Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yona']No właśnie Hala :mad:
Ja mam prawie 4 dychy, jestem spróchniała, ledwo na nogach się trzymam, mam problemy z pamięcią, więc... zlituj się kobieto :placz:[/quote]

Jakbym o sobie czytała.

Matko i córko........ja wpadam powoli w przerażenie..... zginęły suczydła czy jak????

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yona']No właśnie Hala :mad:
Ja mam prawie 4 dychy, jestem spróchniała, ledwo na nogach się trzymam, mam problemy z pamięcią, więc... zlituj się kobieto :placz:[/quote]

mam podobnie... Hala, zlituj się, bo jak padniemy, będziesz musiałą zająć się naszymi stadami... u mnie... sztuk cztery, w tym dog!!!

Posted

[quote name='halbina']mam podobnie... Hala, zlituj się, bo jak padniemy, będziesz musiałą zająć się naszymi stadami... u mnie... sztuk cztery, w tym dog!!![/quote]

U mnie też 4 w tym mastiff angielski........

Posted

Gdzie jest Hala
Hala ta
Czy ktoś widział Halę tę?

oj wracam do domu i jeszcze otworzę kompa i chcę juz wiedzieć co u Suczydeł. JAk nie to pakuje wszystki inwentarz ludzki i zwierzęcy i wysyłamy sie do Hali paczką poleconą.!!!!!
To nei groźba to obietnica!!

Posted

Pan Marek mówił, miże dziewczyny czasem mu uciekały. Głównie Olcia. Jednak znalazł dziurę i jużOlcią nie ucieknie. Przynajmniej tą dziurą ;). Cerek (znaczy jego husk ma wrócićdo domu albow ten weekend albio za dwa tgodnie. Wiele więcej nic nie powiedział. Obiecal też przysłać zdjęcia.

Posted

Jakto? To Ty nic nie wiesz? Cortez jest psem mojej koleżanki Agnieszki. A ona leci do Stanów na 6 tygodni. I prosiła mnie abym na ten czas Corteza miała u siebie. I właąśnie Cortez przeszedł kiludniowy test u mnie. Mam tylko nadzieję że z husią się dogada.