Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja wczoraj poszłam wcześniej spać a tu takie wiadomości.
Super,że mała pojechała do swojego domku.:multi:

No i czekamy na relację z wystawy.

Posted

Cicho ;p

Dzwoniła pani Frygi. Pełna podziwu za tak doskonałe ułożenie psa hahaha.
Fryga jest cudna :) Tylko nieco speszona. Jeść nie chciała suchego, więc pani jej ugotowała papu. Tego jeść też nie chciała z miski, więc pani ją nakarmiła ręką.....
Ona u mnie też nie chciała jeść pierwsze dwa dni ;) Stres jednak jest z nowości :)

Na razie są na etapie: " Matko kochana jaki to grzeczny i cudowny pies!". I niech tak zostanie!

Posted

Jest jedynaczką tak jak powinna być. Bęędzie jadła dobra karme ;) Państwu zamówię na siebie Nature's Protection :) Na razie dostaje to co im dałam i gotują bo ona strajkuje ;)
Dzisiaj wyjechała na działke i będzie miała swobode :) Piłeczek zabrali ze sobą kilka ;)

Posted

Chyba tak :) Dzisiaj rozmawiałam z panią Frygi. Martwi się, ze ona jeść nie chce. Karmi ją z ręki ;) Gotuje frykasy ;) Na działce zimno w domku i jak ta w nocy się kładzie to calutką noc ją przykrywają aby dziecko nie zmarzło :evil_lol: Uśmiałam się z tych opowieści :)
fryga biega przy płocie bo obok na działce są dwa yorki ;) Na obcych za płotem szczeka. Na kosiarke szczeka. Jak są goście to grzeczniutka :)
W niedziele było sporo gości i siedzieli długo. Fryga przyszła do pani i wskoczyła na kolanka. Była zmęczona i chciała spać. Przytuliła się ślicznie a pani zaniosła ją na łóżko, przykryła i Fryga usnęła :)