Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak wygląda aktualna sytuacja z Burzą?
Bo ja mam chętną rodzine z Gdańska na tą sunie. Ludzie juz w tą sobote mogliby przyjechac po nią.
Co o tym sądzicie? Pilnie przydałby sie ktos z Gdańska zeby sprawdzic ewentualny przyszły dom.

Posted

Burza została odebrana!! :multi:
Facet niechciał jej oddac dobrowalonie,tylko chciał pieniędzy. Wiec zapłacilismy.Sasiadka nam pomogła i potwierdziła ze sunia jest strasznie zaniedbywana.
Burza jest poprostu piekna,mądra i bardzo przyjazna. Nocuje dzis u znajomej,której bardzo dziekuje!!!
A jutro czeka ją spotkanie z nowymi włascicielami.
Trzymajcie kciuki!

Posted

dziękuję wszystkim, szczególnie Ani :Rose:
a przytruchtać do Łodzi nie mogłam, bo byłam na wsi, do której nic nie dojeżdża. przywoził i odwoził mnie tata :)
bardzo się cieszę, że Burza jest w nowym domku :)

Posted

Burza to wyjątkowo grzeczna sunia,zuepłnie nie agresywna,akceptuje inne zwierzeta. Cud miód. Powiem szczerze ze jej wygląd wcale nie wskazuje na to ze sunia była jakos strasznie zaniedbywana,ale podobno była dożywiana przez sąsiadów. Nikt nigdy nie poświęcał jej zbyt duzo uwagi chyba i sunia jakos tak trzyma sie z boku,jakby nie chciała przeszkadzac.

Dzis przyjechali po Burze wspaniali ludzie,prosto z Gdańska. Rodzina z dziećmi i kotkiem. Burza dopiero teraz pozna co to prawdziwe zycie.
Powodzenia maleńka :loveu:

A oto jaka pięknosc marnowała sie w tym domu:
" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">

Dziękuje Kaji,Jarkowi,Oli i Agnieszce za pomoc :multi:

Posted

Witam jestem nowym właścicielem Burzy, nazywamy ją Bunia bo Burza to raczej imie dla jakiegoś ostrego psa a ona jest aniołem w psiej skórze, już ją wszyscy kochamy i tylko kot Dżinks objawia nieufność ale myślę ze z czasem przywyknie, w sumie nie ma się mu co dziwić wkońcu Bunia jest 3 razy większa od niego. Jest piękna, jak tylko sie trochę rozeznaw w tym forum to wstawie fotki z nowego domu. Mogę wszystkich zainteresowanych zapewnić ze Bunia będzie od teraz miała warunki jak księżniczka z bajki wszyscy bardzo lubimy i kochamy zwierzęta.

Pozdrawiam Jacek 3City

Posted

Problemów nie ma już dwa wstawiłem, teraz śpi i coś się jej śni bo cała gdzieś biegnie, ale widać, że czuje sie bezpiecznie, jest jej dobrze, dzieci szczęśliwe, tulą ją podoba się im bardzo córcia już była z nią na spacerze, i można powiedzieć ,że to pies wyprowadził córcie, a nie odwrotnie hihihi:lol: