Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Korea to stosunkowo nieduze osiedle (a nie wierze,ze taka sunia przywedrowala z innych okolic) wiec jezeli ktos jej szuka powinien sie odezwac.

Biedactwo...ja nie moge pomoc bo mam juz full poza tym niedlugo wyjezdzam.Mam nadzieje,ze wlasciciel sie odezwie albo ktos ja przygarnie.

Posted

sylwi napisał(a):
zgubiła mówisz ? ... nie bardzo, bo kto wypuszcza luzem bez kontroli psa w tym wieku i to niedowidzącego ? a do tego gdyby go szukał to on nie biega już tak szybko, mało tego potyka się o wszystko nie znając terenu więc raczej nie trudno odnaleźć.To nie jest kot który wejdzie w "każdą dziurę" i "szukaj wiatru w polu" Obym się myliła ale według mnie ktoś ją przywiózł samochodem na nasze osiedle domków i poprostu wyrzucił :angryy:

Wakacje się przecież zbliżają. Urlop, słońce
ehhhhh.
Okropne, jeśli taką bidulke ktoś wyrzucił:mad::angryy::angryy::angryy:

Posted

no właśnie, nasze osiedle nie jest takie wielkie i mniej wiecej wiemy kto ma jakiego pupila, a już do tego pytaliśmy " i tu i tam" i nikt jej nie rozpoznaje, obawiam sie że właścieciele nie mieszkają na tym osiedlu :-(

Posted

ja mam tam rodzine ale obawiam sie,ze oni nie sa w stanie sie nia zajac.Juz jednego psa im wcisnelam ;) poza tym maja jeszcze drugiego ze zwichrowana psychika bo oba psiaki po przejsciach.
Ale popytam wsrod ludzi....
Boze...jak mozna... w ostatnie lata,miesiace a moze nawet dni zycia...

Posted

Bardzo dziękuję za każdą pomoc w szukaniu dla niej domku, może wspólnymi siłami uda nam sie go znaleźć i doczeka tam swojej późnej spokojnej starości

Posted

ona jest w 100% niewidoma,widac,że ma zmętnienie soczewki.Pewnie ktos sie jej pozbył :angryy::mad:jak Bery.W schronisku z pewnością,jezeli jej nie uśpią,to zginie śmiercią głodową.:placz:Biedulka.Mogę w razie potrzeby trochę wspomóc finansowo.Piszcie wtedy na priva.

Posted

szczeże mówiąc niewiele, siostra ma z tym problem, jej sunia jest strasznie zazdrosna i ma swój charakterek (szczekała i warczała pół nocy pomimo iż była wraz ze swoją panią w innym pokoju) więc musi ją trzymać z osobna, a w mieszkanu nie ma za bardzo warunków na izolowanie ich jak np. musi wyjść. Szczeże mówiąc chociaż ona ją znalazła i przygarnęła to chce ją zawieźć do schroniska.Tłumaczy to sobie tym że tam jej sie krzywda nie stanie... a ja wiem że będzie inaczej !! Uprosiłam ją żeby poczekać do jutra ale na dłuższą metę to sie nie uda. Ja też mam już sporo zwierzaków i oboje z mężem pracujemy więc często muszą zostać na parę godzin same. Do tego mam dużego molosa juniora i on zachowuje się jak "słoń w składzie porcelany" a ta sunia potrzebuje spokoju i opieki i siłą rzeczy nie dalibyśmy rady jej tego zapewnić

Posted

ja też mam taką nadzieję !! teraz najważniejsze to znaleźć jej prędziutko domek, a i ja dołożę się ze swojej kieszeni na pomoc bo zapewne i taka będzie potrzebna na początek

Posted

:Cool!: :bigcool: :Cool!: :bigcool:
ZNALEŹLI SIĘ WŁAŚCICIELE SUNI !!!
Sama w to jeszcze nie moge uwierzyć ! Przed chwilą dzwoniła siostra, zadziałało ogłoszenie i właściciele się z nią skontaktowali. Okazało się że ona chodziła sobie zawsze koło domu i pierwszy raz sie sama oddaliła a potem nie potrafiła wrócić. To cudowny dzień, jestem bardzo szczęśliwa :multi: :klacz: Ma na imię Suńka i jest już w swoim domku.
Bardzo, ale to bardzo dziękuję wszystkim którzy zaangażowali do pomocy, jesteście aniołami. Zaraz zmieniamy wątek

Posted

Takie wiadomości kocham najbardziej :multi: :multi: :multi:
A podziękowania to należą się Sylwia Tobie i siostrze za szybką reakcję wielkie serducha :loveu: . Gdyby nie Wy to nie wiadomo jak by się historia skończyła.

Do grona szczęśliwych dołączyła jeszcze właścicielka Suńki. Naprawdę się cieszę jak nie wiem co i chyba sobie zatańczę :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:
Wspaniale.

Oj dobrze, że tym razem to nie było wakacyjne porzucenie.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: