Szarik Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Anetka83']Śliczne mordeczki :loveu: [URL]http://images13.fotosik.pl/76/10d43c1351dce5b6.jpg[/URL][/quote] Dziękujemy :) [quote name='ß@$!@']Co ja widzę, tyle zdjęć! :mdleje: Zaszalałaś z tymi fotami :) Szarik i Gizmo świetne wyglądają, a jak jeszcze te miny strzelą to tylko się rozpłynąć można :loveu:[/quote] Hehe, zaszalałam, nie :cool3: Tak, miny maja boskie :loveu: [quote name='agaciaaa']Cześć :) ale macie świetne te spacerki!!! fotki są super, do jutra wystarczy :evil_lol:[/quote] Do jutra!? Chcesz mnie zajechać... :razz: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Nie! Tylko nie ten potwór! :shocked!: Aż tak źle w tym Żeromie?[/quote] :diabloti: Potwór, co? :cool3: :diabloti: Źle nie, ale nauki jest sporo. Zresztą, bez obrazy, ale wolę kocyk, telewizor, herbatke, czy książeczkę, niz komputer...:oops: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:doberek ....[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]cóż za fotkowe szaleństwo ;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Heej! :multi: Prawda? :razz: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Szarik']Do jutra!? Chcesz mnie zajechać... :razz: [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dawaj jeszcze jak ma starczyć na cały tydzień :cool3: A tak w ogóle to dzień dobry ;) Quote
Guffi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Matko, on go już dorósł:crazyeye: Ale ma Szarik powalające uszko:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oj oj jak duuuuuużo fot :loveu: Sama nei wiem którą zacytować :loveu: Szarikowy rzeczywiście jest coraz wiekszy, patrząc na te fotki z Tobą widze że pokaźny z niego byczek :loveu: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='agaciaaa']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dawaj jeszcze jak ma starczyć na cały tydzień :cool3: A tak w ogóle to dzień dobry ;)[/quote] Dzień dobryyy! :multi: Muszę się skontaktować ze zdrajcą Lachonem, żeby podzielić te zdjęcia. Bo jest jeszcze sporo. Narazie się nacieszajcie się tamtymi! [quote name='Guffi']Matko, on go już dorósł:crazyeye: Ale ma Szarik powalające uszko:loveu:[/quote] Prawda? ;) Strasznie urósł... Witaj Guffi włóczykiju, nareszcie jesteś! :multi: [quote name=':: FiGa ::']Oj oj jak duuuuuużo fot :loveu: Sama nei wiem którą zacytować :loveu: Szarikowy rzeczywiście jest coraz wiekszy, patrząc na te fotki z Tobą widze że pokaźny z niego byczek :loveu:[/quote] Prawda? Wszyscy mnie docenili, to teraz nie suszcie już głowy dziewczęta! :razz: Byczek, Byczek :evil_lol: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 A dla tych, którzy dopiero teraz dołączyli do Nas i włączyli odbiorniki, przypominamy, ze zdjęcia sa na stronie 42 i nie gadać, że nie chce się myszką ruszyć, tylko oglądac, bo dupsko przetrzepie i się skończy! ;) Miłego dnia :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Szarik'] :diabloti: Potwór, co? :cool3: :diabloti: Źle nie, ale nauki jest sporo. Zresztą, bez obrazy, ale wolę kocyk, telewizor, herbatke, czy książeczkę, niz komputer...:oops: [/quote] Ale trzeba umieć zachować odpowiednie proporcje ;) Quote
Pimpek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [URL]http://images13.fotosik.pl/76/7d7bef3fe142e9f5.jpg[/URL] Ale mieli zabawę :loveu: Quote
Dobcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hey:) Jak ja lubię tak dużo zdjęć oglądać! Ale im razem wesoło:loveu: Quote
eria Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [URL]http://images13.fotosik.pl/76/ee9c43deb9850354.jpg[/URL] wspólne fotki to jest to co lubię najbardziej:loveu: a tak mało mam takich....:roll: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale trzeba umieć zachować odpowiednie proporcje ;)[/quote] Ja jednakowoz mam z tym pewne kłopoty :diabloti: [quote name='Pimpek'][URL]http://images13.fotosik.pl/76/7d7bef3fe142e9f5.jpg[/URL] Ale mieli zabawę :loveu:[/quote] Oj tak, jak zawsze zresztą ;) [quote name='Dobcia']Hey:) Jak ja lubię tak dużo zdjęć oglądać! Ale im razem wesoło:loveu:[/quote] Hej! Bardzo się cieszę, że Cię uszczęśliwiłam ;) [quote name='eria'][URL]http://images13.fotosik.pl/76/ee9c43deb9850354.jpg[/URL] wspólne fotki to jest to co lubię najbardziej:loveu: a tak mało mam takich....:roll:[/quote] To wybierz się z kimś na spaciren i załatwione! ;) Pozdrawiamy! Quote
Luzia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Po pierwsze musze przeprosić że mnie tak długo w waszej galeri nie było :oops: Zdjęcia super (jak zawsze zreszą :loveu:- nie to że sie podlizuję :evil_lol:) Psiaki superaśnie się bawią mizianko dla przystojniaków :razz: Quote
olifka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jejku jak on wieeeelkiii juz jest:loveu::cool3: Quote
