Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten piesek był wyjątkowo grzeczny przy zabiegach,potem tulił się do każdego i rozdawał buziaki a przy tym był delikatny i nie nachalny.Cudny PIES! Dawał łapkę.Tak ujął Anetę ,że jej znajoma prosto z salonu go adoptowała:multi:.DZIĘKUJEMY ANETA:Cool!:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Murek po obcięciu ślicznie wygląda ale niestety musiał wrócić do schroniska:-(No i mamy zdjęcia po obcięciu z komórki i nie są najlepsze.Do ogłoszeń musimy mu zrobić lepsze.Jest też bardzo fajny tylko mniej cierpliwy a może dlatego ,że był baaaardzo skołtuniony.

Edited by Nilsson
Posted

[quote name='Zofija']Giwin został po obcięciu, wykąpaniu i nagłośnieniu wypatrzony przez swoją nową rodzinkę i wczoraj zawitał w nowym domku:

Super wiadomość!!!

Posted (edited)

Gorki, pies, średniej wielkości, długowłosy, w wieku około 3 lat. Znaleziony w połowie lutego w Górkach

Adoptowany!

Edited by Nilsson
Posted

Ale fajne te kudłaczki :)).
Tylko prosze, piszcie coś jakie są z charakteru, zachowania, ogólnie jak do ludzi, do innych psów, czy spokojne, wystraszone, żywiołowe, przylepy czy odwrotnie. Ja wiem, że w schronisku podczas jednego spaceru trudno tak nazwać cechy psa, ale chociaż jakoś ze dwa słowa może się uda.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ale fajne te kudłaczki :)).
Tylko prosze, piszcie coś jakie są z charakteru, zachowania, ogólnie jak do ludzi, do innych psów, czy spokojne, wystraszone, żywiołowe, przylepy czy odwrotnie. Ja wiem, że w schronisku podczas jednego spaceru trudno tak nazwać cechy psa, ale chociaż jakoś ze dwa słowa może się uda.

Jest problem bo w cieszyńskim schronisku nie ma spacerów.Jak są pieski do obcięcia to możemy coś o nich powiedzieć,zabieramy na spacerek i już przy samej pielęgnacji widać jaki jest piesek.Zofija czasami może iść i popytać o konkretnego pieska albo wziąć go na spacerek ale wcześniej też musi się umówić. W schronie jest dużo różnych ślicznotek.Po obcięciu szybciej domki znajdują.Ludzie nie potrafią sobie wyobrazić ,że z kołtunka wyjdzie cudeńko.
Dogo07 dziękujemy Ci za wielką pomoc!!!:lol:

Posted

No właśnie miałam na myśli, taki jakiś krótki spacerek czy spotkanie z pieskiem.
A, podobno Lolek kudłaty okazał się Lolą ;) ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
No właśnie miałam na myśli, taki jakiś krótki spacerek czy spotkanie z pieskiem.

Podobno tak,Dea będzie w schronisku to sprawdzi.:lol:

Posted

Dogo07 napisał(a):

Tak to Lola :) grzeczna i łagodna-taka opinia ze schroniska

Posted

Betta napisał(a):
witam,
czy Gunia i Feluś - 5latki są jeszcze w schronisku ???

Feluś powinien być-on jest po obcięciu-bardzo grzeczny piesek. Gunię musiałabym sprawdzić. A jest jakaś szansa na adopcję:)?

Posted (edited)

GUNIE sprawdz koniecznie ..

a pomyliłam sie bo chodziło mi o tego pieska (on jest mniejszy od felusia?)

a szansa jest poważna ale na dt.... dajcie znaćjak gunia i lolus znosza schronisko...na zdj to ona bidula strach w oczach ma

edit haha doczytałam ze to jednak dziwczynka... to dobrze... nie wiem jak u was ze sterylizacja schronisko stoi ale dt napewno pierwsze co zrobi to wysterylizuje

Edited by Betta
Posted

Betta napisał(a):
witam,
czy Gunia i Feluś - 5latki są jeszcze w schronisku ???

Gunia ta z mikropsów jest na 90% w schronisku.Dzisiaj rozmawiałam z Deą i miał ktoś dzisiaj jechać po Murka albo Felusia i dopiero w poniedziałek będzie wiadomo czy któremu się poszczęściło:lol:

Posted (edited)

Nowy kudłaczek jeszcze nie znam nawet imienia.Był strasznie skołtuniony,nie dał się nawet dotknąć tak go bolały kołtuny.Teraz wygląda pięknie ,podaje łapę ,zna podstawowe komendy i jest spokojny.
Bardzo przydałby się DT.

Adoptowany!!

Edited by Nilsson
Posted

[quote name='Betta']GUNIE sprawdz koniecznie ..

a pomyliłam sie bo chodziło mi o tego pieska (on jest mniejszy od felusia?)

a szansa jest poważna ale na dt.... dajcie znaćjak gunia i lolus znosza schronisko...na zdj to ona bidula strach w oczach ma

edit haha doczytałam ze to jednak dziwczynka... to dobrze... nie wiem jak u was ze sterylizacja schronisko stoi ale dt napewno pierwsze co zrobi to wysterylizuje

Lola jedzie do dt do Warszawy, który stanie się być moze jej ds. Szukam osoby do wizyty pa w Warszawie, zeby sprawdzić dom !!!

Posted

Nilsson napisał(a):
Gunia ta z mikropsów jest na 90% w schronisku.Dzisiaj rozmawiałam z Deą i miał ktoś dzisiaj jechać po Murka albo Felusia i dopiero w poniedziałek będzie wiadomo czy któremu się poszczęściło:lol:

ojej -to byłoby wspaniale!!!!

Posted (edited)

Naki, pies, średniej wielkości, gładkowłosy, w wieku około 4 lat. Znaleziony pod koniec maja.

[TABLE="class: category"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="class: sectiontableheader"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Edited by Nilsson
Posted (edited)

Margo, suka, duża, w typie owczarka niemieckiego długowłosego. Ma około 4 lata.
Znaleziona w drugiej połowie maja.

Adoptowana!!

Edited by Nilsson