Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000] Dorcia, jasne, że przeleje do Marudy; tylko niech wrócę z urlopu[/COLOR][/QUOTE]
urlopowo wygrzewaj się Kochana na słoneczku :cool1:

jutro zadzwonię , zobaczymy:shake:

Posted

Dowiedzcie się, czy ta operacja musi być szybko zrobiona, czy można poczekać.
Mój wet stanowczo odradza teraz operacji ze względu na upały. Rany dużo gorzej się goją i psy żle znoszą zabiegi.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']W takim wypadku co z deklaracjami stałymi?[/QUOTE]

Myślę, że może na razie się wstrzymać? - w razie czego na pierwszy miesiąc już mamy. Jeden obiecałam opłacić, czyli na początek już by było. Ruszyłam wtedy tak z akcją zaproszeń, bo wydawało się, że już lada dzień pojedzie, a tu nic z tego:(
Jutro uzupełnię ostatnie wpłaty - jest wpłata od Dorci, ale nie zerknęłam co i jak.

Posted

Nie mam y żadnego wpływu na termin operacji, każda z nas wie, że w upały rany góra się źle. ..
W tej chwili ma wyciskania kupę każdego dnia, nie grozi mu zakażenie czy inne powikłania wynikające z zalegania kału tzn zależy kto na dyżur, bo chyba nie każdy oczyści jelita Karlosa, tym bardziej, że bez kagabca może ugryźć. ..i gryzie.
Makila; ile kosztowała by taka operacja u Ciebie?

Posted

Chodzi o operacje uchylka jelita; ale chyba już nieaktualne pytanie, bo , ponoć, operacja ma być w przyszłym tygodniu; ale czy będzie to tez nie wiadomo, może warto wiedzieć czy ewentualnie podolany finansowo operacji i zabierać go , gdyby terminy się przedłużaly; w sumie od maja czekamy na Karlosa

Posted

wczoraj udało mi się dodzwonić ale niestety nie udało mi się porozmawiać z osobą decyzyjną:shake: (nieobecność przez kilka dni) , napisałam znowu e-maila i czekam na informację od lekarza odnośnie konsultacji na SGGW (dostałam zapewnienie, że dostanę odpowiedź ale w skrzynce jak na razie cisza:angryy:) dowiedziałam się , że prof .Galanty, który miałby operować Karloska do końca sierpnia będzie na urlopie i nie wiem u którego lekarza miałaby być ta konsultacja:-(
[COLOR=#000000] [QUOTE]ponoć, operacja ma być w przyszłym tygodniu[/COLOR][/QUOTE]
o jejku, żadnej informacji ze schronu nie dostałam o operacji:placz: o boziu co tu robić :flaming:

pytałam mojego weta-chirurga o koszt takiej operacji to powiedział, że w granicach 1200 zł ale to pewnie dolny pułap:placz:

Posted

[quote name='dorcia2']
pytałam mojego weta-chirurga o koszt takiej operacji to powiedział, że w granicach 1200 zł ale to pewnie dolny pułap:placz:[/QUOTE]
jak dużo, bardzo dużo, i to pewnie początek kosztów:(

Posted

I dzisiaj był, bo nie zauważyłam, że jest zakaz spacerów dla geriatrii;-)
Karlos faktycznie ładnie wygląda, dovrze chodzi ,ale jest nowy problem- profilu mu się jakieś guzki po obu stronach brzucha, symetryczne; jakby w talii; jutro wrzucę zdjęcia; przy wyciskaniu kupy jest i krew:-(
Dr z którym rozmawiała Dorcia wraca jutro z urlopu

Posted

:( biedny Karlos.. nie ma szans zeby wydali go przed operacją ?
Bedzie operowal dobry doktor? Ktoras z was o tym pisala, jesli tak bedzie-to mysle zeby po operacji go zabrać.
operacja konieczna?

Posted

[quote name='Doda_']:( biedny Karlos.. nie ma szans zeby wydali go przed operacją ?
Bedzie operowal dobry doktor? Ktoras z was o tym pisala, jesli tak bedzie-to mysle zeby po operacji go zabrać.
operacja konieczna?[/QUOTE]

bardzo chętnie wydadzą przed operacją, ale operacja musi być, koszt , jak pisała Dorcia, min 1200zł ( przy uchyłku jelita), teraz ma jakieś guzki nas obu boczkach-kolejne uchyłki, przepuklina?