Tola Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Niki - lidka - te 2 rude pieski, których zdjecie mi przysłąlas to sunie. Quote
sacred PIRANHA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 obeszlam zreszta wtedy wszystkie inne boksy bardzo dokladnie, wiec nie ma mowy o pomylce, ze Mimi byla przeniesiona a tam byla inna podobna:) no to Mimi ma juz domek....jak ja sie ciesze!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 tzn ze nie mam juz dylematu, moge sie spokojnie zając szukaniem dla Pani pieska, a dla Mikrusi zakladac wątek:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mam pytanko martaa2....ten rudy lisek, to mloda sunia? (tak na oko)...jutro sprobuje dogadac sie z kims ( moze jakas podpowiedz z kim najlepiej?) co do wyprowadzenia choc na chwilke lisiczki i porobie jej fotki:) Quote
agusiazet Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Niki, a może ta Pani chciałaby Ginę? Bo ja to tylko domek tymczasowy mogę być, a ta sunia zasługuje na łut szczęścia. Zapytasz się, plis? Ja nawet zasponsoruję suni sterylkę, żeby ją tylko pokochali i wzięli! Popracuj nad tym, kochana!!! MIMI - ŚLICZNOTKA KUDŁATA - MA DOMEK - SUPER!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 wlasnie widzialam sie z tą panią dzis ( bierze dwa tygodnie urlopu a potem chce juz brac psiaka) ... zaczelam z nią rozmowe o suniach...skonczylo sie na tym ze ona powiedziala "ja pani calkowicie ufam i wiem ze znajdzie mi pani pieska ktoremu bedzie dobrze u mnie i mi z nim...po urlopie sie widzimy i jedziemy po psiaka do schroniska" Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 nie udalo mi sie dzis wybrac do schroniska (przeprowadzka ruszyla na calego:shake: )...ale sprobuje wygospodarowac czas jutro... musze sie upewnic, ze Mimi nie ma juz w schronisku no i obiecalam tej pani, ze poszukam jej pieska, porobie zdjęcia...ona chce doroslego, ale malutkiego pieska do kochania:p Quote
Tola Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 agusiazet napisał(a):Niki, a może ta Pani chciałaby Ginę? Bo ja to tylko domek tymczasowy mogę być, a ta sunia zasługuje na łut szczęścia. Zapytasz się, plis? Ja nawet zasponsoruję suni sterylkę, żeby ją tylko pokochali i wzięli! Popracuj nad tym, kochana!!! MIMI - ŚLICZNOTKA KUDŁATA - MA DOMEK - SUPER!!!!! Niki - lidka - a co z Giną? Nie spróbujesz zapropoowac pani tej suni? Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 martaa2 napisał(a):Niki - lidka - a co z Giną? Nie spróbujesz zapropoowac pani tej suni? Alez oczywiscie, ze sprobuje:) co prawda pani kocha wszystkie kudlate male stworki, ale moze akurat sie zakocha w Ginie:cool3: warto sprobowac...moze sie uda:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a wlasnie martaa2 masz moze wszystkie zdjęcia Giny pozbierane w jakims jednym miejscu? to ja bym sie z tą panią umowila i pokazala jej zdjęcia:) jesli masz, wyslij mi na maila prosze:) Quote
agusiazet Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Może trzeba przenieść Mimi do działu mają dom lub zamknąć wątek? Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 martaa2 napisał(a):Właśnie piszę prośbę:lol: no i przeniesiona do dzialu "szczesliwie zakonczone adopcje"... dziwnie sie czuje...ciesze sie oczywiscie, ze ma domek, pewnie super, ale ....szkoda ze nie bedzie wiadomo co u nije, jak wypiekniala itp itd... hmm...ja sie w nije zakochalam, jak sie teraz odkochac?:shake: Quote
agusiazet Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Niki-lidka napisał(a):no i przeniesiona do dzialu "szczesliwie zakonczone adopcje"... dziwnie sie czuje...ciesze sie oczywiscie, ze ma domek, pewnie super, ale ....szkoda ze nie bedzie wiadomo co u nije, jak wypiekniala itp itd... hmm...ja sie w nije zakochalam, jak sie teraz odkochac?:shake: Może spotkacie się na spacerze, czego Wam życzę! MIMI BĄDŹ SZCZĘŚLIWA!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 agusiazet napisał(a):Może spotkacie się na spacerze, czego Wam życzę! MIMI BĄDŹ SZCZĘŚLIWA!!! ...hmmm...moze...choc Zamość nie jest taki malutki:(...ale juz zapowiedzialam mojemu Timowi, ze teraz bedziemy lazic po wszystkich zakamarkach tego miasta:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 bylam w schronisku, odruchowo pozlam do klatki gdzie byla Mimi....i szukalam malego czarnego siersciuszka...nie ma, bo ma sie pewnie super w domku:)...a tam w jej dawnym boksie juz nowe bidy...:( Quote
Recommended Posts