Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Trzeba kliknąć u góry i dodać wątek do "obserwowanych", by mieć go w swojej zawartości... ale szkoda, że nie mam żadnej i trzeba szukać samemu wszystkich wątków :( Miejmy nadzieję, że Daktylek niedługo trafi do siebie, skoro są zmiany na dogo, to czas i na zmiany w życiu Daktylosa. Quote
Elisabeta Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Już jest lepiej... :) Trzeba na górnym pasku wejśc w "Aktywnośc" i potem w "Moje kanały aktywności" Strzałką otwiera się małe menu i tam jest "Zawartośc, w której brałem udział", "Zawartośc, którą obserwuję" (dawne śledzone) i "Zawartośc, którą rozpocząłem", czyli wątki, które się założyło. Przytulam, Daktylka. :) Quote
Tyśka) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Dziękuję Ci Elisabeto :) Jesteś bardziej zdolna w takich rzeczach niż ja, bo ja błakałam się jeszcze po omacku. Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Kochane cioteczki, Poszukuje domowego hoteliku dla 7 letniego pieska. Piesek wazy 13 kg jest bardzo spokojny I dobrze wychowany. Jesli wiecie gdzie jest taki Hotelik bylabym bardzo wdzieczna za pomoc. Naprawde nie wiem gdzie szukac takich miejsc :( Quote
Elisabeta Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Ingrid, z domowymi hotelikami chyba jest ciężko... :( Tysiu, bardzo się cieszę, że Ci pomogłam. :) To wszystko dla Daktylka. Żeby tu sam nie został. ;) I na pewno nie jestem bardziej zdolna w tych rzeczach niż Ty. Moja metoda to klikanie, klikanie i wchodzenie, gdzie się da. ;) Quote
DORA1020 Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 14 godzin temu, Ingrid44 napisał: Kochane cioteczki, Poszukuje domowego hoteliku dla 7 letniego pieska. Piesek wazy 13 kg jest bardzo spokojny I dobrze wychowany. Jesli wiecie gdzie jest taki Hotelik bylabym bardzo wdzieczna za pomoc. Naprawde nie wiem gdzie szukac takich miejsc :( Ingrid moze jest miejsce u p.Ewy z Krakowa,jesli chcesz podam Ci do niej numer tel jest u niej Tyczunia i ma tam bardzo dobrze....... Aparat juz dostalam ...bardzo dziekuje.....:).jednak jest skomplikowany w obsludze,na razie wogole nie chce sie otworzyc,ale moze to kwetia czasu zanim dojed do tego co i jak...:) Quote
Ingrid44 Posted January 8, 2016 Posted January 8, 2016 Dora, bardzo proszę podaj mi e-mail i numer tel do P.Ewy z Krakowa. Aparat jest prosty w obsłudze. Ma jeden guzik na otwieranie i zamykanie na gorze. Trzeba go nacisnąć. Pewnie gdzieś blisko dużego guzika ,krory sie naciska żeby zrobić zdjęcie. Kółeczko do podkręcania ma rożne obrazki. Każdy obrazek oznacza np. Portret, plener albo jest Auto - czyli będzie sie automatycznie nastawiał sam. Może mam gdzieś instrukcje obsługi to poszukam. Quote
DORA1020 Posted January 11, 2016 Author Posted January 11, 2016 O 8.01.2016o14:53, Ingrid44 napisał: Dora, bardzo proszę podaj mi e-mail i numer tel do P.Ewy z Krakowa. Aparat jest prosty w obsłudze. Ma jeden guzik na otwieranie i zamykanie na gorze. Trzeba go nacisnąć. Pewnie gdzieś blisko dużego guzika ,krory sie naciska żeby zrobić zdjęcie. Kółeczko do podkręcania ma rożne obrazki. Każdy obrazek oznacza np. Portret, plener albo jest Auto - czyli będzie sie automatycznie nastawiał sam. Może mam gdzieś instrukcje obsługi to poszukam. tel do p.Ewy 609 786 468 nie wiem czy nie za pozno, Quote
Murka Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Daktylek pozdrawia zimowo (póki jest śnieg :) ) Quote
Elisabeta Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Nie wierzę, ze ten potworek z zębami na wierzchu to nasz słodki Daktylek. ;) ;) Murko, śniegu macie rzeczywiście baaardzo dużo. ;) Ale i tak więcej go niż u nas. Podobno idą znowu mrozy i ma posypac trochę więcej... Quote
Tyśka) Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Takiemu to fajnie. I śnieżne zapasy ma, i kumpli do zabawy;) A mój nie dość, że złapał jakąs infekcję (coś ma na płucach), to jeszcze dziś okazało się, że i serducho zaczyna coś szwankować :( Quote
Elisabeta Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ojej, Tysiu... :( Trzymam kciuki za Twojego Moruska... Może ta infekcja wpłynęła na pracę jego serduszka... Muszę zajrzec na wątek Twoich zwierzaków, bo dawno tam nie byłam. Quote
Murka Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Te fotki robiłam w niedzielę, w poniedziałek było dużo więcej śniegu, ale już go nie ma ;) Ja tam za śniegiem i zimą nie tęsknię... :) Quote
Ingrid44 Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Ja rownież trzymam kciuki za twojego piesia Tysiu. Quote
Elisabeta Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 6 godzin temu, Murka napisał: Te fotki robiłam w niedzielę, w poniedziałek było dużo więcej śniegu, ale już go nie ma ;) Ja tam za śniegiem i zimą nie tęsknię... :) Bo śnieg i zima to same problemy. Dla ludzi i zwierząt. Też nie tęsknię.;) Quote
Tyśka) Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 U nas zima też już znika... A dziś u nas trochę lepiej. Zmieniliśmy antybiotyk, zobaczymy czy podziała. Quote
DORA1020 Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Ogloszenie Daktylka w Przyjaciel Pies ukaze sie dopiero w kwietniu. Na pierwszy ogien poszedl Brysiaczek. I tak szanse nikle,naprawde nie wiem juz co robic...gdzie oglaszac???? Quote
Elisabeta Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Dora, niektóre psiaki muszą dłużej poczekac na swój Dom. :( Czekających Bezdomniaków jest tak dużo... Daktylku, nie trac nadziei. Tysiu, cieszę się z lepszych wieści. :) Quote
Murka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Rozliczenie: Stan konta na 20 grudnia wynosił +190,60 zł Wpłaty: +100 zł Elisabeta +60 zł monikapf Razem: +350,60 zł Koszty: -300 zł hotelowanie -7,50 zł odrobaczenie Razem: -307,50 zł +350,60 zł - 307,50 zł = +43,10 zł Stan konta na 19 stycznia wynosi +43,10 zł. Quote
Elisabeta Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Dzisiaj konto Daktylka już trochę lepiej wygląda, bo poleciała moja deklaracja na luty. :) Quote
Ingrid44 Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 A ja ciagle zalegam za styczen. :( Nie moge uwierzyc ze to juz koniec stycznia ! Koszmar . W przyszlym tygodniu pieniazki powinny juz byc na nastepne 6 miesiecy. Quote
Recommended Posts