Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
już na watku. a ja to mam taki polot w pisaniu, że nie wiem czy mam ryzykować!!!!

czy nowa psiunia na tymczasie ma już watek, który mozna odwiedzić????

Posted

Informuję, że sznaucer Groń vel Grass vel Grosik jest własnie w drodze do nowego domku :loveu: :multi: zamieszka w Krynicy Zdrój u bardzo fajnej Pani, która ma doświadczenie ze sznaucerami, wielkie serce i kanapę, która czeka na Grosika :loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiamy :loveu:

Posted

no bida, ale szaleje na całego,już podjadła i pokazuje charakterek.

Tak to z tymi bidusiami...........coś o tym wiem- moja Sambunia tez był biduś, a teraz......- w każdym razie super, ze nie trafiła do schronu. Jak ma na imię?

Posted

nie ma jeszcze imienia, cieszę się że ten czarny ślicznotek już ma dom.

Jak nie ma jeszcze imienia to może jej wspólnie coś wymyslimy???
Ja typuje na: Megi:)

Posted

Chcialam dać jej na imię TOLA, ale mlody powiedział, że musimy mieć jeszcze Bolka i Lolka dla Toli :mad: , mloda jest strasznie zarobaczona, wychodzą same robale. od dzis przez dwa tygodnie będzie jeść co 2 dni tabletki, nawet jak najadła się trawy, zwymiotowała robalami. straszne. pewnie dlatego wcina tyle trawy.

Posted

Witam,
na pierwszej stronie są m.in. psiaki: Profesor, Gaweł, Pirat i Luisa. Czy one wszystkie nadal są w schronisku? Jeżeli informacja na ich temat była gdzieś już umieszczona w wątku, to z góry przepraszam. Nie przeczytałam wszystkich stron.
Pozdrawiam!