Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Siema slicznotki :loveu:[/quote]

Cześć :mdrmed::mdrmed::mdrmed:

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Dżemdoberek dziewczynki:loveu:[/B][/COLOR][/quote]

Dobry :loveu:

[quote name='Tina.Sara']cudeńka :loveu:[/quote]

wiem :eviltong:

[quote name='furciaczek']sliczna:loveu:

a beda jakies spacerowe foteczki:cool3:[/quote]

Nie mam zwyczaju brać aparatu na spacery, ale chyba w końcu bede musiała, bo mnie zamęczycie :evil_lol:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Dobry Dziewczynki[/quote]

Dobry :multi:

[quote name='furciaczek']Oj aparat nie jest taki ciezki i nie przeszkadza tak bardzo na spacerkach:cool3:[/quote]

Rozważe to :razz:

[quote name='Asiaczek']Uff, wreszcie nadrobiłam fotki z wystawy + Saruni.
Sara rośnie na piękną sunię. :loveu:
A jak wygląda sprawa z siusianiem w domu?

pzdr.[/quote]

Dziękujemy :loveu: Z siusianiem jest super, ale ciiii, żeby nie zapeszyć. Jakiś czas temu załapała o co chodzi :multi: O wiele dłużej wytrzymuje no i co najważniejsze PROSI :multi: :multi: :multi: chociaż w sobote była mała wpadka :oops: chyba z nadmiaru emocji, więc da sie wybaczyć ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']No to super, cieszymy się, że z siusianiem jest coraz lepiej!
Ale Ciiiii.... żeby nie zapeszać...

pzdr.[/quote]

A jak ja sie ciesze, o matko, przecież to już była przesada.. i tak paskuda późno załapała, ale ważne że w końcu sie udało! Koniec radości, bo jeszcze jej sie odwidzi te siusianie na trawke :razz:

Posted

[quote name='Pimpek'][URL]http://img122.imageshack.us/img122/1893/30082007234sr7.jpg[/URL]
Śliczna Sarunia sobie leży :loveu:[/quote]

Hihi, coś Ci sie pomyliło :evil_lol: ale ładny ten piesek na fotce ;)

Posted

Witamy Sarę i Agatkę ;) Wróciliśmy!
Jak zwykle dużo ślicznościowych zdjęć!
Tylko teraz będziemy rzadziej zaglądać bo się szkółka zaczęła nam..
Ojj Tobie to dobrze, ze zaczynasz za miesiąc! A co studiujesz i gdzie? :razz:

Posted

[quote name='an_bzik']Witamy Sarę i Agatkę ;) Wróciliśmy!
Jak zwykle dużo ślicznościowych zdjęć!
Tylko teraz będziemy rzadziej zaglądać bo się szkółka zaczęła nam..
Ojj Tobie to dobrze, ze zaczynasz za miesiąc! A co studiujesz i gdzie? :razz:[/quote]

Fajnie, że wróciliście :) Współczuje szkoły :evil_lol: ja studiuje Pedagogike opiekuńczo- wychowawczą w Białymstoku na uniwerku :)

Luuuudzie!!!! Sara właśnie zeżarła 2 kromki chleba, wielki kawał sera (około 1kg..) i jakies pół masła... :angryy: :angryy: :angryy: już sobie wyobrażam jutrzejsze sensacje żołądkowe :roll: oczywiście ukradła to wszystko ze stołu, mama miała jeść kolacje, ale paskuda była szybsza :shake:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)no to spokojnie jeszcze miesiąc lenistwa:p....i tak trzymać

ale dostojna panienka :loveu:
[url]http://images21.fotosik.pl/395/e12656330893e57d.jpg[/url]
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

Cześć! :)

Ja sobie spokojnie oglądam pierwszą stronę galerii, malutką, chwytającą za serce mordkę:

[URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz008.jpg[/URL]

A tu już taki bydalczek z niej:

[URL]http://images21.fotosik.pl/395/e12656330893e57d.jpg[/URL]

:-o

Sara jest piękna, zwłaszcza jej spojrzenie :loveu: Nie pozbędziecie się nas stąd tak łatwo ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć! :)

Ja sobie spokojnie oglądam pierwszą stronę galerii, malutką, chwytającą za serce mordkę:

[URL]http://i191.photobucket.com/albums/z27/agaciaaa/Obraz008.jpg[/URL]

A tu już taki bydalczek z niej:

