Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zależy dla kogo lepsze. Dla mojego prześcieradła to lepsze te Dusiowe. A Metro to dwóch nie ma.
Ale a propos zebów. metro na górnych ma kamień. No i jedzie mu z gęby że hej - tu by się przydał cytat "Zainwestuj w tik-taki bo Ci jedzie".
Umówiłam się z vet, że jakoś 2tyg od szczepienia zrobię mu badania krwi i pójdzie na zabieg zdjęcia tego kamienia jeśli się okaże że wątroba ok - z tego co go badała to serce ma w porzadku.
Ale ten zabieg jest w narkozie i ja się strasznie boję, że może się nie obudzić.
Wiecie może czy jest inny sposób pozbycia się kamienia? Bez narkozy? A może nie warto go zdejmować?

Posted

Fryzurkęi tak już ZEPSUŁAM. tYLKO DŁUGOŚĆ SIĘ ZMIENIŁĄ. Z długich teraz mam do ramion. A co do nogi, to coraz lepiej. Chociaż po schodach nadal chodzę w stylu kuśtyk kuśtyk.

Posted

Z Sonią to tak..nie ma kasy na transport. Greven chyba sama nic nie wymyśli. Jedyny mój pomysł, że mój TZ mnie zawiezie. Ale on coś się nie pali do tego. Ani nie ma chęci tam jechać, an specjalnie się na Sonię nie cieszy. Nie wspomnę o Cortezie. A ja na paliwko nie ma kasy, żeby go przekupywać i przekonywać. On z pewnoscią sam z siebie nie dołoży do interesu na który nie ma checi.

Posted

Bianka, to są Twoje rzeczy. Ja jakoś dam radę. Nie wiem jeszcze jak, ale dam. A co do Ziomala, to bestia niesamowita. Nauczył się uciekać z klatki gdy tylko się drzwiczki uchyli. Cwaniak. A potem wielkie gonienie szynszyla. :)

Posted

Ja też idę spać. Zmeczona jakaś jestem. Bianka, jutro dam odpowiedź. Na wątku Soni, Greven mi obliczyła, że jeśli moje polo pali 7.0 to potrzeba 250 zł. :( Ja tego nie uzbieram.