Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jotpeg']trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło. :kociak:[/QUOTE]

[quote name='Marysia O.']Trafiłam przez banerek:) Kicia jest zjawiskowa!:lying: Mam straszną słabość do szylkretowych kotek. Trzymam kciuki za sterylkę:kciuki:[/QUOTE]

[quote name='Martika@Aischa']no to zaciskam i ja !!! :) z całych sił!!! :)[/QUOTE]

Dziękuję za trzymanie kciuków. Przydały się:)
[B]Marysia O.[/B], witamy na wątku:) Miło, że Ci się spodobała:p

Tak więc wszystko poszło dobrze:) Była już za półmetkiem ciąży:shake:
Tu rachunek:

[IMG]http://i59.tinypic.com/ezfrly.jpg[/IMG]

Teraz odpoczywa, ale jest słaba, chudziutka i w nie najlepszej kondycji więc podarowałem sobie robienie jej zdjęć:roll: W dodatku zapomniałem karty do aparatu:angryy: Zrobiłem tylko jedno:

[IMG]http://i60.tinypic.com/dr6vk8.jpg[/IMG]

Sprawy bazarkowe trochę mi się opóźniają, ale przyspieszę:oops::-?

Posted

Dobrze, ze już po wszystkim :)

[quote name='Maciek777']

Sprawy bazarkowe trochę mi się opóźniają, ale przyspieszę:oops::-?[/QUOTE]
Czekamy, czekamy:D

Posted

[quote name='Jo37']A nie chcesz zaoferować jej domu ?[/QUOTE]

ja?

no jeśli może być wychodząca i zaakceptuje moją kiciulindę szaloną i pieska głupeska to może być ;) ponoć dwa koty są lepsze niż jeden ;)

Posted

Wszystko zależy od dwóch czynników
Po pierwsze Maciek musi zaakceptować to, że kota będzie wychodzca i mnie jako wizytatora oraz miejsca
Twojego zamieszkania .

Posted

tak na serio to ja nie bardzo mogę teraz - moja mama jest bardzo chora i całą parę przeznaczam na jej opiekę ...

aczkolwiek jeśli jakimś cudem to oszałamiające stworzenie nie znajdzie nic to pojadę po nią ten kawał drogi ;)

a póki co prosze o konto - coś wrzucę kiciulindzie :loveu:

Posted

Wreszcie się tu dostałem! Tzn byłem wcześniej, ale net się wieszał...

[quote name='JankaBezZiemii']tak na serio to ja nie bardzo mogę teraz - moja mama jest bardzo chora i całą parę przeznaczam na jej opiekę ...[/QUOTE]
Zdrowia Twojej mamie życzę...

[quote name='JankaBezZiemii']aczkolwiek jeśli jakimś cudem to oszałamiające stworzenie nie znajdzie nic to pojadę po nią ten kawał drogi ;)[/QUOTE]
Mam nadzieje, że jednak znajdzie;) U Ciebie lub u kogoś innego:) Jednak dzisiaj się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że Quetka może być tylko i wyłącznie kotem niewychodzącym. Ona ma już 5 lat i najprawdopodobniej właśnie w tym czasie raczej z domu nie wychodziła. Ona jest zbyt ufna, zbyt...głupiutka ;) by dała sobie radę na zewnątrz:roll: Jak jej coś nie przejedzie to stanie się coś innego złego...

[quote name='JankaBezZiemii']a póki co prosze o konto - coś wrzucę kiciulindzie :loveu:[/QUOTE]
Dziękuję:) Już wysyłam!

