Jump to content
Dogomania

Zajrzyj, a przekonasz się, że warto pomagać..Karolek, Bambo, Łatka, Plamka,Papilonek i Jeżynka już bezpieczne..na pomoc czekają kolejne bezdomniaki!!!

Recommended Posts

Posted

Czy myślałyście o hoteliku u Murki? Czy trzeba deklaracje zbierać od zera dla niej, czy jakaś fundacja przy suni pomogłaby? 

O hoteliku jeszcze nie myślałam, liczyłam, że sunia wpadnie komuś w oko, nie ma żadnych deklaracji z tego co wiem, tylko ok 150zł na koncie Zea, więc na hotelik marne szanse. Nie wiem jak skarpeta owczarkowa, napisałam pw, ale nie doszło chyba bo nie mam odpowiedzi. Jest trochę problem z komunikacja, przez nowe dogo. Była deklaracja dla suni dwustuzłotowa u nich na operację. Udało się, załatwić opłacenie kosztów operacji (350zł) w UG Michów, więc nie wiem czy skarpeta sie nie wycofa. Trudne to wszystko..sunia ma mieć zdjete szwy w piątek, a dalej to wielka niewiadoma. Pytam kogo się da, ale na razie nic nie wskórałam

:(

Posted

O hoteliku jeszcze nie myślałam, liczyłam, że sunia wpadnie komuś w oko, nie ma żadnych deklaracji z tego co wiem, tylko ok 150zł na koncie Zea, więc na hotelik marne szanse. Nie wiem jak skarpeta owczarkowa, napisałam pw, ale nie doszło chyba bo nie mam odpowiedzi. Jest trochę problem z komunikacja, przez nowe dogo. Była deklaracja dla suni dwustuzłotowa u nich na operację. Udało się, załatwić opłacenie kosztów operacji (350zł) w UG Michów, więc nie wiem czy skarpeta sie nie wycofa. Trudne to wszystko..sunia ma mieć zdjete szwy w piątek, a dalej to wielka niewiadoma. Pytam kogo się da, ale na razie nic nie wskórałam

Madziu, a ten pan Krzysztof z fb? Sama juz nie wiem, wczesniej do mnie dzwonil, zapewnial, teraz sie nie odzywa. Napisalam do niego. Zobaczymy.

Posted

Madziu, a ten pan Krzysztof z fb? Sama juz nie wiem, wczesniej do mnie dzwonil, zapewnial, teraz sie nie odzywa. Napisalam do niego. Zobaczymy.

Krzysztof C z fb? ostatnio Zosia123 pytała o kogoś podobnego - chodziło o adopcję owczarka (czy psa w typie owczarka), może się w razie czego do niej odezwijcie bo napisała na wątku że pies nie idzie do adopcji... http://www.dogomania.com/forum/topic/139788-stary-wiarus/

Posted

Napisałam na fb do niego, od razu odpisał, że nadal jest zainteresowany. Podałam mu Twój nr tel, musisz sama go przetestować, oczywiście trzeba go sprawdzić :) Sam to sugeruje i na moje oko jest ok. Ale co dwie głowy to nie jedna ;) Będzie dzwonił do Ciebie jutro po południu.

Posted

Krzysztof C z fb? ostatnio Zosia123 pytała o kogoś podobnego - chodziło o adopcję owczarka (czy psa w typie owczarka), może się w razie czego do niej odezwijcie bo napisała na wątku że pies nie idzie do adopcji... http://www.dogomania.com/forum/topic/139788-stary-wiarus/

Dziękuję za podpowiedź, zapytam Zosię123 co wie na ten temat...jednak wiem, że ten Pan aż pod Poznaniem gdzieś mieszka i nawet jesli ten pomysł okazałby się sensowny to trochę obawiałabym się tak daleko sunię wysyłać..

