Yona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Z allegro: "Treść wiadomości: wspolczuje ze tak stalo sie z tymi pieknymi psami. mam jednak propozycje. gdyby znalazl sie ktos kto by chcial tylko jednego pieska, i nie byloby mozliwosci zabrac drugiego, to ja chetnie przygarne jednego z nich ;) wzielabym dwa ale nie chce meczyc dwoch tak silych psow w mieszkaniu w bloku. wiem ze jest to wielki zal rozdzielac je. w razie gdyby wyszla taka mozliowsc zostawiam swoj numer kom" Quote
Hala Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 nie, nie..pan z Raciborza to nowa bajka. Ma huska już od 8 lat. Bardzo go rodzinka kocha, a oni poniekąd przystosowali siędo zycia z nim. Znaczy płot wysoki...samochód odpowiedni. Chcemy tam jechać i ich poznać Quote
Yona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No to trzeba jechać i poznać :) Jak sensowni... Dopiero teraz przeczytałam uważniej treść ogłoszenia, które przed chwilą wkleiłam. Jednego psa w bloku to pani by pomęczyła, ale dwóch to już nie... Ciekawe... Quote
Yona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Hala']może ma kawalerkę? ;)[/quote] Iii... tam Hala... Przecież husky to nie komondor :) [IMG]http://img406.imageshack.us/img406/7182/komondorrufotos055jpg1nq3.jpg[/IMG] Quote
Diana S Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ale psisko...nie ma co... Kiedy spotkanie z panem z Raciborza? Quote
Hala Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 W przyszły weekend..oczywiście jak się nie rozmyśli Quote
Diana S Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Hala']W przyszły weekend..oczywiście jak się nie rozmyśli[/quote] Trzymam kciuki...:loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To ja też potrzymam kciuki , jeśli to pomoże :lol: Quote
Hala Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 chcę aby znalazły już dom. Trzymanie ich u mnie dłużej nie ma sensu. I tak nie mogę ich mieć na zawsze. Chociaż to moje kochane słodziaczki. Danka z nimi pobiegała wieczorkiem. Carmen ma od dziśnowe szeleczki. Na smyczy się dusiła. Danka jej zasponsorowala ;). A poza tym, dziewczynki będą jutro poznawąły świat...jadą z Danką do Wrocławia. A my do schroniska. Quote
Yona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Hala']chcę aby znalazły już dom. Trzymanie ich u mnie dłużej nie ma sensu. I tak nie mogę ich mieć na zawsze. Chociaż to moje kochane słodziaczki. Danka z nimi pobiegała wieczorkiem. Carmen ma od dziśnowe szeleczki. Na smyczy się dusiła. Danka jej zasponsorowala ;). A poza tym, dziewczynki będą jutro poznawąły świat...jadą z Danką do Wrocławia. A my do schroniska.[/quote] Hala?... Jak do schroniska, to wiesz, że liczę na pewne zdjęcia... pewnego przystojniaka...:razz: Quote
Neigh Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Wy dziewczyny to jednak macie coś z głowami............jak Waldek to nieważne czy przystojny bo podziwia i z bloku........:hmmmm: Ale przystojniak ze schroniska to urrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa ( jak kiedyś wołano w radzieckich filmach). A moj TZ ostatnio oświadczył...."Koniec kurde uczę się szczekać i chodzić na 4 łapach. Inaczej nie ma co liczyć na zainteresowanie." No i powiedzcie..czy nie ma trochę racji. :-? Quote
Yona Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Neigh']Wy dziewczyny to jednak macie coś z głowami............jak Waldek to nieważne czy przystojny bo podziwia i z bloku........:hmmmm: Ale przystojniak ze schroniska to urrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa ( jak kiedyś wołano w radzieckich filmach). A moj TZ ostatnio oświadczył...."Koniec kurde uczę się szczekać i chodzić na 4 łapach. Inaczej nie ma co liczyć na zainteresowanie." No i powiedzcie..czy nie ma trochę racji. :-?[/quote] [B]Neigh[/B], Kochana :loveu: Oto ów przystojniak ( ta łapa to tak na stałe wygląda... Przystojniak ma 10 lat i tyle spędził w schronie) [IMG]http://img410.imageshack.us/img410/6531/kulfon3sl7.jpg[/IMG] Quote
Neigh Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Noooo niczego sobie.......:-). A ja mam w swoim schronie dwa terriery walijskie JASNA CHOLERA. Suka z chorą łapą, nie wiadomo co jej............pies sie apatycznie zachowuje.....też nie wiadomo co mu.........eee idę spać, bo dołek mnie łapie... Quote
Poker Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Neigh,już dawno tak serdecznie się nie usmiałam. :lol::lol::lol: Pewnie niektóre TZ- ty sa zazdrosne o psy nie bez powodu :evil_lol: Quote
Hala Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 heheh..witam, witam..to mój TZ jak kiedyś zobaczył się sięprzytulam do końskiej grzywy..to miał dziwną minę i coś tam pod nosem mruczał. ;) Quote
Hala Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 A ja dziś zostałam bez psiaków i Danki. Danka wsadziła suczydła w pociąg i pojechała do Wrocławia na uczelnię..jak ja za nimi tęsknię już....Tak jakoś cicho w domu. :( Quote
Hala Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Danka chciała do siebie na uczelnię skoczyć. Ona zootechnice we Wrocławiu. O!! Bianka!! Olśniło mnie! Przecież Ty z Wrocka!! Hiehie..moje suczydełka kochana właśnie są u Ciebie w mieście! Quote
BIANKA1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No właśnie . Pewnie na UP :lol: Będą tam podziwiać Twoje pannice . Quote
Yona Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Oj, Ciotki... Znowu licytują nasze dziewczyny... [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=228404300[/URL] Jak chcecie?... Kiedy odwołać?... Quote
Hala Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Yona...ja tak myślę. Zostały trzy dni do końca aukcji. Ja nie chcę Cię narażać na dalsze koszty. Może nie przedłużać im aukcji? W przyszłą sobotę mam jechać do Raciborza na spotkanie z ewentualnym nowym domkiem. To przez te kilka dni można zrezygnować z allegro. Bo ja Ci siękobieto nie wypłacę nigdy. ;) A co do licytujących to ja się nie znam. Wiem, że trzeba ten proceder na pewno zakończyć. Dziś dzwoniła do mnie pani z okolic Płocka. Miała huska, szczeniaka, ale ktoś jej z podwórka wypuścił. Umówiłyśmy się, że przedzwoni w przyszłąniedzielę. Jak będzie wiadomo, co z Raciborzem. Quote
Yona Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Hala']Yona...ja tak myślę. Zostały trzy dni do końca aukcji. Ja nie chcę Cię narażać na dalsze koszty. Może nie przedłużać im aukcji? W przyszłą sobotę mam jechać do Raciborza na spotkanie z ewentualnym nowym domkiem. To przez te kilka dni można zrezygnować z allegro. Bo ja Ci siękobieto nie wypłacę nigdy. ;) A co do licytujących to ja się nie znam. Wiem, że trzeba ten proceder na pewno zakończyć. Dziś dzwoniła do mnie pani z okolic Płocka. Miała huska, szczeniaka, ale ktoś jej z podwórka wypuścił. Umówiłyśmy się, że przedzwoni w przyszłąniedzielę. Jak będzie wiadomo, co z Raciborzem.[/quote] Hala, ja tam tak długo będę je wystawiała, dopóki nie pojadą do domu... Jak pojadą, to je podmienię... A wypłacić to się możesz :cool3: Zrób fotki Kulfonowi :diabloti: Quote
Recommended Posts