[quote name='jotpeg']zdecydowanie dwa koty są lepsze niż jeden.[/QUOTE]
To nie podlega dyskusji:p

[quote name='jotpeg']Quetka biedna bardzo, ale nic dziwnego - to poważna operacja jest, nie tak jak u kocurów :diabloti:[/QUOTE]
Właśnie, że u kocurów to są dopiero wielkie straty:eviltong:

Mam trochę ciekawych fantów:) Postaram się jutro rano je wystawić, ale nie wiem czy wyrobię:roll:

Byłem dzisiaj w odwiedzinach u Quetki i już sobie normalnie chodzi:) Jest chudziutka, trochę wynędzniała i tylko pusty brzuch jej wisi:shake: Trzeba by ją trochę odkarmić bo ogon cienki jak u szczura;)
Z tym skakaniem po szafach i kradzieżami już przystopowuje. Z dnia na dzień jest tego coraz mniej:)
Lubi się przytulać i w ogóle jest bardzo oddana:)

Posted

Mam wpłatę od [B]JankaBezZiemii[/B]. Całe 100 zł:mdleje: Bardzo bardzo Ci dziękuję w imieniu swoim i Quetki:Rose: Nie spodziewałem się:p Szok:)

To oznacza, że bazar niepotrzebny:p Przynajmniej już nie na ten cel. W takim razie zrobię go na 3 cele:
25% na jakiś mój cel, ale jeszcze się zastanowię, a w podziękowaniu za opłacenie sterylki (i nawet zaszczepić będzie można), kolejne 25% pójdzie na cel wybrany przez [B]Marudę666[/B], a 50% na cel [B]JankiBezZiemii. [/B]Mam nadzieję, że Wam to odpowiada:)

Mam ciężki tydzień i to może nawet lepiej. Chciałem zrobić mały bazar z moimi najlepszymi fantami by uzbierało się ok 100 zł. W takim razie zrobię go najdalej w poniedziałek, ale wystawię więcej fantów:)

Posted

Mam pakiecik ogłoszeń dla Quetki.
Potrzebuję:
[COLOR=#3E3E3E]- tytuł ogłoszenia[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E]- porywający tekst[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E]- na jakie woj. ogłoszenia[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E]- 4-5 zdjęć[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E]- mail i tel. do kontaktu

Chciałabym, żeby kicia znalazła domek najlepszy na świecie.[/COLOR]

Posted

[quote name='terra']Mam pakiecik ogłoszeń dla Quetki.
Potrzebuję:
[COLOR=#3E3E3E]- tytuł ogłoszenia[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E]- porywający tekst[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E]- na jakie woj. ogłoszenia[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E]- 4-5 zdjęć[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E]- mail i tel. do kontaktu

Chciałabym, żeby kicia znalazła domek najlepszy na świecie.[/COLOR][/QUOTE]
Dziękuję:Rose:
Już wykupiłaś?
Ona do adopcji będzie tak za dobry tydzień, jak już będzie bez szwów i ogólnie dojdzie do siebie. Nie wiem też czy nie powinna być też zaszczepiona, a to chyba nawet 2-3 tygodnie po sterylce, o ile dobrze pamiętam:roll:
A można wykupić na konkretne powiaty?:D Wolałbym nie mnożyć kosztów:)
W takim razie w ciągu kilku dni coś wymyślę:) Może tak być? Brakuje zdjęcia prawego profilu. Lepiej też się uda ją poznać przez kolejne dni.
Ogłoszenia oczywiście na Wielkopolskę.

Posted

[quote name='Maciek777'](...) kolejne 25% pójdzie na cel wybrany przez [B]Marudę666[/B], a 50% na cel [B]JankiBezZiemii. [/B]Mam nadzieję, że Wam to odpowiada:)[/QUOTE]
Więc wstawcie proszę linki na co mają być przeznaczone Wasze procenty:p

Zapomniałem poinformować. Quetka nie jest jedynym zwierzakiem w domu:) Są jeszcze, kolejno: Summer, Zuzia i Boguś, ale nie do adopcji:evil_lol:

[IMG]http://i58.tinypic.com/99dxm0.jpg[/IMG]

[IMG]http://i57.tinypic.com/28lz72e.jpg[/IMG]

[IMG]http://i58.tinypic.com/6i8hmc.jpg[/IMG]

Posted

W imieniu S. Z. i B. dziękuję Wam za dobre słowo na ich temat:)

[quote name='b-b']Czyli jest kolejny plusik quetki, że toleruje psiaki:)[/QUOTE]
Tak:) Od pierwszej chwili tolerowała wszystkich. Nawet kocura. Z resztą on ją także;) Nie było żadnego syczenia ani nic:p