Jump to content
Dogomania

Reksio - ogromny ciałem, ogromy duchem, czeka na dom w schronisku w Boguchwale.

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na prawdę Reksio jest cudny, spokojny, grzeczy, na spacerach idealny, do głaskania, przytulania, lubi dzieci, czeego tu jeszcze chciec?? Dziewczyny proponuję zmasowane uderzenie na Negrę, Reksia i Norę, ta trójka jest najbardziej adopcyjna, Trzeba się na nich skoncentrować i odnawiać ogłoszenia co 3-5 dni, może to coś da.

Posted

Reksio i Nora to psy mniej więcej takie same wielkością, przytualśne tak samo, niestety zero zainteresowania. A on taki cudny, spokojny, wyważony, pięknie na spacerki chodzi, człowieko lubny, nie wiem co jeszcze chcieć?

Posted

Reksiu jest superowy, łagodny i bardzo ustępliwy, zołza zazdrośnica Nora mu nie szczędzi podszczypywanek, a on się na bok usuwa i nie odgryza się jej w ogóle, fajowy chłopak jest....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

No tak... Duże, nienajmłodsze wielorasowce, chociażby niewiadomo jak piękne i ułożone, zawsze mają pod górkę. Też mi go szkoda. Nawet z tymczasem dla takiego pieska jest trudno, a u nas to już w ogóle masakra z tymczasami.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...