Nilsson Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ten piesek był wyjątkowo grzeczny przy zabiegach,potem tulił się do każdego i rozdawał buziaki a przy tym był delikatny i nie nachalny.Cudny PIES! Dawał łapkę.Tak ujął Anetę ,że jej znajoma prosto z salonu go adoptowała:multi:.DZIĘKUJEMY ANETA:Cool!: Quote
Nilsson Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) Murek po obcięciu ślicznie wygląda ale niestety musiał wrócić do schroniska:-(No i mamy zdjęcia po obcięciu z komórki i nie są najlepsze.Do ogłoszeń musimy mu zrobić lepsze.Jest też bardzo fajny tylko mniej cierpliwy a może dlatego ,że był baaaardzo skołtuniony. Edited June 3, 2012 by Nilsson Quote
Zofija Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Giwin został po obcięciu, wykąpaniu i nagłośnieniu wypatrzony przez swoją nową rodzinkę i wczoraj zawitał w nowym domku: Quote
Nilsson Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Zofija']Giwin został po obcięciu, wykąpaniu i nagłośnieniu wypatrzony przez swoją nową rodzinkę i wczoraj zawitał w nowym domku: Super wiadomość!!! Quote
Nilsson Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Gorki, pies, średniej wielkości, długowłosy, w wieku około 3 lat. Znaleziony w połowie lutego w Górkach Adoptowany! Edited August 17, 2012 by Nilsson Quote
Nilsson Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Mores, pies, mały, szorstkowłosy, w wieku około 3 lat. Znaleziony w drugiej połowie marca w Kończycach. Quote
Onaa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ale fajne te kudłaczki :)). Tylko prosze, piszcie coś jakie są z charakteru, zachowania, ogólnie jak do ludzi, do innych psów, czy spokojne, wystraszone, żywiołowe, przylepy czy odwrotnie. Ja wiem, że w schronisku podczas jednego spaceru trudno tak nazwać cechy psa, ale chociaż jakoś ze dwa słowa może się uda. Quote
Nilsson Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dogo07 napisał(a):Ale fajne te kudłaczki :)). Tylko prosze, piszcie coś jakie są z charakteru, zachowania, ogólnie jak do ludzi, do innych psów, czy spokojne, wystraszone, żywiołowe, przylepy czy odwrotnie. Ja wiem, że w schronisku podczas jednego spaceru trudno tak nazwać cechy psa, ale chociaż jakoś ze dwa słowa może się uda. Jest problem bo w cieszyńskim schronisku nie ma spacerów.Jak są pieski do obcięcia to możemy coś o nich powiedzieć,zabieramy na spacerek i już przy samej pielęgnacji widać jaki jest piesek.Zofija czasami może iść i popytać o konkretnego pieska albo wziąć go na spacerek ale wcześniej też musi się umówić. W schronie jest dużo różnych ślicznotek.Po obcięciu szybciej domki znajdują.Ludzie nie potrafią sobie wyobrazić ,że z kołtunka wyjdzie cudeńko. Dogo07 dziękujemy Ci za wielką pomoc!!!:lol: Quote
Onaa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 No właśnie miałam na myśli, taki jakiś krótki spacerek czy spotkanie z pieskiem. A, podobno Lolek kudłaty okazał się Lolą ;) ? Quote
Nilsson Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Dogo07 napisał(a):No właśnie miałam na myśli, taki jakiś krótki spacerek czy spotkanie z pieskiem. A, podobno Lolek kudłaty okazał się Lolą ;) ? Podobno tak,Dea będzie w schronisku to sprawdzi.:lol: Quote
Zofija Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Dogo07 napisał(a):No właśnie miałam na myśli, taki jakiś krótki spacerek czy spotkanie z pieskiem. A, podobno Lolek kudłaty okazał się Lolą ;) ? Tak to Lola :) grzeczna i łagodna-taka opinia ze schroniska Quote
Betta Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 witam, czy Gunia i Feluś - 5latki są jeszcze w schronisku ??? Quote
Zofija Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Maja i Tobi mają opinię grzecznych, dogadują się z innymi pieskami z boksu. Nie są duże, absolutnie Quote
