Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewuniu, nie wiem czemu umknal mi Twoj wpis z 20 maja. Przepraszam. Jaka tam ze mnie cudna Figunia. Kazdy czlek zrobilby tak samo, gdyby tylko mial mozliwosci. Cale szczescie, ze temu Rudaskowi tak sie los odmienil. Jest juz bezpieczny, syty i zadbany. A sunieczke Swoja moglabys Ewuniu pokazac, przylaczam sie do sugestii Cioci Poker. 

Mam nadzieje, ze Twoja Skarbunia uspokoila sie z chorobami i juz nie drzysz o Jej zdrowie i zycie.

A ptaszyna - golebiczka juz dawno na wolnosci. Wierze, ze bedzie wiodla juz tylko szczesliwe golebie zycie i nic zlego jej nie spotka. Pozdrawiam!!!

Posted

Ciekawam, czy uda mi sie wstawic fotke, bo walcze z nowym sprzetem i swoja skleroza..

getattach,mid,42327,mpid,5,uid,e4d48c9ea

Moja/nie moja Skarbunka pozdrawia wszystkie pamietajace ja Ciocie.

• 1 month later...
Posted

Figuniu nic nie piszesz

nic a nic

a widze ze masz serduszko biduskie w domku

dziadziunia psinunia

sciskam kciukam za dziadziunia 0heart.gif

Posted

Zgadza sie Ewuniu, mam biednego Dziadunia u siebie. Martwie sie o Niego bardzo, bo wydaje mi sie, ze wszystko ma do "remontu" a  ma chore serduszko, wiec czy uda sie Mu pomoc??? Wiem, ze dokad Zgredzio nie znajdzie sie w rekach dobrego weta i On nie wypowie sie na temat stanu zdrowia pieska, nie ma co bawic sie w domysly. Na razie Zgredzia obserwuje, niestety, zbyt wiele spraw mnie niepokoi. Dziekuje Kochana za cieple mysli i kciuki dla Dziadunia, niestety - beda bardzo potrzebne. 

Posted

Sciskuniamy sciskauniamy

u nas cudzik sie stal i staje ... dnia kazdenkiego... Figuniu

ale boje nawet pisac boc pogorszenie

zly los ...moze nadejsc ku nam w chwili kazdej boc to juz latek kilkanascie

ale radujemy kazda chwilka kazdenkim dniem i nocka  i slamy ku Wam dobrosci fluidy

Ciociu droga  num konta prosimy ,malenki chocby pieniazek poslemy razem z nasza skarbunia Pipunia Tarzin Gonzales-skarbunia nad skarbunie

cmokunia za Zgredziunia

k,MjE4ODQ1OTUsMzkyNDI=,f,blog.jpegZnalezione obrazy dla zapytania kwiaty serca

Posted

Ewuniu, ogromnie sie ciesze, ze Wasza Malunia w dobrej formie: Dzielna sunieczka! Oczywiscie, zycze, by trwalo to jak najdluzej! Na pewno zadbasz o to. Wlasciwe jedzonko i pilnowanie, by czegos nie "upolowala" na spacerze, nie zatrula sie przypadkiem i bedzie dobrze!. Takie malizny potrafia dociagnac do 20 latek, nawet dluzej...

Dziekuje za dobre mysli i kciuki za Zgredka! Jak chodzi o pieniadze, to Ewus nie wysylaj nic kochana. Masz Swojego Krabusia w hoteliku i przyda Ci sie kazda zlotowka. No i jest masa takich biedakow, ktore nie maja nic!!! A i Dziewczyny, ktore daja im dom, lub znajduja hotelik, czesto same sa bez pracy. To Im bardziej nalezy sie wszelka pomoc. Chocby kudlataja i ta sunia Mara, ktora jest u Murki, albo nasza Magda Ulv, czy kikou i wiele innych...Ja mam emeryture. Dam rade!

• 1 month later...
Posted

Lonia wraz z cudownym Domkiem serdecznie pozdrawia wszystkie kibicujace jej i pamietajace Ciocie. Ja sie oczywiscie dolaczam...

Mecze Domek Loni o nowe fotki, jak cos dostane, to zaraz wstawie.

Tymczasem jeszcze kilka zdjec, chyba z wiosny tego roku.

Zdjęcie0539 (1).jpg

Zdjęcie0541.jpg

Zdjęcie0548.jpg

Zdjęcie0550.jpg

Posted

Babcia, niestety...niedawno zauwazylam, ze ma tyle siwych wloskow na lepetynce...

Ale jest wesola, ma apetyt, rozrabia, biega, kopie kamyczki, pyskuje...oby tak bylo jak najdluzej!

• 1 month later...