Murka Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Daktylek od jakiegoś czasu biega luzem. Generalnie zauważam w nim ogromną poprawę jeśli chodzi o kontakty z innymi psami, już tak nie kogucikuje i nie prowokuje innych psów. Kilka razy biegał z innymi samcami i nie było zgrzytów, nawet bawić się z nimi potrafi.Toleruje nawet nowe nabytki. Jest też duży postęp w powrocie do boksu - nie ma z tym problemu, a nie jak niegdyś. Trochę sobie pomogliśmy smakołykami, na które Daktylek jest bardzo łakomy. No i co najważniejsze Daktyl już tak nie myszkuje przy płocie w poszukiwaniu jakichś ubytków... Myślę, że duża zasługa w tym wszystkim jest kastracji. Quote
Ingrid44 Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Ingrid, Daktylek ma deklaracje i są regularnie wpłacane. Tylko jest ich za mało. Od początku Ty 50 zł, Lucynka 30 zł, Monikapf 60 zł i ja 100 zł. To jest razem 240 zł. Dlatego będzie znowu minus, który zniknął na jakiś czas po Waszych z Lucynką bazarkach. Na grudzień wyślę Daktylkowi z deklaracją bonus. :) Chyba że wcześniej do swojego Domku pomaszeruje. ;) Dziękuje za przypomnienie. Trzeba pomysleć o bazarkowaniu bo będzie kiepsko. Fajne fotki Daktylka. Wreszcie sie ucywilizował. :) Quote
Elisabeta Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Fajne jesienne fotki i miłe wieści, Murko. :) Niedługo Daktylek stanie się psim ideałem. ;) Tak trzymaj, Daktylosie. :) Quote
Lucyna Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 Mnie też wieści cieszą i trzymamy rękę na pulsie jeśli chodzi o wpłaty ... ;) Quote
Elisabeta Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Ale fajnie. :) A ten kolega to Ares chyba... ;) Quote
Guest TyŚka Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Cieszą, cieszą, ale jeszcze bardziej ucieszyłaby mnie wieść o przeprowadzce do DSu :D Quote
Elisabeta Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Murko, co się stało z fotkami Daktylka na wątku? :( Wszędzie na ich miejscu napis "zdjęcie niedostępne"... Quote
Murka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Fotki już widać - przekroczyłam transfer na fotosiku i mi zablokowali fotki chwilowo. Zwiększyłam abonament, więc już powinno być ok. Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Elisabeta jak zwykle trzyma rękę na pulsie :) Quote
Elisabeta Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Staram się, Tysiu. ;) Murko, dziękuję. Już jest ok. :) Wystraszyłam się, że zostaniemy tu z jedną fotką. Tą z banerka. ;) Quote
Elisabeta Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Dora, masz śliczny awatarek. :) Nie poznałam Cię w pierwszym momencie... ;) Quote
Ayame Nishijima Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Hej Dziewczyny, Żegnam się z forum. Żegnam się z Wami. Doszłam do wniosku, że to co się tutaj dzieje zeszło poniżej poziomu dna już dawno temu. Administracja ma to w poważaniu, a ja wchodząc na forum nabijam im tylko licznik wejść. Nie zasługują na to. Będę myśleć o Daktylu, mam nadzieję, że znajdzie nowy dom. Powodzenia Wam wszystkim! Quote
Elisabeta Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 :( Ayame... Niestety rozumiem Cię... Każdy, kto czyta wątki na Dogo, wie, o czym piszesz. Problemy techniczne można jakoś przeżyc, ale sprawy między ludźmi są często nie do zniesienia. W wielu miejscach. Przyznaję się, że po miesiącach nagonek i ataków na Osoby, które szanuję, przyjęłam postawę obronną i odzywam się już tylko na kilku wątkach. Trzymaj się, Ayame. Wszystkiego dobrego. Quote
Guest TyŚka Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Dogo to dno, to prawda. Też miałam odejść, ale mnie trzymają bezdomniaki :/ Eh. Straszne to wszystko, niedługo dogo przejdzie do historii Quote
Murka Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Udało mi się sprzedać na allegro fant od monikapf: zegarek Calvin Klein (kurtka skórzana niestety nadal nie ma wzięcia i po prostu wrzucę ją na bazarek jak będę robić). Po odjęciu kosztów wystawienia i prowizji od sprzedaży a także zakupu baterii dla Daktyla jest 48,60 zł. Quote
Elisabeta Posted October 31, 2015 Posted October 31, 2015 Monikapf, dziękujemy za fant podarowany Daktylkowi. :) Murko, dziękujemy za to, że w nawale pracy z psiakami znalazłaś czas na zajęcie się sprzedażą zegarka. :) Quote
Elisabeta Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 A Prawie Idealny Pies ciągle czeka... Daktylku, przytulam w niedzielny poranek. :) Quote
monikapf Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Poszla stała za miesiąc listopad i grudzień - 120 zł. Quote
Recommended Posts