Kasia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Malawaszko, to teraz bedę musiała na Jego aukcji podać namiary na Ciebie :lol: Podaj mi jakiś kontakt to podmienię. A to aukcja Mapeta...jeśli mam cos zmienić to piszcie :lol: http://www.allegro.pl/item208864503_mini_sznaucerek_nie_ma_domu_nie_ma_nic.html Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 tel w poscie wyżej - mail: malawaszka(małpa)gmail.com Quote
jo_ann Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 super, ze tak szybko sie sytuacja rozwija!!!:multi: co do allegro - w tytule "sznaucer", nie sznaucerek - z tych samych powodow-zeby wyskakiwal w wyszukiwarce ludziom wpisujacym po prostu sznaucer......:cool3: mala rzecz a na pewno zwiekszy ilosc wyswietlen ogloszenia:p Quote
Jowita Poznań Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Juz po 18, czy udalo sie wyciagnac Mapeta? Dziewczyny piszcie! siedze i paznokcie obgryzam :cool3: Quote
Moriaaa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Tak...maluch już u mnie:) Jest przesympatyczny i pokojowo nastawiony do moich sunieczek sztuk 3 ;) Dziecka tez mi nie zjadł ;) Quote
Jowita Poznań Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Moriaaa napisał(a):Tak...maluch już u mnie:) Jest przesympatyczny i pokojowo nastawiony do moich sunieczek sztuk 3 ;) Dziecka tez mi nie zjadł ;) no to uff :) dziekuje dziewczyny :) Quote
Agnie Koty Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 bardzo się cieszę, że nie jest gloźny, :evil_lol: . I że jest bezpieczny, chłopaczyna jeden. Quote
weszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Łomatko! Ależ się tu podziało od rana. Wspaniale że Mapet bezpieczny! Cioteczki jesteście wielkie :loveu: :loveu: :loveu: U Malawaszki szybko dojdzie do wyglądu sznaucera, a wtedy dom powinien się szybko znaleźć bo miniaturki są dość "chodliwe". Tyle że teraz wakacje...:roll: Ale musi się udać! Ja już go podesłałam pewnej pani która szuka miniaturki tyle że suczki ale może... Jest teraz na wakacjach, wraca za 2 tyg. to dopiero się dowiem jaka decyzja. Quote
moka1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 o ! ale szybkie "wydobycie " ze schronu!!! Mistrzostwo świata!!!:multi::multi::multi:Brawo!!! Quote
elfrida Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 U mnie nie za ciekawie...ale strasznie sie ciesze,ze chociaz Mapecik ma sie dobrze i teraz to juz tylko czeka Go sielanka ;) Dziewczyny!!!Jestescie po prostu the best!beast tez chyba pasuje ;) Quote
agbar Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 fidelek2 napisał(a):dzięki, podmieniłam i tytuł zmieniłam ;) fidelku popraw mail!! jest malawszka....powinno byc malawaszka.....:p Quote
Karilka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 O jejku ale super! Mapet nawet dobrze schroniska na skórze nie odczuł! Ja pier papier! Aż niemożliwe że to sie dzieje na prawde! JESTEŚCIE SUPER! Quote
Pysia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Zaraz dzwonie do Malawaszki pytać co i jak ;) Jeżeli będzie potrzeba to jutro rano we dwie powalczymy z sierścią malucha ;) Już wiem :) Jutro Monika jedzie w teren ale pojutrze zrobimy z chłopaka psa :multi: Teraz siedzi i próbuje coś wyczesać ale Mappet jest panikarz ;) Boi się maszynki....Ale za to zero agresji nawet jak go Monika szarpie :loveu: Ponoć jest słodki i kochany :loveu: Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 jak slodki i kochany to domek znajdzie sie raz dwa :p Quote
Kasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 dealer napisał(a): fidelku popraw mail!! jest malawszka....powinno byc malawaszka.....:p ups...chyba za szybko pisałam :p już poprawiłam. Quote
Moriaaa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :) Przy okazji wyciągania ze schronu Mapeta, dowiedziałam sie że są jeszcze 3 miniaturki... Quote
Pysia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A ja już jutro poznam Mapeta :multi: Czasami mi smutno że nie mogę mieć malutkiego pieska....Niufy są najcudowniejsze ale czasami mi brak na kolanach malucha....Ale odkąd adoptowaliśmy Szelme to żaden więcej pies nie może się u nas pojawić ....Ona nie lubi konkurencji w miłości :shake: Quote
Kar0la Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Moriaaa napisał(a)::) Przy okazji wyciągania ze schronu Mapeta, dowiedziałam sie że są jeszcze 3 miniaturki... Cioteczko porób foty, może więcej psiaków znajdzie domek. Quote
Jowita Poznań Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pysia--> relacja z poznania oczekiwana! :multi: Quote
weszka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Moriaaa napisał(a)::) Przy okazji wyciągania ze schronu Mapeta, dowiedziałam sie że są jeszcze 3 miniaturki... Oj tak koniecznie! Ja teraz poszukuję dla pewnej pani suczki, może się znajdzie. A poza tym dobrze wiedzieć i trzeba je powyciągać! Ogromnie się cieszę, że akcja z Mapetem tak sprawnie przebiegła! Czekam na relacje i zdjęcia odnowionego chłopaczka :) Quote
Jośka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 SUPER ŻE MALUCH JUŻ WYSZEDŁ ZE SCHRONU :loveu: MAŁAWASZKO JEŻELI TRZEBA Z MAŁYM DO FRYZJERA TO JA Z PRZYJEMNOŚCIĄ POKRYJĘ KOSZTY. ;) Quote
Kar0la Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Oj nie poznamy przystojniaka po tych zabiegach.:Cool!: Domki się będą ustawiać w kolejce. Quote
Recommended Posts