[URL]http://images21.fotosik.pl/395/e12656330893e57d.jpg[/URL]

:-o

Sara jest piękna, zwłaszcza jej spojrzenie :loveu: Nie pozbędziecie się nas stąd tak łatwo ;)[/quote]

Witamy :multi: nie zamierzamy sie nikogo pozbywać ;)

Już zapomniałam, że ona kiedyś była mała :evil_lol: różnica rzeczywiście jest 'dosyć widoczna' :cool3:

Dziękujemy za miłe słowa :loveu: Sara sie ucieszy jak przekaże jej komplementy ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']A jak ja sie ciesze, o matko, przecież to już była przesada.. i tak paskuda późno załapała, ale ważne że w końcu sie udało! Koniec radości, bo jeszcze jej sie odwidzi te siusianie na trawke :razz:[/quote]

Moja ma 16 miesiecy i jeszcze jej sie zdaza:shake: Ale podobno u CC to sie czesto zdaza:roll:

[quote name='agaciaaa']Fajnie, że wróciliście :) Współczuje szkoły :evil_lol: ja studiuje Pedagogike opiekuńczo- wychowawczą w Białymstoku na uniwerku :)

Luuuudzie!!!! Sara właśnie zeżarła 2 kromki chleba, wielki kawał sera (około 1kg..) i jakies pół masła... :angryy: :angryy: :angryy: już sobie wyobrażam jutrzejsze sensacje żołądkowe :roll: oczywiście ukradła to wszystko ze stołu, mama miała jeść kolacje, ale paskuda była szybsza :shake:[/quote]

Oj to bedziesz miala wesolo:evil_lol: Dobrze ze jej nie zaszkodzilo, jeszcze mogla sie biedulka rozchorowac:-(

Posted

[quote name='furciaczek']Moja ma 16 miesiecy i jeszcze jej sie zdaza:shake: Ale podobno u CC to sie czesto zdaza:roll:

Oj to bedziesz miala wesolo:evil_lol: Dobrze ze jej nie zaszkodzilo, jeszcze mogla sie biedulka rozchorowac:-([/quote]

Uuuu, to nieciekawie..

Już w godzine po tym zrobiła piękną rzadką kupę na dywan :shake: ale potem biegała jak szalona, więc mam nadzieje, że brzucho jej nie boli... Zobaczymy co będzie jutro..:roll:

Posted

elołsien Agacia i Sarcia:)
witamy się.. i cmokamy na dobranoc... :)
yy.. od 79 strony wystawa...:roll: o boziuniu.. kiedy ja to nadrobię wszystko? nie mam pojęcia... :shake: nie dzisiaj... niebawem jakoś... :evil_lol:
aleście tu napisali przez ten czas co mnie nie było :cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']Zeby tylko w nocy nie pogonilo biedulki :shake:[/quote]

No mam nadzieje.. tym bardziej, że rozwaliła sie na moim łóżku, a znając moje dobre serce, nie wygonie jej :p więc troche sie boje o mój dywan, mam nadzieje, że wytrzyma do rana.

[quote name='basia2202']elołsien Agacia i Sarcia:)
witamy się.. i cmokamy na dobranoc... :)
yy.. od 79 strony wystawa...:roll: o boziuniu.. kiedy ja to nadrobię wszystko? nie mam pojęcia... :shake: nie dzisiaj... niebawem jakoś... :evil_lol:
aleście tu napisali przez ten czas co mnie nie było :cool3:[/quote]

Cześć Basiu :multi: miło Cie tu znowu widzieć :lol:
Wystawowych fotek jest tylko troche, ale zapraszam :) wszystkich nie wstawiałam, bo narzekali mi tu że Sare zaniedbuje ;) Życze miłego nadrabiania i radze wszystkiego nie czytać- większość to gadulstwo o głupotach :evil_lol: Dobranoc :bye:

Posted

Witamy wszystkich :)

Miałam noc pełną wrażeń :shake: o 3.05 obudziły mnie dziwne odgłosy - Sara zwymiotowała na dywan... Musiałam to posprzątać i w międzyczasie wyjść z nią na siku :shake: Potem nie mogłam zasnąć a jak już zasnęłam to co chwile sie budziłam. Jak tylko Sara sie poruszyła to bałam sie że znów zwymiotuje. Rano zrobiła jeszcze rzadką kupe- na szczęście na podwórku a teraz sobie smacznie śpi, a ja siedze w pokoju, w którym nie pachnie zbyt ładnie...