ewatr Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 dostałam maila do Pani ktora jest opiekunka Miska to spróbuje do niej jeszcze napisac - narazie jest bez zmian czyli Misiek jest na działce u tej Pani ....... i szuka stałego domu ! Quote
ewatr Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 sa wiesci od Misiaka :multi: cytuje : U Miska bez zmian jest cały czas u Mnie na działce gdzie czuje sie jak "król" ale pazdziernik juz blisko i co wtedy... Niby sasiedzi znalezli Pewna Pania w Zgierzu, ktora mogła by go przyjąść i go zna ale ma tez inne psy.Musze to jeszcze sprawdzić czy Misiek nadaje się do adopcji dla tej kobiety. Nie ukrywam,że juz sie do nas przywiązał bo na działce nie siedzi sam tylko z moim tatą i psem wyżełkiem, z którym sie bardzo lubi bo w sumie go wychowywał pod blokiem od szczeniaczka jak sie spotykali na dworzu.Sąsiedzi przyjeżdzaja na działke do mnie pod Uniejów aby odwiedzać Mska 60 km. heheh ;)) ........... Quote
troglodytes Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czy nie ma odrobinki nadziei aby Misio został już tam gdzie w tej chwili jest ? Quote
ewatr Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 troglodytes napisał(a):Czy nie ma odrobinki nadziei aby Misio został już tam gdzie w tej chwili jest ? z tego co zrozumialam to starszy Pan bedzie mieszkał na działce do pazdziernika a potem juz nie bedzie warunków na przygarniecie 2 psa :shake: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Smutna historia:-( Mam nadzieje ze ktos sie w nim zakocha tak ze bedzie go w stanie wziac do siebie:loveu: Trzymam kciuki za Ciebie Miśku! Quote
maciaszek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='psiulka']Wreszcie jakieś wiadomości :multi: Mam nadzieję, że coś z tego będzie.. Ale z czego? Quote
maciaszek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mówisz o tej? Ta nie brzmi tak, jakby miało coś z niej wyniknąć.. I to coś dobrego... ewatr napisał(a):z tego co zrozumialam to starszy Pan bedzie mieszkał na działce do pazdziernika a potem juz nie bedzie warunków na przygarniecie 2 psa :shake: A może dostałaś jakąś wiadomość, o której nie wiemy? :) Quote
diana79 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='ewatr']sa wiesci od Misiaka :multi: cytuje : U Miska bez zmian jest cały czas u Mnie na działce gdzie czuje sie jak "król" ale pazdziernik juz blisko i co wtedy... Niby sasiedzi znalezli Pewna Pania w Zgierzu, ktora mogła by go przyjąść i go zna ale ma tez inne psy.Musze to jeszcze sprawdzić czy Misiek nadaje się do adopcji dla tej kobiety. Nie ukrywam,że juz sie do nas przywiązał bo na działce nie siedzi sam tylko z moim tatą i psem wyżełkiem, z którym sie bardzo lubi bo w sumie go wychowywał pod blokiem od szczeniaczka jak sie spotykali na dworzu.Sąsiedzi przyjeżdzaja na działke do mnie pod Uniejów aby odwiedzać Mska 60 km. heheh ;)) ........... chyba chodzi o tę wiadomość ? Quote
maciaszek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 To ja w takim razie albo coś przegapiłam albo ślepa jestem...:oops: :oops: :oops:. Jeśli to ta wiadomość, to mocno trzymam kciuki !!! Quote
psiulka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 "Musze to jeszcze sprawdzić czy Misiek nadaje się do adopcji dla tej kobiety." O to mi chodzi ;) Quote
ANETTTA Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 no to sprawdzaj ........ a u WAS by nie mogł docelowo zostac ...jak sie przyzwyczaliscie Quote
amelka0 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Co u Misiaka słychać,jak jego samopoczucie?? Quote
Recommended Posts