Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Zofija']i taka pięknotka:

Adoptowana!!

A to jest Roka.
Roka, suka, średniej wielkości, długowłosa, w wieku około 3 lat. Znaleziona na początku maja

Edited by Nilsson
  • Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zofija napisał(a):
Rubika sprawdzę w przyszłym tygodniu. Wcześniej nie dam rady

Na spokojnie Zosiu, jak będziesz mogła, chodzi o to że on zapomniany, a bez jakiś zdjęć czy info to trudno pieska pokazywać, ogłaszać.

A Lola, taka była ogromna w tym futerku, a tutaj taka drobinka się zrobiła.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Na spokojnie Zosiu, jak będziesz mogła, chodzi o to że on zapomniany, a bez jakiś zdjęć czy info to trudno pieska pokazywać, ogłaszać.

A Lola, taka była ogromna w tym futerku, a tutaj taka drobinka się zrobiła.

Oczywiście Reniu-zrobię aktualne zdjęcia, OBEJRZĘ GO. SCHRONISKO JEST CZYNNE W GODZINACH MOJEJ PRACY, A JA W DODATKU JESTEM NIEZMOTORYZOWANA. Ale w przyszłym tygodniu na bank!

Lola jest drobniutka , widziałam ją w schronisku. A Gunia....... Bosze.... Spała nowej Pani na głowie..., ale jej powiedziałam, żeby jej nie pozwalała. Na początku troszkę dyscypliny musi być. Zdjęcia wieczorem.

Posted

Zofija napisał(a):
COCORBOXYLASUM-leku nie ma ani w cieszyńskich aptekach ani na hurtowni. ma być w listopadzie...

Może warto popytać w Czeskich aptekach :cool3:.

Posted

Qurcze- Lola pojechała do znajomej Figu na 2 dni i ta znjaoma nie chcę jej już oddać, zakochała się w Loli...
Gunia miała jechać do Betty i jest w Bielsku, a ja już też się zastanawiałam, czy ją dawać na dt bo niesamowicie mnie ujeła za serce..
Co by tylko Betta wybrała inną mikro:) na dt:) i gdyby Lola nie pojechała do Pani Doroty ( na razie toczą się rozmowy) to, zeby Pani Dorota wybrała innego kfiatuszka, bułoby szczęście do kwadratu

Posted

Gumka- jutro idzie do adopcji. Do Bielska- była wizyta przedadopcyjna, a poadopcyjną zrobi Pani Marta ( której wsparcie dla naszej fundacji jest nieocenione) i Pani Aneta -obie z Bielska

Posted (edited)

szczęśliwa psica że juz nie siedzi w schronie...bosze jak dobrze...dzieki ZOsiu ! a Pancia Guni widac ze dobra osóbka .....Maleńka bedzie miała super opieke !!

a Betta myśli co by tu wziać na dt : P siedzi mi w głowie amstafka 12 letnia z przyborówka i kurde nie wiem co zrobic... z mikrusem nie ma żadnych problemów poza tym zeby mi kotów nie pozżerało (a ze nie mam nigdy pewnosci to wybrałam maksymalnie mikro w dodatku wygladające zupełnie nieszkodliwie - Gunia : ) a z ta amstafą nie wiem ... mieli ja sprawdzic na kociaste...ona przeciez tam zejdzie domowa psica w tym wieku w schronie...ah.... nie wiem /mam jeszcze trochu czasu bo wierca u mnie w klatce wiec na stres zwierza nie bede narazac.... / w kazdym razie zagladam do was

Edited by Betta
Posted

Betta jak masz kociaki to chyba lepiej sprawdź. Z mikropieskami pod tym względem łatwiej. Choc też się zdarzają małe z CHARAKTERKIEM;)
Nie dziękuj bo to Ty jąw ypatrzyłaś- i dzięki Tobie jest gdzie jest. Super , ze bierzesz jakiegoś innego pieska na dt:)

Posted

A Rubik on juz prawie trzy lata w schronie tak mi go szkoda.Ja juz mam piec psiakow w tym jednego od was.Moze hotelik troche zasponsoruje.Myslalam o przywiezieniu do mnie do hoteliku,ale na okres wakacyjny wszystkie miejsca sa zajete,wszedzie pytam,ale juz wszystkim znajomym ktorym moglam dalam psiaka(oczywiscie wszystkie dobre domki).

Posted

rena 1963 napisał(a):
A Rubik on juz prawie trzy lata w schronie tak mi go szkoda.Ja juz mam piec psiakow w tym jednego od was.Moze hotelik troche zasponsoruje.Myslalam o przywiezieniu do mnie do hoteliku,ale na okres wakacyjny wszystkie miejsca sa zajete,wszedzie pytam,ale juz wszystkim znajomym ktorym moglam dalam psiaka(oczywiscie wszystkie dobre domki).

poczekaj -ja będę w tym tygodniu w schronisku, wypytam o niego, dowiem się, wezmę go na spacer- dam ci znać!!! potem pomyslimy co dalej-o jakim hoteliku myslisz?

Posted

[quote name='Zofija']Ja do schroniska pojadę, ale na razie dopadł mnie wirus-grypa żołądkowa więc proszę o cierpliwość[/QUOTE]

odpisałam na maila: ) do sprawdzenia 3 sunki : )