Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hala']dzisiaj była u nas dogomaniaczka Bajon z TZetem w odwiedzinach. Ma swoje dwa husiorki i wie, jak obchodzić się z tymi wariatami. Zakochała się w naszym małych i drobnych suczynkach. ;) A na Olcię wołała ciułała. Wyobrażacie to sobie?? Moja kochana Olcia..ciułała....[/quote]

Bo ta Twoja Olcia to taka huszczakowa cziłałka najwyraźniej - malutka, śpi pod kołderką... :cool3: :evil_lol: ...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To tylko pozazdrościć........mnie się dziś zaczął kolejny rok kieratu.....przywieź, odwieź, zawieź, do papierniczego leć, buty na białej podeszwie + inne chore pomysły post Giertychowe......tia

Posted

wprawdzie nie w szkole..........ale dwoje dzieci w wieku szkolnym mam. To jak się ma tylko pracę - to luksus. Potem dochodzi szkoła.........a ja na wsi mieszkam, więc dodatkowo jezdzenie w tą i nazad.....
No dobra naskarżyłam się.......nie robię offów, ide zeszyty podpisywać bleeeeeee

Posted

Hala... Człowiek, który licytował dziewczyny na allegro prosi o odwołanie jego oferty ( hmmm... zapomniałam sama to zrobić) No i chce, żeby jako powód odwołania wpisać mu "psy już sprzedano" :cool1: Czy Ty Hala rozmawiałaś z nim?... Skąd on ma takie dziwne wieści?...
Oczywiście napisałam mu, że odwołam ofertę, ale takiego powodu nie podam, bo dziewczyny nadal są bezdomne, a my je oddajemy, a nie sprzedajemy :cool1:

Posted

ja rozmawiam z wieloma ludźmi. Nikomu nie mówiłam, że dziewczynki mają dom. A skąd on jest? To może skojarzę faceta. Chociaż ostatnio raczej z kobietami rozmawiałam.

Posted

Nie wiem skąd... Już odwołałam te dwie oferty... Nie bardzo go rozumiem... Chce, żebym napisała, że są sprzedane... Po prostu zadziwiające...