Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, ze tak szybko sie sytuacja rozwija!!!:multi:

co do allegro - w tytule "sznaucer", nie sznaucerek - z tych samych powodow-zeby wyskakiwal w wyszukiwarce ludziom wpisujacym po prostu sznaucer......:cool3: mala rzecz a na pewno zwiekszy ilosc wyswietlen ogloszenia:p

Posted

Łomatko! Ależ się tu podziało od rana.
Wspaniale że Mapet bezpieczny!
Cioteczki jesteście wielkie :loveu: :loveu: :loveu:
U Malawaszki szybko dojdzie do wyglądu sznaucera, a wtedy dom powinien się szybko znaleźć bo miniaturki są dość "chodliwe". Tyle że teraz wakacje...:roll: Ale musi się udać!
Ja już go podesłałam pewnej pani która szuka miniaturki tyle że suczki ale może... Jest teraz na wakacjach, wraca za 2 tyg. to dopiero się dowiem jaka decyzja.

Posted

U mnie nie za ciekawie...ale strasznie sie ciesze,ze chociaz Mapecik ma sie dobrze i teraz to juz tylko czeka Go sielanka ;)
Dziewczyny!!!Jestescie po prostu the best!beast tez chyba pasuje ;)

Posted

Zaraz dzwonie do Malawaszki pytać co i jak ;) Jeżeli będzie potrzeba to jutro rano we dwie powalczymy z sierścią malucha ;)

Już wiem :) Jutro Monika jedzie w teren ale pojutrze zrobimy z chłopaka psa :multi: Teraz siedzi i próbuje coś wyczesać ale Mappet jest panikarz ;) Boi się maszynki....Ale za to zero agresji nawet jak go Monika szarpie :loveu: Ponoć jest słodki i kochany :loveu:

Posted

A ja już jutro poznam Mapeta :multi:
Czasami mi smutno że nie mogę mieć malutkiego pieska....Niufy są najcudowniejsze ale czasami mi brak na kolanach malucha....Ale odkąd adoptowaliśmy Szelme to żaden więcej pies nie może się u nas pojawić ....Ona nie lubi konkurencji w miłości :shake:

Posted

Moriaaa napisał(a):
:)
Przy okazji wyciągania ze schronu Mapeta, dowiedziałam sie że są jeszcze 3 miniaturki...

Cioteczko porób foty, może więcej psiaków znajdzie domek.

Posted

Moriaaa napisał(a):
:)
Przy okazji wyciągania ze schronu Mapeta, dowiedziałam sie że są jeszcze 3 miniaturki...

Oj tak koniecznie! Ja teraz poszukuję dla pewnej pani suczki, może się znajdzie. A poza tym dobrze wiedzieć i trzeba je powyciągać!

Ogromnie się cieszę, że akcja z Mapetem tak sprawnie przebiegła! Czekam na relacje i zdjęcia odnowionego chłopaczka :)