Margi Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 To ja wczoraj poszłam wcześniej spać a tu takie wiadomości. Super,że mała pojechała do swojego domku.:multi: No i czekamy na relację z wystawy. Quote
malawaszka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Malutka szczęścia o żebyś zdrowa była :laola: Quote
ania0112 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Super! i super, że dali kasiorkę!:multi::multi: Quote
Saththa Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Super :) I widziałam z e wystawa fajnie poszła to juz gratuluję od razu ;) Quote
wilczy zew Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 gdzie bylo info o wynikach wystawy :mad: Quote
Pysia Posted April 26, 2014 Author Posted April 26, 2014 Cicho ;p Dzwoniła pani Frygi. Pełna podziwu za tak doskonałe ułożenie psa hahaha. Fryga jest cudna :) Tylko nieco speszona. Jeść nie chciała suchego, więc pani jej ugotowała papu. Tego jeść też nie chciała z miski, więc pani ją nakarmiła ręką..... Ona u mnie też nie chciała jeść pierwsze dwa dni ;) Stres jednak jest z nowości :) Na razie są na etapie: " Matko kochana jaki to grzeczny i cudowny pies!". I niech tak zostanie! Quote
Saththa Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='wilczy zew']gdzie bylo info o wynikach wystawy :mad:[/QUOTE] na FB :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 dopiero zauważyłam gratuluję Fryga :loveu: Quote
Pysia Posted April 27, 2014 Author Posted April 27, 2014 Jest jedynaczką tak jak powinna być. Bęędzie jadła dobra karme ;) Państwu zamówię na siebie Nature's Protection :) Na razie dostaje to co im dałam i gotują bo ona strajkuje ;) Dzisiaj wyjechała na działke i będzie miała swobode :) Piłeczek zabrali ze sobą kilka ;) Quote
Pysia Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Chyba tak :) Dzisiaj rozmawiałam z panią Frygi. Martwi się, ze ona jeść nie chce. Karmi ją z ręki ;) Gotuje frykasy ;) Na działce zimno w domku i jak ta w nocy się kładzie to calutką noc ją przykrywają aby dziecko nie zmarzło :evil_lol: Uśmiałam się z tych opowieści :) fryga biega przy płocie bo obok na działce są dwa yorki ;) Na obcych za płotem szczeka. Na kosiarke szczeka. Jak są goście to grzeczniutka :) W niedziele było sporo gości i siedzieli długo. Fryga przyszła do pani i wskoczyła na kolanka. Była zmęczona i chciała spać. Przytuliła się ślicznie a pani zaniosła ją na łóżko, przykryła i Fryga usnęła :) Quote
Recommended Posts