dorcia2 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [QUOTE][COLOR=#000000] Dorcia, jasne, że przeleje do Marudy; tylko niech wrócę z urlopu[/COLOR][/QUOTE] urlopowo wygrzewaj się Kochana na słoneczku :cool1: jutro zadzwonię , zobaczymy:shake: Quote
Beat2010 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Może jutro będę wiedziała kiedy wraca dr , który zlecił kolejną operacje, nic nie wiadomo o terminie konsultacji, wszyscy umywają ręce Quote
milagros19853201 Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 moj boziu bidulek oby wszystko dobrze sie skonczylo Quote
Alla Chrzanowska Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 W takim wypadku co z deklaracjami stałymi? Quote
Makila Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Dowiedzcie się, czy ta operacja musi być szybko zrobiona, czy można poczekać. Mój wet stanowczo odradza teraz operacji ze względu na upały. Rany dużo gorzej się goją i psy żle znoszą zabiegi. Quote
Panna Marple Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 To prawda, takie upały to średni czas na zabieg, rzecz jasna, jeśli nie musi być natychmiastowy Quote
Maruda666 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='Alla Chrzanowska']W takim wypadku co z deklaracjami stałymi?[/QUOTE] Myślę, że może na razie się wstrzymać? - w razie czego na pierwszy miesiąc już mamy. Jeden obiecałam opłacić, czyli na początek już by było. Ruszyłam wtedy tak z akcją zaproszeń, bo wydawało się, że już lada dzień pojedzie, a tu nic z tego:( Jutro uzupełnię ostatnie wpłaty - jest wpłata od Dorci, ale nie zerknęłam co i jak. Quote
Beat2010 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Nie mam y żadnego wpływu na termin operacji, każda z nas wie, że w upały rany góra się źle. .. W tej chwili ma wyciskania kupę każdego dnia, nie grozi mu zakażenie czy inne powikłania wynikające z zalegania kału tzn zależy kto na dyżur, bo chyba nie każdy oczyści jelita Karlosa, tym bardziej, że bez kagabca może ugryźć. ..i gryzie. Makila; ile kosztowała by taka operacja u Ciebie? Quote
Makila Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Nie mam pojęcia ile taki zabieg kosztuje. Mogę zapytać weta, tylko musiałabym dokładnie wiedzieć o co pytać. Quote
Beat2010 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Chodzi o operacje uchylka jelita; ale chyba już nieaktualne pytanie, bo , ponoć, operacja ma być w przyszłym tygodniu; ale czy będzie to tez nie wiadomo, może warto wiedzieć czy ewentualnie podolany finansowo operacji i zabierać go , gdyby terminy się przedłużaly; w sumie od maja czekamy na Karlosa Quote
dorcia2 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 wczoraj udało mi się dodzwonić ale niestety nie udało mi się porozmawiać z osobą decyzyjną:shake: (nieobecność przez kilka dni) , napisałam znowu e-maila i czekam na informację od lekarza odnośnie konsultacji na SGGW (dostałam zapewnienie, że dostanę odpowiedź ale w skrzynce jak na razie cisza:angryy:) dowiedziałam się , że prof .Galanty, który miałby operować Karloska do końca sierpnia będzie na urlopie i nie wiem u którego lekarza miałaby być ta konsultacja:-( [COLOR=#000000] [QUOTE]ponoć, operacja ma być w przyszłym tygodniu[/COLOR][/QUOTE] o jejku, żadnej informacji ze schronu nie dostałam o operacji:placz: o boziu co tu robić :flaming: pytałam mojego weta-chirurga o koszt takiej operacji to powiedział, że w granicach 1200 zł ale to pewnie dolny pułap:placz: Quote
asiuniab Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 [quote name='dorcia2'] pytałam mojego weta-chirurga o koszt takiej operacji to powiedział, że w granicach 1200 zł ale to pewnie dolny pułap:placz:[/QUOTE] jak dużo, bardzo dużo, i to pewnie początek kosztów:( Quote
iwna5702 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Widzialam wczoraj Karloska na spacerze - wyglada marnie - jego dawniej biale futerko całkiem pożółkło. Wrócił na razie na geriatrię. Quote
Beat2010 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 I dzisiaj był, bo nie zauważyłam, że jest zakaz spacerów dla geriatrii;-) Karlos faktycznie ładnie wygląda, dovrze chodzi ,ale jest nowy problem- profilu mu się jakieś guzki po obu stronach brzucha, symetryczne; jakby w talii; jutro wrzucę zdjęcia; przy wyciskaniu kupy jest i krew:-( Dr z którym rozmawiała Dorcia wraca jutro z urlopu Quote
Maruda666 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Czyli może jutro coś się wyjaśni. Biedny ten Karlosek, cały czas pod górkę :shake: Mam wpłatę od Alli, Dorci i Milagros - dziękujemy :loveu: Quote
asiuniab Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 oby to Jego cierpienie miało jakiś sens w komforcie dalszego życia; Quote
iwna5702 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='asiuniab']oby to Jego cierpienie miało jakiś sens w komforcie dalszego życia;[/QUOTE] Właśnie......:( Quote
Beat2010 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 martwię się o ten wyjazd na konsultację, oby nie było jak z Sonią :( Quote
Makila Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ja też się marwię. Miało być dobrze, a tu coraz gorzej :-( Quote
Doda_ Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 :( biedny Karlos.. nie ma szans zeby wydali go przed operacją ? Bedzie operowal dobry doktor? Ktoras z was o tym pisala, jesli tak bedzie-to mysle zeby po operacji go zabrać. operacja konieczna? Quote
Beat2010 Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 [quote name='Doda_']:( biedny Karlos.. nie ma szans zeby wydali go przed operacją ? Bedzie operowal dobry doktor? Ktoras z was o tym pisala, jesli tak bedzie-to mysle zeby po operacji go zabrać. operacja konieczna?[/QUOTE] bardzo chętnie wydadzą przed operacją, ale operacja musi być, koszt , jak pisała Dorcia, min 1200zł ( przy uchyłku jelita), teraz ma jakieś guzki nas obu boczkach-kolejne uchyłki, przepuklina? Quote
Makila Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Kurcze, źle to wszystko wygląda :shake: W poniedziałek będę u weta to zapytam o tą operację. Quote
Beat2010 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Marudko, wysłalam w końcu pieniądze dla Karloskas-50zł z mojego bazarku, 30zł od Dorci, chyba już za wrzesień Quote
Maruda666 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Wpłaty pouzupełniam wieczorem - wiem, że coś przyszło, ale nie wiem co Myślałam, że już coś wiadomo o Karlosie :shake: Quote
Recommended Posts