Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba kliknąć u góry i dodać wątek do "obserwowanych", by mieć go w swojej zawartości... ale szkoda, że nie mam żadnej i trzeba szukać samemu wszystkich wątków :(

Miejmy nadzieję, że Daktylek niedługo trafi do siebie, skoro są zmiany na dogo, to czas i na zmiany w życiu Daktylosa.

Posted

Już jest lepiej... :)

Trzeba na górnym pasku wejśc w "Aktywnośc" i potem w "Moje kanały aktywności"

Strzałką  otwiera się małe menu i tam jest "Zawartośc, w której brałem udział", "Zawartośc, którą obserwuję" (dawne śledzone) i "Zawartośc, którą rozpocząłem", czyli wątki, które się założyło.

Przytulam, Daktylka. :)

Posted

Kochane cioteczki, Poszukuje domowego hoteliku dla 7 letniego pieska. Piesek wazy 13 kg jest bardzo spokojny I dobrze wychowany. Jesli wiecie gdzie jest taki Hotelik bylabym bardzo wdzieczna za pomoc. Naprawde nie wiem gdzie szukac takich miejsc :(

Posted

Ingrid, z domowymi hotelikami chyba jest ciężko... :(

Tysiu, bardzo się cieszę, że Ci pomogłam. :)

To wszystko dla Daktylka. Żeby tu sam nie został. ;)

I na pewno nie jestem bardziej zdolna w tych rzeczach niż Ty.  Moja metoda to klikanie, klikanie i wchodzenie, gdzie się da. ;)

Posted
14 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Kochane cioteczki, Poszukuje domowego hoteliku dla 7 letniego pieska. Piesek wazy 13 kg jest bardzo spokojny I dobrze wychowany. Jesli wiecie gdzie jest taki Hotelik bylabym bardzo wdzieczna za pomoc. Naprawde nie wiem gdzie szukac takich miejsc :(

Ingrid moze jest miejsce u p.Ewy z Krakowa,jesli chcesz podam Ci do niej numer tel

jest u niej Tyczunia i ma tam bardzo dobrze.......

Aparat juz dostalam ...bardzo dziekuje.....:).jednak jest skomplikowany w obsludze,na razie wogole nie chce sie otworzyc,ale moze to kwetia czasu zanim dojed do tego co i jak...:)

Posted

Dora, bardzo proszę podaj mi e-mail i numer tel do P.Ewy z Krakowa. 

Aparat jest prosty w obsłudze. Ma jeden guzik na otwieranie i zamykanie na gorze. Trzeba go nacisnąć. Pewnie gdzieś blisko dużego guzika ,krory sie naciska żeby zrobić zdjęcie. Kółeczko do podkręcania ma rożne obrazki. Każdy obrazek oznacza np. Portret, plener albo jest Auto - czyli będzie sie automatycznie nastawiał sam. Może mam gdzieś instrukcje obsługi to poszukam. 

Posted
O 8.01.2016o14:53, Ingrid44 napisał:

Dora, bardzo proszę podaj mi e-mail i numer tel do P.Ewy z Krakowa. 

Aparat jest prosty w obsłudze. Ma jeden guzik na otwieranie i zamykanie na gorze. Trzeba go nacisnąć. Pewnie gdzieś blisko dużego guzika ,krory sie naciska żeby zrobić zdjęcie. Kółeczko do podkręcania ma rożne obrazki. Każdy obrazek oznacza np. Portret, plener albo jest Auto - czyli będzie sie automatycznie nastawiał sam. Może mam gdzieś instrukcje obsługi to poszukam. 

tel do p.Ewy  609 786 468

nie wiem czy nie za pozno,

Posted

Nie wierzę, ze ten potworek z zębami na wierzchu to nasz słodki Daktylek. ;) ;)

Murko, śniegu macie rzeczywiście baaardzo dużo. ;) Ale i tak więcej go niż u nas.

Podobno idą znowu mrozy i ma posypac trochę więcej...

Posted

Takiemu to fajnie. I śnieżne zapasy ma, i kumpli do zabawy;)

A mój nie dość, że złapał jakąs infekcję (coś ma na płucach), to jeszcze dziś okazało się, że i serducho zaczyna coś szwankować :(

Posted
6 godzin temu, Murka napisał:

Te fotki robiłam w niedzielę, w poniedziałek było dużo więcej śniegu, ale już go nie ma ;)

Ja tam za śniegiem i zimą nie tęsknię... :)

Bo śnieg i zima to same problemy. Dla ludzi i zwierząt.

Też nie tęsknię.;)

Posted

Ogloszenie Daktylka w Przyjaciel Pies ukaze sie dopiero w kwietniu.

Na pierwszy ogien poszedl Brysiaczek.

I tak szanse nikle,naprawde nie wiem juz co robic...gdzie oglaszac????

Posted

Rozliczenie:

Stan konta na 20 grudnia wynosił +190,60 zł

Wpłaty:

+100 zł Elisabeta

+60 zł monikapf

Razem: +350,60 zł

Koszty:

-300 zł hotelowanie

-7,50 zł odrobaczenie

Razem: -307,50 zł

+350,60 zł - 307,50 zł = +43,10 zł

Stan konta na 19 stycznia wynosi +43,10 zł.