Diana S Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [B]Hala[/B]i co sa jakies ogłosznia w sprawie dziewczynek? Quote
BIANKA1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ciekawe co dzisiaj dziewczyny zmalowały :shake: Quote
Yona Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 A one ciągle u Ciebie, Hala?... Byłam pewna, że jak wrócę, to przynajmniej dziewczyny w nowym domku będą... Quote
Yona Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No to powklejam Ci, co przyszło: 1. " Treść wiadomości: Witam! Bardzo chciałbym wziąć do siebie obie sunie, ale niestety dzieląca nas odległość Poznań -podkarpacie jest sporą przeszkodą, nie mam prawa jazdy, ale mogłabym zapłacić za odpowiedni transport. Mam jeszcze jedno pytanie, jak sunie znoszą obecność innych psów i kotów. We wrześniu będę miała małego owczarka niemieckiego i mam dwa kotki. Mieszkam na wsi w domu z dużym ogrodzonym ogrodem, wiec sunie na pewno dobrze by sie tu czuły i były bezpieczne, jednak chciałabym mieć pewność, że nic nie grozi szczeniakowi i kotkom. pozdrawiam viola" 2. "Treść wiadomości: chcialem zapytac o charakter suk, mam wiecej zwierzakow i musze przede wszystkim pomyslec o tym jakie beda ich relacje wzajemne. haski sa raczej wesole ale rowniez dosc ostro reagujace w stosunku do innych psow,tym bardziej ze sa dwie a to lekko komplikuje sprawe. mam starsza rotweilerke 13 lat ktora pilnowala domu i nieublaganie zbliza sie do krainy wiecznych lowow wiec pomalutku rozgladam sie za psami do pilnowania jesli suki sa wykastrowane to dla mnie po prostu bomba bo mam psa w domu i jeszce dwie cieknace suki to bylo by juz za duzo podsumowujac na poczatek prosze mi powiedziec cos o relacjach suczek z innymi psami" A dla mnie to te "dwie cieknące suki" to BOMBA :p 3. "Treść wiadomości: witam ja bym moze mogl je przygarnac mam duza dzialke gdzie mieszka moj dziadek musialbym z nimi pogadac odezwe sie zapewne pozniej jak sie skonczy aukcja" Quote
Yona Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 4. "Treść wiadomości: aha i czy pieski sa nauczone by sie nie zalatwiac w domku ,ze nalezy wybiegac na podwroku po to?i jakbysmy je dowiezli do białegostoku?" 5. "Treść wiadomości: Witam znajomy jest zainteresowany psami, próbował sie dodzwonic do panstwa i nikt nie odbierał. gdzie mozna odebrac psy i jak sie mozna w tej sprawie skontaktowac i uzgodnic szczegóły?" 6. Treść wiadomości: Licytuję w imieniu mojego szwagra, który pragnie przygarnąć oba psy. Jego dane:" No niestety, znowu j licytują :cool1: 7. "Treść wiadomości: witam! chciałabym zapytac o te 2 sunie husky wystawione na allegro. kupuje wlasnie domek i mam psa husky. i ile trzeba zapłacic za pieski? pozdrawiam i czekam na odpowiedz" Quote
Yona Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 No cóż... Hala ma pecha do takich dziwnych chętnych :p Quote
Paulina87 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ludzie myślą, że podwórko/działka wystarczy huskym do wybiegania się :shake: Quote
Poker Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 myslę,że z niektórymi można nawiązać kontakt,nie wszyscy umieją pisać w ładnym stylu,a mogą być dobrymi ludźmi . :lol: Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Duzo tych listów sięuzbierało...Ludzie pomózcie mi wybrać, bo inaczej one u mnie zostaną! Jak ja mam je dać do budy... jak własnie Olcia lezy w moim łóżku przykryta szczelnie kołdrą i nie ma zamiary sięstamtąd ruszyć... Rozbestwiam te potwory na maxa. I nie potrafię sobie wyobrazić jak te dwa kochane glutki zwijają się i trzęsą w budzie w zimny poranek...!!! Chyba za bardzo się przyzwyczaiłam. Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Yona...a odpowiesz panu z listu nr 7? Ma już huska, to wie z czym to sięje. Przede wszystkim skąd on jest? I niech do mnie zadzwoni. Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img249.imageshack.us/img249/2343/dscf6590wh7.jpg[/IMG][/URL] Quote
Yona Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Hala']Yona...a odpowiesz panu z listu nr 7? Ma już huska, to wie z czym to sięje. Przede wszystkim skąd on jest? I niech do mnie zadzwoni.[/quote] No to odpowiedziałam na list :) Na list [B][U]Pani[/U][/B] :evil_lol: Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Yona...jakieś wieści? Do mnie chce dziśprzyjechać jakiś pan, który twierdzi że ma płot 1 metrowy... Brak mu wyobraźni, że nawet fryciasta przez taki przelezie. Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Hala']Yona...jakieś wieści? Do mnie chce dziśprzyjechać jakiś pan, który twierdzi że ma płot 1 metrowy... Brak mu wyobraźni, że nawet fryciasta przez taki przelezie.[/quote] Ciotka .........proszę mnię się nie wyśmiewać z Fryciastej :evil_lol: Quote
Yona Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A to dzisiejsza wiadomość: "Treść wiadomości: Witam Byłabym bardzo mocno zainteresowana jeżeli byłaby taka możliwość wzięcia tylko jednego psa. Bardzo mocno proszę o przemyślenie możliwości rozdzielenia. Z góry dziękuje za przemyślenie i pozdrawiam" Hmmm... Chyba nie będziemy tego "przemyślać"... pomimo "bardzo mocnych próśb" :p Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Hala']No a nie mam racji Bianeczko? ;)[/quote] Hala , Ty masz zawsze rację :loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Hala']No to mam za swoje...[/quote] Co się znowu stało ? Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Postanowiłam zacząć szkolenie Carmen. Danka wyszła z sukami na siku a ja w tym czasie wydłubałam rower z drogiego piętra... Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Danka miała zabrać Olcię na spacer a ja zaczęłam szkolenie biegnięcia Carmen przy rowerze. Na wszelki wypadek zabrałam telefon ze sobą..no ale co mi sięmoże stać? Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Pokazał mCarmen rower..jak wyglada z prawej i z lewej...ustawiłam ją, wsiadłam i pojechaliśmy. W tym czasei Danka posżła na spacerek. Quote
Hala Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Pierwsze nasze metry wspólnej wyprawy były niepwne, aczkolwiek zauważyłam w Carmen niesamowity potencjał i checi biegnięcia naprzód. Widać, że sprawiało jej to radosć. Jechałam ostrożnie i powoli, aby być gotowa na każdy jej ruch. Quote
Recommended Posts