Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już kilka razy padła propozycja w rodzinie zeby moja Niki ogolić bo linieje jak owca, co o tym sadzicie ?? Widziałam na kilku portalach nieco podgolone kitki, czy to się ok wobec sierści naszych psów ?

Posted

jak to podgolić! :crazyeye:
A z czego składa się sierść Akit?
I jak odrastają poszczególne warstwy?
Rozumiem, że masz wersje niewystawową, jednak proponuję trymer (nie mylić z furminatorem) do usuwania martwych włosów.
Marcel sprzedaje bardzo dobre, Matthew powinien też mieć, do niego masz bliżej.

Posted

[quote name='akitabuldog']Zgrzebło metalowe dwustronne dla psa
[URL]http://www.twojezoo.pl/zgrzebo-metalowe-dwustronne-rolfel-p-5457.html[/URL][/QUOTE]

Napalilam sie na to zgrzeblo,ale niestety szukam w niemieckich sklepach online i nie moge znalezc :-(
Powiedzcie/napiszcie czy jest to az tak dobre,abym ewentualnie komus z rodziny w Polsce glowe zawrocila,aby mi to zamowil i przeslal?

Posted

[quote name='Zosia-Samosia']Napalilam sie na to zgrzeblo,ale niestety szukam w niemieckich sklepach online i nie moge znalezc :-(
Powiedzcie/napiszcie czy jest to az tak dobre,abym ewentualnie komus z rodziny w Polsce glowe zawrocila,aby mi to zamowil i przeslal?[/QUOTE]

jak dla mnie - warto :)