Jump to content
Dogomania

Nie stary, już nie w mordowni, z ucha nic się nie leje;) Forest szuka super domu!

Recommended Posts

Posted

tak się ciesze, że pieskiem wreszcie się ktoś zajął, nie siedzi tam biedny i opuszczony:)) fajnie, że tyle osób pomaga:loveu:

pani Małgorzata D. to ja;) tzn nie żeby miało znaczenie jak to zapiszesz, tylko tak mówię, że to ta wpłata ode mnie i siostry o której pisałam.

Posted

[quote name='FLY']tak się ciesze, że pieskiem wreszcie się ktoś zajął, nie siedzi tam biedny i opuszczony:)) fajnie, że tyle osób pomaga:loveu:

pani Małgorzata D. to ja;) tzn nie żeby miało znaczenie jak to zapiszesz, tylko tak mówię, że to ta wpłata ode mnie i siostry o której pisałam.

tak myślałam:lol: podziękuj proszę siostrze:lol:

[quote name='madziakato']Zaglądam i ja

Madzia wielkie dzięki za podwiezienie psiaka na trasę:lol: możesz wrzucić zdjęcia?

[quote name='zachary']Przelałam właśnie ze wspólnego konta 200zł na leczenie psiaka. Ciekawe jak noc w nowym miejscu, po kąpieli?...

Zachary bardzo dziękuję!:lol::lol:

Noc spokojnie, na razie psiak jest w boksie, niestety powarkuje na inne, szczególnie duże psy więc Ewa będzie powoli Go zapoznawać ze stadem; jak się suszył po kąpieli w domu to na mniejsze nie zwracał uwagi; do ludzi jest bardzo fajny, grzeczny, dostaje leki więc mam nadzieję, że już nic Go nie boli, a jutro kolejna kąpiel

Posted

Tak Iwonko, ma być kąpany co 2 dni przez 2 tygodnie w szamponie leczniczym, który musi 10 min potrzymać na sobie; dodatkowo dostał też krople chyba sebostop jak dobrze pamiętam - ma przewlekły stan zapalny i bardzo duże zmiany skórne

Posted

dzien dobry
czytam i bardzo sie cieszę że udało sie temu psu.
zapisałam konto i w środę po świętach przeleję 20 zł jednorazowo dla niego.
życzę wszystkim wesołych świąt

Posted

[quote name='Marycha35']Ufff, dobrze, że jest już leczony:) A jak się zachowuje?

[quote name='zachary']No właśnie...jak on to zniesie?...Musi być cierpliwy:lol:...

No właśnie jest bardzo cierpliwy jak na taki stan, bardzo!! daje sobie zakraplać uszy, niestety widać, że mu jeszcze bardzo przeszkadzają:-( trzepie jeszcze głową i drapie się, pewnie nieporównywalnie mniej niż przedtem ale nadal mu dokuczają:shake:
Wczoraj Ewa powycinała mu kołtuny na udach i też grzecznie stał, nawet nie mruknął.

Wczoraj rozmawiałam z p. doktor i wyniki krwi są zadziwiająco dobre jak na Jego stan:lol: podwyższone leukocyty ale przy takim stanie zapalnym nieznacznie (16tys.) i przekroczony jeden parametr wątrobowy, reszta w porządku:lol:

[quote name='agnilas']dzien dobry
czytam i bardzo sie cieszę że udało sie temu psu.
zapisałam konto i w środę po świętach przeleję 20 zł jednorazowo dla niego.
życzę wszystkim wesołych świąt

Witam serdecznie, dziękuję za pomoc i również życzę wesołych świąt!!:lol::lol:

i podziękowania dla Wszystkich:loveu: od jeszcze bezimiennego ale już prawie uśmiechniętego psiaka

Posted

dziękujemy za zdjęcia:loveu: super go widzieć wykąpanego, zadbanego i biegającego wolno...:))

Zaledwie tydzień temu zakładałaś wątek pisząc, że bez żadnych prawie nadziei...Bardzo bardzo wielkie dzięki, że go wyciągnęłaś i zorganizowałaś pomoc!:)

Posted

[quote name='Marycha35']Jasna cholera, kasiorrra potrzebna nam bardzo!!! Może by się los zmiłował i ktoś z nas w Totka trafił;) Dobrze, że nasz bohater już po badaniach i zaleceniach. Zdrowiej psiaku odpoczywaj, zaufaj:)

kontaktowalas sie z figu ? moze te rzeczy by byly na bazarek dla tego pieska ?

Ciesze sie bardzo, ze jest juz bezpieczny! :)
widac ze uszy mu przeszkadzaja. najwazniejsze ze jest zaopiekowany, bezpieczny.. teraz skupimy sie na leczeniu !

Wesołego Alleluja !