Bozzka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzien dobry, sliczne zdjecia! Ale na tym mina Szarika podoba mi sie najbardziej: [quote][URL]http://images28.fotosik.pl/77/30f9ec55fddcf7b4.jpg[/URL][/quote] slodki jest! Maly zazdrosnik :-) Pozdrawiamy! Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Cześć Szarikowa ;) co tam słychać u Szarika? :loveu: Quote
Akadna Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [COLOR=royalblue]Witanko:hand:[/COLOR] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Witanko Szarikowe ludzieńki ....:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
basia bonnie Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witaj Monia! :) teraz pewnie na lekcjach siedzisz... ehh.. cięzki żywot jest ucznia....:evil_lol: Pozdrawiamy! Quote
lolka75 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dawno mnie nie bylo:oops:...przepraszam:oops::oops:. Jakie pikne te foteczki, Szarik rosnie jak na drozdzach. Ale (jak ktos tu wspomnial juz) moga byc niedlugo klopoty z Gizmem, moga sie chlopaki troche przepychac;). Czochraki dla slicznych kudlaczkow:p Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Melduję że żyję i zaglądam tu :grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Weekend się zaczyna, może i Monika pojawi się z nowymi zdjęciami i wieściami? :) Quote
Szarik Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='luzia']Po pierwsze musze przeprosić że mnie tak długo w waszej galeri nie było :oops: Zdjęcia super (jak zawsze zreszą :loveu:- nie to że sie podlizuję :evil_lol:) Psiaki superaśnie się bawią mizianko dla przystojniaków :razz:[/quote] Witamyyy! Nie ma za co, ja tez jak widac nie należę do tych częstych bywalców, więc nie ma za co przepraszać! ;) Dziękujemy za mizianka, może uda się dzis wyskoczyć na Gizmowo-Szarikowy spacerek, ale nie wróży pomyślnie... [quote name='Sznaucerka-Balbina']Jejku jak on wieeeelkiii juz jest:loveu::cool3:[/quote] Prawda? Ogromny! Ludzie zaczynają się go bac już! :evil_lol: Nigdy bym nie przypuszczała... [quote name='Bozzka']Dzien dobry, sliczne zdjecia! Ale na tym mina Szarika podoba mi sie najbardziej: slodki jest! Maly zazdrosnik :-) Pozdrawiamy![/quote] Witaj! On może nie tyle zazdrości, co chce zwrócić na siebie uwagę, albo poprostu skorzystał z okazji, że ktoś siedzi i można na Niego wskoczyć :razz: [quote name='agaciaaa']Cześć Szarikowa ;) co tam słychać u Szarika? :loveu:[/quote] Cześć Sarusiowa :multi: U Szarika OK! robi mu sie coprawda Modzela na drugiej łapce, ale nie boili go to, ani nic, więc ok ;) [quote name='ß@$!@']Witaj Monia! :) teraz pewnie na lekcjach siedzisz... ehh.. cięzki żywot jest ucznia....:evil_lol: Pozdrawiamy![/quote] Oj, tak, na lekcjach. Nawet polubiłam moją szkołę. Ale nie na tyle, żeby chcieć tam chodzić :evil_lol: No i DGM przez Nią zaniedbuję, ale cóż... Wybaczycie, si? Quote
Szarik Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]Witanko:hand:[/COLOR][/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Witanko Szarikowe ludzieńki ....:hand:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='Rybka_39']Witam Szarikową!:cool3:[/quote] Cześć dziewczyny! [quote name='lolka75']Dawno mnie nie bylo:oops:...przepraszam:oops::oops:. Jakie pikne te foteczki, Szarik rosnie jak na drozdzach. Ale (jak ktos tu wspomnial juz) moga byc niedlugo klopoty z Gizmem, moga sie chlopaki troche przepychac;). Czochraki dla slicznych kudlaczkow:p[/quote] Nie szkodzi, nie szkodzi ;) Myślę, że się nie pozabijają, Szarik staje się coraz bardziej uległy (co nie jest dobre, bo chcę go szkolic na obronnego), ale jedyny plus tego to to, że sobie do gardeł nie skoczą... :roll: Miejmy nadzieję, że będzie OK, i że Jego konieczność poddania nie zrujnuje mu kariery :evil_lol: Kiedyś do kazdego psa szedł odważnie, teraz staje jak wryty i czeka, aż ten do Niego podejdzie. Wprawdzie nie wiem co to znaczy dokłądnie, ale miejmy nadzieję, że nie stępiło mu to charakterku. Pozdrawiamy! [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Melduję że żyję i zaglądam tu :grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Hej Alu, miło słyszeć, że żyjesz! ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Weekend się zaczyna, może i Monika pojawi się z nowymi zdjęciami i wieściami? :)[/quote] Otóż i jestem! Będą, będą prawdopodobnie! ;) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Witanko Szariczki:loveu:[/quote] Witanko! Jaki śliczny banner! :loveu: Chcę ogłosić wszem i wobec, że dostałam 5 z Łaciny! Zdając Ave Maria. Jestem z siebie dumna. Ale w przyszłym tygodniu już sie wyprostuje :evil_lol: Pozdrawiam! Ps. Przepraszam, jeśli nie zdążę wpaść do Waszych galerii, nadrobię to! :oops: Quote
Recommended Posts