę się doczekać.A gdy pojawiły się propozycje pierwszych startówna ten rok to od razu nabrałam werwy ;) O 6.02.2016o12:25, jolkablaszczyk napisał: oh fajnie wam, że możecie sobie podogtrekkingować :) mnie tylko pozostaje tęsknie wzdychać i oglądać galerie z fotorelacji ... eh... życie ... No to bierz się do działania i organizuj w Norwegii :) tam to okolica i temperatury do tego.Tyle,że jak się organizuje to cięzko startować :( O 6.02.2016o21:49, majoka napisał: Zuzia, a powiedz mi czy może się orientujesz, jak mogę znaleźć jakieś grupy dt w mojej okolicy???? Niestety konkretnie nic Ci nie poradzę tyle co Jolkablaszczyk napisała,plus szukanie na FB.Ja tam sporo róznych grup znalazłam.Naszą "małopolską" to poznałam przez końskie forum,gdzie w temacie o psach zaczęła pisać o tym ,teraz już,znajoma. Godzinę temu, Angi napisał: W moim miescie (Zabrze) bedzie w kwietniu dogtrekking charytatywny :-) Wiem,wiem :) :) Już sledzę wydarzenia na FB i jak tylko wyjazd świateczny mi się nie przedłuży to jesteśmy :) Zakładałam,że do ok 100km od domu będziemy startować więc Zabrze prawie się łapie :) Do tego fajny cel.Mam nadzieję,że się zobaczymy. I Eryczek z gonienia i pierwszej wiosennej kąpieli-wtedy byłoz12 st a dziś u nas sypie śnieg :( Quote
angineuuka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Pisalam wczesniej posta i go zjadlo :c Ja raczej bede z Misia, podejde sobie w marcu do weta po szczepienie i zaswiadczenie, ze moze startowac :> Comy nie biore nawet. Quote
agutka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 mnie tez trafia jak widzę te usterki... tematów mam garstkę, banerki poznikały i do niektórych osób dostać się nie mogę.. a tak właśnie ... czemu Waldka (majkowskiej) nie mogę odszukać?? ktoś coś? Quote
jolkablaszczyk Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 jest.. tu na pierwszej stronie... przynajmniej ja go widzę :) Quote
Mary&Shena Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 O 11.02.2016o08:11, Erykowa napisał: Ładnie mu w Juliusach ;) Mi też aktualizacja dogo dziala na nerwy, już owiedzam tylko kilka wątków - reszty nie chce się szukać. Quote
marta1624 Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Majoka- dolny śląsk to chyba tylko gold-dogtrekking ;) Erman ślicznotek <3 co do dogomanii- mam to samo, po zmianach nie mam nawet chęci odwiedzać :/ 1 Quote
ginger14 Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 My też mamy ochotę wybrać się na dogtrekking :) A gdzie chcesz startować ? Ja myślałam o tym :http://frikaj.pl/zapisy/ Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Muszę się rozejrzeć, niestety Górny Śląsk to mniej więcej 350-400 km, a więc sporo. Widziałam zawody na Zamku Czocha (wokół) i jest opcje rodzinna (będę nad tym myślała, wtedy wiedziałabym czy chcę w to brnąć), teraz nie mogę tego znaleźć wrrr i nie wiem czy faktycznie coś będzie... Z Shadowem trochę jestem ograniczona, bo wiadomo krótka kufa - upały go zabijają. Quote
marta1624 Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Majoka: https://m.facebook.com/Gold-DogTrekking-1130192030330447/?ref=m_notif¬if_t=fbpage_fan_invite&actorid=100008235377900 Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 Martusia to widziałam, do Sędziszowej mam 45 km, muszę Tz-ta namówić :) Quote
mar....ka Posted February 17, 2016 Posted February 17, 2016 no 45 to nie 450 :P, tylko mi powiedzcie czy na takich zawodach wszyscy biegają??? Będę wyjątkiem człapiącym z moim zdyszanym zaflegmionym psem??? Quote
Recommended Posts