Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']Sylwio - alem maruda, no ale coz "ten typ tak ma :), czepiaja sie kudly? Wbijaja sie?Bo nie chce, zeby wlosy ( dosc dlugie) Agata tak sie do tego lezonka przyklejaly.[/quote]

Spoko a więc ty masz lepiej , bo mój to ma igiełki i się wbijają nie będę ściemniać :) ale jak na mokro przejadę włosy schodzą , no i odkurzam posłanie :) chyba tylko na posłaniu ze skóry włosy się ne czepiają ;)
Dcyzja należy do Ciebie.

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Sotuś ja mam ostatnio kupiłam takie posłanie z allegro . Jestem zadowolona bo Tekila ma mnóstwo miejsca a i Laluś z nim spi i jest miejsce.
Box wazy 35 kilo. Gnerelanie posłanie zajmuje mi drugi cały mały przedpokój :lol:

[URL]http://www.allegro.pl/item244026441_legowisko_kanapa_nr_5_wym_120x98_super_mocne_.html[/URL]

[/quote]

Też mi się to legowisko bardzo podoba ale ten Facet ma bardzo dużo negatywów na allegro.....

Ja bym wzięła rozmiar nr 3 dla mojej psicy.

Posted

[quote name='BeataSabra']Też mi się to legowisko bardzo podoba ale ten Facet ma bardzo dużo negatywów na allegro.....

Ja bym wzięła rozmiar nr 3 dla mojej psicy.[/quote]
Ma ale jak ktoś sprzedał prawie 2700 rzeczy to nie ma siły aby nie mieć kilka negatywów.....Ma 24 - to % dość mało. Zawsze się znajdzie niezadowolony klient bo ludzie to ludzie ;)

Posted

[quote name='Pysia']Ma ale jak ktoś sprzedał prawie 2700 rzeczy to nie ma siły aby nie mieć kilka negatywów.....Ma 24 - to % dość mało. Zawsze się znajdzie niezadowolony klient bo ludzie to ludzie ;)[/quote]

Niektórzy też dużo sprzedają a negatywów nie mają.

Jednak kupie bo mi się ta kanapa bardzo podoba.

Posted

[quote name='sota36']Tak, trzeba dokladnie okreslic co i jak tym bardziej ze prosi sie o to. My kupujemy - zielone!!!![/quote]

Zielone lub bordowe mi się podoba.

Szkoda że nie ma rozmiaru dla kota.

Posted

Ja kupiłam legowisko z dogstyle wypełnione granulatem styropianowym. Kolor, materiał super, zdejmowany pokrowiec, cóż z tego jak mój Norton nie chce na nim spać. Nie może się na nim ułożyć, spada z niego lub robią sie ogromne buły z boku a pies śpi tylko na szmatce. Jednak największą wadą jet dźwięk jaki wydaje to legowisko:diabloti: Strasznie szeleści, a że było położone obok mojego łóżka słyszałam każdy ruch Nortona:evil_lol: A niestety sen mam lekki. Już z niego nie korzystamy bo nikt nie był zadowolony. Po prostu wiem, że więcej takiego typu legowiska nie kupię. Może dla innego psa lub właściciela ale nie dla mnie.

Posted

[quote name='Cynia']a miesci sie to to do pralki ??? :p[/quote]

to zależy jaką kto ma pralkę :cool3:

A tak na poważnie... mogę podzielić się wrażeniami ze stosowania posłania Bimbay...
Powłoczka jest zapinana na zamek błyskawiczny - bez problemu można uprać :cool3:.
Kiedyś sunia stwierdziła, że obiad, który skonsumowała z godzinkę wcześniej, jednak zostawi sobie na później...oczywiście na posłaniu...a mnie akurat w domu nie było...można sobie wyobrazić jaką "perfume" zastałam po powrocie :angryy: ...i podjęłam męską decyzję...trzeba uprać cały worek...niestety do mojej pralki się nie zmieścił...a bęben mam na 6kg wsadu :angryy:...posłanie pojechało na działkę i zostało uprane "po kawałku" w starej poczciwej Frani (dla młodszego pokolenia - Frania to taka pralka, wyglądem przypominająca beczkę :cool3:) a potem TOTO się suszyło z 5 dni (a było gorąco)...

Myślę, że poszewka z nieprzemakalnego materiału, może za ładnie nie wygląda, ale jest bardziej przktyczna niż ze zwykłego materiału...a psu to chyba nie robi różnicy :cool3:

Posted

a ja dojrzewam do zakupu takiego łoża: [URL]http://www.allegro.pl/item248804869_ekskluzywne_legowisko_marki_beds4dogs_140cmx100cm.html[/URL]
u mnie legowiska są na lata, a to wygląda solidnie, mam nadzieję, że się nie ubije szybko, tylko ta sztuczna skóra - cóż, kocyki i tak zawsze mają.
Z resztą nic innego podobnego (miękkie dno i mocno podniesione boki) w tej wielkości nie znalazłam. :roll:

Posted

Mnie sie tez to rogowe podoie, ale ta ecoskora nie! Mysle,ze pies powinien miec przytulnie,wiec kocyk na nim jest w porzadku. Zastanawialam sie dluuugo i ...z eco zrezygnowalam - a nuz widelec moj pies bedzi eloze omijal wielkim lukiem? Wiec wybralam wersje, ktora mniej boli ( cenowo) tym bardziej , ze to pierwsze wyrko z prawdziwego zdadzenia dla glaba!!!!

Posted

o rany, sylwiaskalska... :-o łeee wszystko za małe mają, a "poduszkowiec" na przykład wygląda ciekawie

sota36 ja sobie Meduzy kanapy oglądam od czasu do czasu w hurtowni, sama chciałam takie choć mogłoby być większe- jakby się pojawiły "plusz" z zamkiem to bym już pewnie takie kupiła ;) te śliskie mi się jakoś nie podobają, ale ostatnio pojawiły się z takiej ciekawej tkaniny o wyraźnej fakturze, tkanina wydaje się solidna.

Posted

No dla twojej pociechy to musi mieć rozmiar posłanko :) :) Te co pokazałaś jest extra bo sierść łatwo schodzi może następnym razem się szarpne :)

Kurka pamietam jak byłą gówniarą to mój pierwszy pies Św.P
spał na kocyku a teraz taaaaki wybór. Kiedyś samo ubranko było abstrakcją :)

Posted

A ja mam inny problem - czym doprać kanapę Pupibed? Do pralki się nie mieści (największt rozmiar). W wannie szorowana proszkiem do prania nie chce puścić z tych ohydnych plam :motz:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']A ja marze o takim posłaniu

Jest pikne i eleganckie [URL="http://www.saxon.net.pl"]www.saxon.net.pl[/URL]

[IMG]http://www.saxon.net.pl/pl/prince.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ty będziesz na nim spać? Czy Twój pies:diabloti:

Posted

Mam pytanie gdzie mogę znajść tanie legowisko dla goldena?
Niestetu u mnie w zoologicznym są same drogie duże legowiska.Czekam na odpowiedzi:)
pozdrawiamy:)
Acctiually i Bono

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...