Zofija Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Betta napisał(a):witam, czy Gunia i Feluś - 5latki są jeszcze w schronisku ??? Feluś powinien być-on jest po obcięciu-bardzo grzeczny piesek. Gunię musiałabym sprawdzić. A jest jakaś szansa na adopcję:)? Quote
Betta Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) GUNIE sprawdz koniecznie .. a pomyliłam sie bo chodziło mi o tego pieska (on jest mniejszy od felusia?) a szansa jest poważna ale na dt.... dajcie znaćjak gunia i lolus znosza schronisko...na zdj to ona bidula strach w oczach ma edit haha doczytałam ze to jednak dziwczynka... to dobrze... nie wiem jak u was ze sterylizacja schronisko stoi ale dt napewno pierwsze co zrobi to wysterylizuje Edited June 9, 2012 by Betta Quote
Nilsson Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Betta napisał(a):witam, czy Gunia i Feluś - 5latki są jeszcze w schronisku ??? Gunia ta z mikropsów jest na 90% w schronisku.Dzisiaj rozmawiałam z Deą i miał ktoś dzisiaj jechać po Murka albo Felusia i dopiero w poniedziałek będzie wiadomo czy któremu się poszczęściło:lol: Quote
Nilsson Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 (edited) Nowy kudłaczek jeszcze nie znam nawet imienia.Był strasznie skołtuniony,nie dał się nawet dotknąć tak go bolały kołtuny.Teraz wygląda pięknie ,podaje łapę ,zna podstawowe komendy i jest spokojny. Bardzo przydałby się DT. Adoptowany!! Edited August 17, 2012 by Nilsson Quote
Nilsson Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Wasyl, pies, średniej wielkości, szorstkowłosy, w wieku około 5 lat. Znaleziony pod koniec listopada. Quote
Zofija Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='Betta']GUNIE sprawdz koniecznie .. a pomyliłam sie bo chodziło mi o tego pieska (on jest mniejszy od felusia?) a szansa jest poważna ale na dt.... dajcie znaćjak gunia i lolus znosza schronisko...na zdj to ona bidula strach w oczach ma edit haha doczytałam ze to jednak dziwczynka... to dobrze... nie wiem jak u was ze sterylizacja schronisko stoi ale dt napewno pierwsze co zrobi to wysterylizuje Lola jedzie do dt do Warszawy, który stanie się być moze jej ds. Szukam osoby do wizyty pa w Warszawie, zeby sprawdzić dom !!! Quote
Zofija Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 sterylizację robi lecznica współpracująca ze schroniskiem, choć lepiej jak sobie piesa wysterylizuje każdy u swojego weta.... Quote
Zofija Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nilsson napisał(a):Gunia ta z mikropsów jest na 90% w schronisku.Dzisiaj rozmawiałam z Deą i miał ktoś dzisiaj jechać po Murka albo Felusia i dopiero w poniedziałek będzie wiadomo czy któremu się poszczęściło:lol: ojej -to byłoby wspaniale!!!! Quote
Nilsson Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Dafik, pies, mały, krótkowłosy, w wieku około 7 lat. Piesek jest już dosyc długo w schronisku i martwi mnie jego oczko:( Quote
Nilsson Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Naki, pies, średniej wielkości, gładkowłosy, w wieku około 4 lat. Znaleziony pod koniec maja. [TABLE="class: category"] [TR] [TD][/TD] [TD="class: sectiontableheader"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Edited June 12, 2012 by Nilsson Quote
Nilsson Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Bator, pies, duży, gładkowłosy, w typie boksera. Ma około 9 lat. Znaleziony na początku czerwca . Quote
Nilsson Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 (edited) Margo, suka, duża, w typie owczarka niemieckiego długowłosego. Ma około 4 lata. Znaleziona w drugiej połowie maja. Adoptowana!! Edited August 17, 2012 by Nilsson Quote
Recommended Posts