Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem ze u myngey jest jeden pies na dt z dogo - Urgo - ma go w podpisie, ma też druga sunię na dt - nie wiem czy też z dogo.
W bloku mieszka, czyli beda w domu . Z Warszawy do Inowrocławia jest ok 270 km ale zumi.pl mi pokazał trase przez łódź :crazyeye: Mysle ze skrótem-inną trasą-wyjdzie mniej.

Posted

[quote name='Myngey']Bartuś i Polduś mogą przyjechać do mnie na DT nawet jutro tylko ze by chociaż jeden miał 210 zł.[/QUOTE]

[quote name='Myngey']Chłopaki będą w domu, na stanie mam dwa tymczasy + Bartuś i Polduś więc dużo na stanie nie ma więc chłopaki będą niańczeni.[/QUOTE]

Nie zauwazylam, ze napisalas :evil_lol: dziekuje Ci bardzo :)

Posted

Olena, kochana jestes... wiem ile psich bid, ja tez juz nie daje rady z stałą :(

Gabi, zbieramy juz deklaracje, ale Bartlomiej jeszcze skarbnika nie ma. Choc jeden z psiaków musi miec pieniazki .

Posted

[quote name='Doda_']Olena, kochana jestes... wiem ile psich bid, ja tez juz nie daje rady z stałą :(

Gabi, zbieramy juz deklaracje, ale Bartlomiej jeszcze skarbnika nie ma. Choc jeden z psiaków musi miec pieniazki .[/QUOTE]
Tak, wiem chodziło mi o to, czy pojadą, jak już będzie 210zł deklaracji, czy mogą wcześniej?

Posted

Gabi, potrzeba 420 zł za 2 psy bo za jednego to 210 zł. Myngey pisała ze juz jutro moga razem jechac jesli choc jeden z psiaków bedzie miał 210 zł, zeby mogla wykarmić. Czyli jak beda pieniazki to jadą.. cholera, czemu ja nie zarabiam kokosów :( zeby duzo dołożyc psiakom...

Posted

[quote name='Doda_']Gabi, potrzeba 420 zł za 2 psy bo za jednego to 210 zł. Myngey pisała ze juz jutro moga razem jechac jesli choc jeden z psiaków bedzie miał 210 zł, zeby mogla wykarmić. Czyli jak beda pieniazki to jadą.. cholera, czemu ja nie zarabiam kokosów :( zeby duzo dołożyc psiakom...[/QUOTE]

Ja też ubolewam nad tym, że g.... zarabiam, a tak to bym więcej psiaków wsparła:placz:

Posted

Olena , napewno tak ale musielibyśmy w ciągu miesiąca uzbierać stałe deklaracje zeby utrzymywać te psiaki kolejne miesiace. 420 zł.

Posted (edited)

[quote name='Doda_']Gabi, potrzeba 420 zł za 2 psy bo za jednego to 210 zł. Myngey pisała ze juz jutro moga razem jechac jesli choc jeden z psiaków bedzie miał 210 zł, zeby mogla wykarmić. Czyli jak beda pieniazki to jadą.. cholera, czemu ja nie zarabiam kokosów :( zeby duzo dołożyc psiakom...[/QUOTE]

Oj, to ja też zrozumiałam, że za 210zł oba mogły by jechać :(
Ciężko będzie uzbierać dwa razy tyle, skoro nie mamy nawet dla jednego.

Tu będą rozliczenia Bartusia - oby coś było :(

[B]
Deklaracje stałe:

Maruda666 - 10zł
Olena 84 - 20zł
Dorcia2 - 20zł ( od czerwca)
[/B][B]milagros19853201 - 5zł [/B][B]

Wpłaty
- maj 2014
Maruda - IV - V - 20zł
120zł Olena84 - 120zł (deklaracja V-X Soni i Poldka)
20zł Dorcia2 - wpłata na Sonię za maj
75 Ariete2503 - z konta Soni
[/B][B][B][B][B][B]15 - Jolantina [COLOR=#000000]przekazane od Soni ( jednorazowa)
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][B]5zł milagros19853201
[/B][B][B][COLOR=#000000]150zł od[/COLOR][COLOR=#000000] Meps - [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][COLOR=#0000cd] przekazane od Soni[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[B][COLOR=#000000]20zł od asiuniab - [/COLOR][/B][/B][B][B][B][B][B][COLOR=#0000cd] przekazane od Soni
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][B]15zł - Romka - [COLOR=#0000ff]od Soni[/COLOR]
[/B][B][B][B][B]25zł - Pani Iwona - [COLOR=#0000ff]przekazane od Soni
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][B]57zł - Dorcia2 - z konta Gracji
[*]
37zł - Bogusik - z konta Gracji
[*]

[COLOR=#ff0000]Na koncie 559zł
[/COLOR][/B]

Edited by Maruda666
Posted

[quote name='Maruda666']Oj, to ja też zrozumiałam, że za 210zł oba mogły by jechać :(
Ciężko będzie uzbierać dwa razy tyle, skoro nie mamy nawet dla jednego.[/QUOTE]

Napisalam na watku ze 210 za jednego psa, jesli nie dopisalam ze za jednego to przepraszam:oops:
i tak 400 za 2 psy to mniej, w hoteliku by wyszlo 600 zl.. wiem niestety ze ciezko bedzie uzbierac. Martwi mnie to :(

Posted

Bardz Ci dziekuje, Marudo :) !!!! kochana jestes, martwilam sie juz ze skarbnika nie wyłowiemy...:evil_lol:
czy post twój nr 38 moze byc do rozliczeń ?

Posted

[quote name='irysek']może by porozsyłaś zaproszenia na pw do wątku, jakiś grosik by wpadł[/QUOTE]

juz porozsylalam wczoraj :( ale ciotki chyba jeszcze z majówki nie wrócily...

Posted

bardzo się cieszę, że coś się tu dla Bartłomieja kroi, to i tak dużo, że jest jakieś światełko:) wiem, że trzeba uzbierać deklaracje, ale to druga połowa, bo już wiadomo na co:)

Posted

dużo do zebrania :(,
psiaki ( Zuzia i Sonia też) sa ogłaszane na oficjalnej stronie schronu i na oficjalnym fb i na psyzpalucha ( choc tu chyba nie widać jeszcze opisów), bardzo liczę też na to, ostatnio miałam adopcje staruszkow własnie od gości schroniska :)

Posted

[quote name='Beat2010']dużo do zebrania :(,
psiaki ( Zuzia i Sonia też) sa ogłaszane na oficjalnej stronie schronu i na oficjalnym fb i na psyzpalucha ( choc tu chyba nie widać jeszcze opisów), bardzo liczę też na to, ostatnio miałam adopcje staruszkow własnie od gości schroniska :)[/QUOTE]

Dużo:( A dla nich liczy się każdy dzień :(

Posted

[COLOR=#000000]Zrobiłam coś takiego, nie ukrywam, że jestem zupełnie zielona jezeli chodzi o FB [/COLOR]
[URL="https://www.facebook.com/events/729194063797856/?context=create&source=49"]https://www.facebook.com/events/7291...eate&source=49[/URL]