Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pilnie potrzebny tymczas dla szczeniaków!!!!!! Zapewnimy wszystko co tylko potrzeba i będziemy intensywnie szukac domów ale ktoś musi "podarować" kawałek garażu, piwnicy czy mieszkania, by szczeniaczki na jakiś czas tam umieścić.
One potrzebują tylko kawałeczka podłogi .. by przeżyć...

Posted

Basiu ja słyszałam że Dea może dać im garaż na 3 tygodnie od tego wtorku.
Ze szczeniakami będzie troche roboty i trudno będzie jednej osobie odkazać te łapki ( co trzeba będzie robić przynajmniej 2 razy dziennie ).
Byłysmy tam z Elą dzisiaj i łapki wyglądają troche lepiej ale (chyba) dwa szczeniaki miały ciepłe łapy ( tak jakby stan zapalny się zaczynał ). Ogólnie przesympatyczne są :loveu:
Troche je dzisiaj poczesałam, ale im potrzeba kąpieli koniecznie.
Sprzątałyśmy im w klatce znów, smród tam jest nieziemski :shake: fu.. no i zimno ( szczególnie w nocy i jeszcze napewno ciągnie od kafelek ).
Szczeniaki są zarobaczone ostro, mają twardwe i 'bolesne' brzuszki.
Ela coś wspominała, że je odrobaczy na własny koszt :oops: :loveu:
Jest tam jeszcze jedna suńka " Urwiska " dla niej też pilnie potrzebny tymczas, jest takiego ubarwienia jak Kora z mazańcowic w sumie bardzo do niej podobna tylko wyzsza troche. Kochana ale strasznie zazdrosna ;)

Posted

Ja niestety mogę zaoferować tylko garaż od rodziców, ale problem polega na tym, że to jest garaż połączony z drugim, i one musiałyby być w klatce cały czas (to garaże na osiedlu bloków). Nawet jeśli ktoś je odwiedzi dwa razy dziennie to trochę boję się co będzie przez pozostały czas - jak wyleją wodę, albo zrobią kupkę - będą w tym siedziały parenaście godzin:-(

Posted

Ratunku!!!! Pilnie potrzebne DT dla 4 psiaków. Są chore na nużycę, w warunkach schroniska mowy nie ma o wyleczeniu:placz: Muszą być odizolowane od siebie, i od zdrowych psów. Dano mi czas do poniedziałku, jeżeli czegoś nie znajdę dla nich w poniedziałek zostaną uśpione:placz: Ciotki pomóżcie szukać, proszę, rozgłoście gdzie się da!!!! Zaraz wkleję zdjęcia piesków.

Posted

To Murzyn - wspaniały, łagodny, około 4 letni pies... Do uśpienia w poniedziałek, jeśli nie znajdę DT na czas leczenia nużycy:-(

Posted

tanitka napisał(a):
dlaczego te pieski są do uśpienia??!:placz:

Mają nużycę, a w schronisku nie są w stanie ich leczyć:placz:

Posted

DEA jaką nużycę, gdzie??!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
na tych zdjęciach nie widac żeby miały nużycę, nu życa to widoczna gołym okiem choroba - łyse placki, szczególnie na głowie, wokół oczu i dalej dopiero na ciele!!!
One nie mają nużycy!!!

Posted

tanitka mają, ja te zdjęcia robiłam wcześniej, jeszcze przed chorobą, na stronę schroniska:-( Najgorzej wygląda Szaki, ale Murzyna próbowali trochę leczyć, ma tego mało, miałby szanasę:placz:

Posted

Uprosiłam w schronie żeby dali im jeszcze parę dni, dali do poniedziałku. Nie mogę zapomnieć wzroku Murzyna jak patrzył na mnie błagalnie przez kraty:placz: