Myngey Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ciocia Myngey zaszalała i Niuniusia przydotowała juz do zimy kupiłam mu ubranka. Taki lezy jak ulał na mrozy i takie Quote
Maruda666 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 No to teraz czekamy na zdjęcia Niuniusia w twarzowych kreacjach:) Quote
asiuniab Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 to prawo dziadulków, żeby chorowały, ale oby jak najmniej... Quote
dorcia2 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ciocia Myngey zaszalała i Niuniusia przydotowała juz do zimy kupiłam mu ubranka. cóż to za rewia mody :megagrin: Quote
Maruda666 Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ciekawe czy małemu było by do twarzy w takim :megagrin: Quote
tobciu Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Dobry wieczór. Bartka znam z opowieści Myngey, na wątek do dziadka nie zaglądałam. U Myngey był Urgo, który odszedł w minioną sobotę. Brakuję nam trochę do uregulowania należności wobec weterynarza. Stąd ten oto bazarek. Dla Urgo będzie tylko tyle ile będzie brakowało do uregulowania faktury, reszta funduszy, które udałoby się zebrać - będzie dla kolegi Urgo, dziadka Bartka. (mam nadzieję coś sie uda sprzedać..) Zatem zapraszam serdecznie, może coś komuś wpadnie w oko. Quote
Maruda666 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Zaraz zaglądam ;) O Urgo [*] czytałam wpis Myngey na fb, w tym wszystkim pocieszające jest tylko to, że odszedł u Bogusi a nie tam, gdzie był wcześniej. Quote
Beat2010 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 poznałam Urgo odwożąc Bartusia-to był wspaniały pies i u Bogusi był szczęsliwy Quote
Myngey Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Przepraszam ze tak rzadko pisze,ale jestem cały czas w kontakcie telefonicznym z Maruda666. Obiecane fotki. Przepraszam za jakość, ale aparat w telefonie mam laminatem upaprany :( Tu jeszcze z Urgiem Quote
Maruda666 Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Świetny model :) Tylko rzeczywiście trochę przydługi do tego żółtego ;) Quote
dorcia2 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Bartuś jakie ma śliczne kubraczki :calus: jak smutno , że Urgunia już nie ma :lookarou: Ciekawe czy małemu było by do twarzy w takim :megagrin: Marudko chcesz Bartunia przerobić na zebrę? :siara: dopiero zauważyłam , że był bazarek u Cioci Tobciu :nonono2: Quote
mdk8 Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do schorowanych staruszków, które chcą jeszcze zaznać troszkę szczęścia przed śmiercią. http://www.dogomania...rcie-finansowe/ Quote
dorcia2 Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Jak nasz kochany Bartolinek się miewa ? :calus: stała wpłacona wczoraj :loveu: Quote
tobciu Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Dobry wieczór. Bartka znam z opowieści Myngey, na wątek do dziadka nie zaglądałam. U Myngey był Urgo, który odszedł w minioną sobotę. Brakuję nam trochę do uregulowania należności wobec weterynarza. Stąd ten oto bazarek. Dla Urgo będzie tylko tyle ile będzie brakowało do uregulowania faktury, reszta funduszy, które udałoby się zebrać - będzie dla kolegi Urgo, dziadka Bartka. (mam nadzieję coś sie uda sprzedać..) Zatem zapraszam serdecznie, może coś komuś wpadnie w oko. Z powyższego bazarku czekam jeszcze na dwie wpłaty / wysyłki. Jak tylko wpłyną, to się od razu rozliczę z Maruda666. Przygotowuję kolejne dwa bazarki, z fantów dla Urgo jeszcze sporo zostało, to w nowym bazarku dodam kilka z adnotacją, że to dla Dziadka Bartka. Niech by dziadzia Bartek pamiętał o dużym koledze. :) Quote
Maruda666 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Tobciu :Rose: dziękujemy w imieniu Bartusia. Mały pewnie tęskni za swoim dużym kumplem, on tak wiernie dreptał za nim na spacerach. Quote
Maruda666 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Posłałam 210zł za mieszkanie i na koncie małego zostało raptem 28zł :( Nie doliczyłam jeszcze ostatnich wpłat - jutro się za to wezmę. Quote
asiuniab Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Bartuniu o mieszkanie się nie martw, my tu sobie musimy z Twoimi finansami poradzić, a Ty tylko nie choruj, ciesz się zdrówkiem:) Quote
dorcia2 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Bartuniu o mieszkanie się nie martw, my tu sobie musimy z Twoimi finansami poradzić, a Ty tylko nie choruj, ciesz się zdrówkiem:) Asiuniu , dobrze powiedziane :kiss_2: Quote
tobciu Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Cioteczki, czekam na ostatnią wpłatę w bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/143388-koniec-rozliczam-bazarek-dla-bartusia-i-na-d%C5%82ug-po-urgo-zapraszamy-do-261014-22g/?p=15846549 od Pliszka. Ponaglenia wysłane. Czekam. Jutro rozliczę się z Maruda666 z kwoty bazarku, bez wpłaty Pliszka. A gdy tylko ona wpłynie (bo liczę, że wpłynie), to wówczas doślę Wam tą kwotę dla Bartka. Quote
Maruda666 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Tobciu :) tak bardzo się nie śpieszy. Bartuś nie stoi jakoś bardzo tragicznie - listopad ma opłacony, na grudzień też już prawie mamy. Byle tylko nam nie chorował :modla: . Bardzo dziękujemy :) Quote
tobciu Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Tobciu :) tak bardzo się nie śpieszy. Bartuś nie stoi jakoś bardzo tragicznie - listopad ma opłacony, na grudzień też już prawie mamy. Byle tylko nam nie chorował :modla: . Bardzo dziękujemy :) Nie ma za co.. to dla Urgo... Bartek był jego Kolegą..I tak to.. Quote
tobciu Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Zapraszam zatem na drugi bazarek - gdzie pierwotne fanty przeznaczone dla Urgo zostaną przeznaczone dla Dziadka Bartka. http://www.dogomania.com/forum/topic/143817-bazarek-rexa-i-bartka-wpadniesz-do-191114-20-godz/?p=15883239 Quote
Recommended Posts