iczing Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jeżeli suczysko sie spodoba to znajdzie się dom pod warszawą w sobote jade na rozmowe... Quote
sugarr Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Byłoby świetnie! Bo ja niestety nie dam rady przyjąć Burzy do DT :( Quote
graszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A jak taka śliczność sie może nie spodobać?:lol: Quote
Niewiasta_21 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Jak wygląda aktualna sytuacja z Burzą? Bo ja mam chętną rodzine z Gdańska na tą sunie. Ludzie juz w tą sobote mogliby przyjechac po nią. Co o tym sądzicie? Pilnie przydałby sie ktos z Gdańska zeby sprawdzic ewentualny przyszły dom. Quote
Niewiasta_21 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Halo,z kim mam sie kontaktowac w sprawie tej suni?? Quote
graszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Niewiasta, napisałaś priva do nanki? To ona umieściła wątek i cały czas pilotuje tu sprawę Burzy. Quote
Niewiasta_21 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tak,wiem,ze ona. Nana jest poza Łodzią i niema adresu suni przy sobie,a nowy domek juz jutro chce przyjechac. Jak pech to pech. Quote
Niewiasta_21 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A druga sprawa to taka ze niewiadomo czy obcym ludziom,czyli nam wydadza tą sunie. Jesli ma jutro jechac do nowego domu,to dzis trzeba ja zabrac. Quote
graszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 No nie!!! A Nana nie może jakoś przytruchtać do Łodzi???:shake: Szkoda by było, żeby tak głupio zmarnować szansę tej suńci. Quote
Niewiasta_21 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Burza została odebrana!! :multi: Facet niechciał jej oddac dobrowalonie,tylko chciał pieniędzy. Wiec zapłacilismy.Sasiadka nam pomogła i potwierdziła ze sunia jest strasznie zaniedbywana. Burza jest poprostu piekna,mądra i bardzo przyjazna. Nocuje dzis u znajomej,której bardzo dziekuje!!! A jutro czeka ją spotkanie z nowymi włascicielami. Trzymajcie kciuki! Quote
maciaszek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Super wieści :). Trzymamy kciuki bardzo mocno !!!! Quote
graszka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Niewiasta, jesteś wielka!!! Trzymam kciuki, żeby teraz Burzę czekały tylko szczęśliwe dni, tych złych ma już za sobą aż nadto. Quote
ciapuś Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :smilecol: Sunia pojechała do nowego domku :smilecol: Quote
Nanka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 dziękuję wszystkim, szczególnie Ani :Rose: a przytruchtać do Łodzi nie mogłam, bo byłam na wsi, do której nic nie dojeżdża. przywoził i odwoził mnie tata :) bardzo się cieszę, że Burza jest w nowym domku :) Quote
graszka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No to wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Quote
Niewiasta_21 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Burza to wyjątkowo grzeczna sunia,zuepłnie nie agresywna,akceptuje inne zwierzeta. Cud miód. Powiem szczerze ze jej wygląd wcale nie wskazuje na to ze sunia była jakos strasznie zaniedbywana,ale podobno była dożywiana przez sąsiadów. Nikt nigdy nie poświęcał jej zbyt duzo uwagi chyba i sunia jakos tak trzyma sie z boku,jakby nie chciała przeszkadzac. Dzis przyjechali po Burze wspaniali ludzie,prosto z Gdańska. Rodzina z dziećmi i kotkiem. Burza dopiero teraz pozna co to prawdziwe zycie. Powodzenia maleńka :loveu: A oto jaka pięknosc marnowała sie w tym domu: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Dziękuje Kaji,Jarkowi,Oli i Agnieszce za pomoc :multi: Quote
ewelinabuck Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 to super ze sunia pojechala do nowego domku:loveu: :loveu: :loveu: Quote
maciaszek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Powodzenia i szczęścia w nowym domku !!!! :) Quote
Czarodziejka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Śliczna sunieczka:) Cieszę się, że ma domek :) Quote
elektrician Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Witam jestem nowym właścicielem Burzy, nazywamy ją Bunia bo Burza to raczej imie dla jakiegoś ostrego psa a ona jest aniołem w psiej skórze, już ją wszyscy kochamy i tylko kot Dżinks objawia nieufność ale myślę ze z czasem przywyknie, w sumie nie ma się mu co dziwić wkońcu Bunia jest 3 razy większa od niego. Jest piękna, jak tylko sie trochę rozeznaw w tym forum to wstawie fotki z nowego domu. Mogę wszystkich zainteresowanych zapewnić ze Bunia będzie od teraz miała warunki jak księżniczka z bajki wszyscy bardzo lubimy i kochamy zwierzęta. Pozdrawiam Jacek 3City Quote
maciaszek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Witamy na Forum :) Bardzo, bardzo dziękujemy za to, że wzięliście Państwo Burzę/Bunię. Jesteście kochani :loveu: :loveu: :loveu:. Bądźcie szczęśliwi! :) Quote
Niewiasta_21 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Bunia :loveu: Witam państwa na forum. Jesli bedzie problem ze wstawieniem zdiec to prosze przesłąc mi na meila,to ja wstawie. Ja czekam z niecierpliwoscia na nowe wiesci,czy sunia spodobała sie dzieciom? Quote
elektrician Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Problemów nie ma już dwa wstawiłem, teraz śpi i coś się jej śni bo cała gdzieś biegnie, ale widać, że czuje sie bezpiecznie, jest jej dobrze, dzieci szczęśliwe, tulą ją podoba się im bardzo córcia już była z nią na spacerze, i można powiedzieć ,że to pies wyprowadził córcie, a nie odwrotnie hihihi:lol: Quote
Recommended Posts