Posted

Napisałam na fb do niego, od razu odpisał, że nadal jest zainteresowany. Podałam mu Twój nr tel, musisz sama go przetestować, oczywiście trzeba go sprawdzić :) Sam to sugeruje i na moje oko jest ok. Ale co dwie głowy to nie jedna ;) Będzie dzwonił do Ciebie jutro po południu.

Posted

Dziękuję za podpowiedź, zapytam Zosię123 co wie na ten temat...jednak słyszałam od Handzi, że ten Pan aż pod Poznaniem gdzieś mieszka i nawet jesli ten pomysł okazałby się sensowny to trochę obawiałabym się tak daleko sunię wysyłać..

Posted

Dziękuję za podpowiedź, zapytam Zosię123 co wie na ten temat...jednak słyszałam od Handzi, że ten Pan aż pod Poznaniem gdzieś mieszka i nawet jesli ten pomysł okazałby się sensowny to trochę obawiałabym się tak daleko sunię wysyłać..

Posted

Madziu, to ten pan, na pewno. Teraz to się na poważnie zaniepokoiłam, już napisałam do Zosi....

Oczywiście chciałyśmy go sprawdzić, ale on sam mi opowiadał, że na fb ma wiele niepochlebnych opinii. Wskazywał osoby, które będą świadczyły za nim, ale ja uważam, że plotka tak sama z siebie się nie bierze...

Coś w tym musi być...

Posted

Ok, dzięki, postaram się konktretnie porozmawiać, spróbuję go przemaglować. Czy ktoś wie jak wysłać pw na nowej dogo? 

Posted

Ok, dzięki, postaram się konktretnie porozmawiać, spróbuję go przemaglować. Czy ktoś wie jak wysłać pw na nowej dogo? 

Posted

Posted

1. wejdz do "komunikator"

2. sprawdź czy masz mniej niż 50 wiadomości

3. sprawdź jaką masz po lewej stronie opcję "włącz/wyłącz komunikator"

(do Ciebie nie dochodzą pw - próbowałam)

Posted

1. wejdz do "komunikator"

2. sprawdź czy masz mniej niż 50 wiadomości

3. sprawdź jaką masz po lewej stronie opcję "włącz/wyłącz komunikator"

(do Ciebie nie dochodzą pw - próbowałam)

Dzięki, wyczyściłam mam nadzieję, że będzie ok. 50 wiad. to bardzo mały limit, skrzynkę będę miała ciągle zapchaną jak telefon, który ma podobne ograniczenia. A jak usunąć post?

Posted

Dzięki, wyczyściłam mam nadzieję, że będzie ok. 50 wiad. to bardzo mały limit, skrzynkę będę miała ciągle zapchaną jak telefon, który ma podobne ograniczenia. A jak usunąć post?

nie można :) wyślij do mnie wiadomość proszę - przetestujemy ;)

edit: ok, ja wysłałam, poszło :]

Posted

nie można :) wyślij do mnie wiadomość proszę - przetestujemy ;)

edit: ok, ja wysłałam, poszło :]

Dostałam, odpisałam i już 2% mam zajęte z mojej przestrzeni skrzynkowej, skrupulatna ta nowa dogo. Pw przyszło tez na mojego maila, dosłownie. Uciekam, pozdrawiam, jutro rano do roboty, a muszę jeszcze trochę papierów dziś naprodukować..

Posted

Teraz przeczytałam. Mysle, ze Skarpeta sie nie wycofa,bo pomoc moze byc przeznaczona równiez na opłacenie hotelu.

Napisz do DONnka i z Nią to wszystko ustal.

Posted

Cioteczki, zobaczcie jakie szczęście spotkało naszą sunię onkę z Lublina :bigcool:

https://www.facebook.com/events/578115148982883/587199624741102/?notif_t=event_mall_comment

Bardzo sie cieszę !! hurra !! takie chwile są wspaniałe, kiedy psiak taki zabiedzony i chory zostaje uratowany a teraz ma dom! a wszystko dzięki Wam dziewczyny. Oby i Karol kiedyś też znalazł taki dom jak ta sunieczka!