Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daktylek od jakiegoś czasu biega luzem. Generalnie zauważam w nim ogromną poprawę jeśli chodzi o kontakty z innymi psami, już tak nie kogucikuje i nie prowokuje innych psów. Kilka razy biegał z innymi samcami i nie było zgrzytów, nawet bawić się z nimi potrafi.Toleruje nawet nowe nabytki. 

Jest też duży postęp w powrocie do boksu - nie ma z tym problemu, a nie jak niegdyś. Trochę sobie pomogliśmy smakołykami, na które Daktylek jest bardzo łakomy. No i co najważniejsze Daktyl już tak nie myszkuje przy płocie w poszukiwaniu jakichś ubytków...

Myślę, że duża zasługa w tym wszystkim jest kastracji.

5291ff62ce5b22b7gen.jpg

f370a8652364ba04gen.jpg

7537dff52abe6d8cgen.jpg

1a4457549c2f6cffgen.jpg

46125210fe452bebgen.jpg

Posted

Ingrid, Daktylek ma deklaracje i są regularnie wpłacane. Tylko jest ich za mało. Od początku
Ty 50 zł, Lucynka 30 zł, Monikapf 60 zł i ja 100 zł. To jest razem 240 zł.
Dlatego będzie znowu minus, który zniknął na jakiś czas po Waszych z Lucynką bazarkach.
Na grudzień wyślę Daktylkowi z deklaracją bonus. :) Chyba że wcześniej do swojego Domku pomaszeruje. ;)

Dziękuje za przypomnienie. Trzeba pomysleć o bazarkowaniu bo będzie kiepsko.

Fajne fotki Daktylka. Wreszcie sie ucywilizował. :)
Posted

Cieszą, cieszą, ale jeszcze bardziej ucieszyłaby mnie wieść o przeprowadzce do DSu :D

Posted

Hej Dziewczyny,

Żegnam się z forum. Żegnam się z Wami. 

Doszłam do wniosku, że to co się tutaj dzieje zeszło poniżej poziomu dna już dawno temu. Administracja ma to w poważaniu, a ja wchodząc na forum nabijam im tylko licznik wejść. Nie zasługują na to. 

Będę myśleć o Daktylu, mam nadzieję, że znajdzie nowy dom.

Powodzenia Wam wszystkim!

Posted

:(

Ayame... Niestety rozumiem Cię...

Każdy, kto czyta wątki na Dogo, wie, o czym piszesz. 

Problemy techniczne można jakoś przeżyc, ale sprawy między ludźmi są często nie do zniesienia. W wielu miejscach.

Przyznaję się, że po miesiącach nagonek i ataków na Osoby, które szanuję, przyjęłam postawę obronną i odzywam się już tylko na kilku wątkach.

Trzymaj się, Ayame. Wszystkiego dobrego.

Posted

Dogo to dno, to prawda. Też miałam odejść, ale mnie trzymają bezdomniaki :/ Eh. Straszne to wszystko, niedługo dogo przejdzie do historii

Posted

Udało mi się sprzedać na allegro fant od monikapf: zegarek Calvin Klein (kurtka skórzana niestety nadal nie ma wzięcia i po prostu wrzucę ją na bazarek jak będę robić). Po odjęciu kosztów wystawienia i prowizji od sprzedaży a także zakupu baterii dla Daktyla jest 48,60 zł.